Здам двокімнатну квартиру (кухня-студія, спальна кімната) по вул. Мрії (Академіка Туполєва 9) Квартира у відмінному стані, чиста, тепла, затишна, мебльована (шафи 3 шт., двоспальне ліжко +матрац, диван, стіл, стільці), є вся необхідна техніка (посудомийна машина, пральна машина, кондиціонер, бойлер, ел.чайник, холодильник + морозилка, мікрохвильова піч, електродуховка, пилосос). Є посуд. Квартира після повного клінінгу та готова до заселення. Опалення централізоване - батареї гарячі, квартира тепла. Вода централізована холодна та гаряча, також є бойлер. Є газ. Поруч з домом зупинки, школи, дитячі садки, магазини (АТБ, ФОРА, EVA, Аврора…), ринок, поліклініки доросла та дитяча , бювет, відділення банку, банкомати, аптеки, Укр.пошта, Нова пошта, парк, ТРЦ Лавіна, Ашан, Епіцентр, NOVUS (в 10 хвилинах їзди від будинку). Гарна транспортна розвязка. Поруч із будинком зупинки (можна доїхати до метро Нивки, Святошино, Сирець за 5 хвилин їзди від будинку). Оплата перший місяць + залогова сума на витрати/збитки/шкоду/клінінг по виїзду за договором + комунальні послуги (лічильники є на світло та воду). Квартира ідеально буде для сімї або для пари (без тварин).

Туполєва академіка вул., 9
rieltor.ua

Дуже тепла, затишна квартира у відмінному стані знаходиться за 2 хв від метро Академмістечко, у квартирі зроблений якісний ремонт, склопакети, нова сантехніка та кахель, ламінат, вбудована кухня, меблі, шафи-купе, диван, холодильник, телевізор, пральна машина-автомат , бойлер, є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку, лічильники, тамбур на кілька кварталів, консьєрж. Поруч метро, супермаркети, ринок, поліклініка, озеро, ліс Перегляд у будь-який день.

Палладіна академіка просп., 13
rieltor.ua

Без комісії Актуально, можна заїжджати! В будинку - газ. (на опалення індивідуальний газовий котел) Висота стель 3 метри : Однокімнатна квартира з ремонтом Велика кухня 15 метрів – можемо за домовленістю доукомплектувати диванчиком. та кімната з виходом на балкон Повністю мебльована: - Гарнітура ліжко з тумбами, містка шафа-купе на всю стіну, вбудована кухня, стіл зі стільцями, передпокій Укомплектована побутовою технікою: -Плита з духовою шафою, -витяжка, -посудомийна машина, -холодильник, - мікрохвильова піч -пральна машина, -2 телевізори з усіма комплектуючими (tv тюнер і т.д.), - роутер -кондиціонер - відеодомофон Встановлено газовий котел. Це так зручно, регулювати температуру саме під себе! Також є лічильники на воду, електрику, газ вул. Єфремова (Уборевича Командарма), 8а Якісна споруда будинку монолітно-каркасна (наповнення газоблок та червона цегла) Своє ОСББ ( питання щодо обслуговування будинку вирішуються легко та швидко) Доглянутий підїзд, новий ліфт Охоронювана територія чоловік - охоронець завжди на звязку Вїзд у двір через шлагбаум. Дитячий майданчик Є гостьове паркування, а також відкрите паркування для зберігання авто на постійній основі У будинку мінімаркет, салон краси, сапермаркет Фора, аптека, медична лабораторія, піцерії Mamamia та Dominos Pizza Також поруч Новус і безліч магазинчиків. У пішій доступності, школи та сади А також до пляжу та парку хвилин 25 - 30 прогулянки Метро Академмістечко 2 хвилини ходьби (реальні) 21000 грн Без комісії для орендатора

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 8а
rieltor.ua

Здам затишну 1-кімнатну квартиру! В квартирі є всі необхідні меблі і техніка для комфортного життя! Встановлено лічильники води та електроенергії, домофон, гарні сусіди! В пішій доступності торгові центри, магазини ATБ, Фора, Новус, Епіцентр, Шпалерний та Борщагівский ринки. Гарна транспортна розвязка, поруч станції метро – «Житомирська» і «Академмістечко» (15 хвилин на маршрутці). Також багато маршруток в різні напрями. Поряд є тролейбусна ліния до метро «Cвятошин». До лінії швидкісного трамваю – 15 хвилин пішки.

Жюль Верна, 13Г
rieltor.ua

Сдам 1к квартиру у Святошинському районі вул.Я.Колоса 9 7/9-поверх.будинку 35/17/8 Газ!!! Сучасна плитка,ламінад,склопакети.Балкон засклений.Кровать з ортопедичним матрац,необхідні меблі.Домофон.Поруч парк Совки,супермаркети,зупинка транспорту.Довогостроково.Агентство

Я.Колоса, 9
rieltor.ua

Вперше довгостроково видову , світлу, затишну квартиру. Квртира після ремонту 2022 року. Ніхто ще не жив. Роздільні кімнати. Два широких балкона, вбудовані шафи в квартирі та на балконах. Два санвузла. Три кімнати+ кабінет Всі дуже просторні, світлі.Три кондиціонера, телевізори. У зимку дуже тепла, товщина стін 70 см.Влітку не жарка.Стіни дома з білого цегля. Вся необхідна побутова техніка.В підїзді завжди працюють консьержки. Є охрана парковкі.Є місце для авто. Завжди працюють два ліфти, є грузовий. В домі на постійній основі ОСББ, вже 15 років. Є відеоогляд.

Прилужна вул., 4/15
rieltor.ua

Здається 3-кімнатна квартира в Академмістечку, на проспекті Палладіна Академіка, поруч зі станцією метро. Косметичний ремонт, площа 72 кв. м, комфорт-клас. Квартира з меблями, і побутовою технікою - електроплита, мікрохвильова піч, духовка, холодильник, пральна машина. Є Wi-Fi. Кухня 9.50 м². Додатково оплачуються за лічильниками та опалення. Будинок має домофон. Не вагайтесь, це чудовий варіант для комфортного життя в столиці.

Палладіна академіка просп., 25
rieltor.ua

Святошинский район, Академгородок, ул. Витрука, N 19, расположена на 4/4 этаже кирпичного дома, двухкомнатная, 55/39/7.5 м2, комнаты раздельно, косметический ремонт, мебель, холодильник, СВЧ, стиралка, ТВ, кондиционер, сигнализация, газ-колонка ( горячая вода есть всегда или когда Вам надо), сан/узел совм., балк/заст., метро Святошино, 17000 грн/мес. Риэлтор. Не сотрудничаю.

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 19
rieltor.ua

Здам 2 кімнатну квартиру до метро Святошин 7 хв. пішки. м.Житомирська, м.Берестейська, м.Нивки Прохідна велика кімната, та що менша окрема. Поверх 2/5 (без лифта) Техніка: газовий котел, плита, мікрохвильова піч, пральна машинка, кондиціонер. Можна з собачкою, з котом неможна. Довгострокова оренда. Вартість оренди: 12000грн + комунальні послуги + 50% послуги агенції ФОП Заставна сума 12000грн

Берестейський просп. (Перемоги), 108/1
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди Здам в оренду. Однокімнатну квартиру в новому ЖК Welcome Home. Дуже світла та затишна. Новий заселений будинок. Вул. Стеценка.75 4 поверх 7 поверхового будинку. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.В квартирі знаходиться вся побутова техніка для дуже комфортного проживання,в кімнаті є кондиціонер, телевізор, домофон, .Опалення від власної централізованої котельні яка підключена від генератора у разі нестачі світла.Дуже зручна інфраструктура!Закрита територія (під охороною) з паркомісцем біля будинку, на території ведеться відеоспостереження, вїзд через шлагбаум. Встановлено лічильники для обліку витрат ресурсів на усі послуги, включаючи опалення. Ліфт в будинку є великим та безшумним. На кожному поверсі розташовано лише 4 квартири, що додає приватності та спокою. На території знаходяться продуктові магазини кав"ярня,квітковий магазин,аптека,укрпошта,поштомати нової пошти та епіцентру. Поруч ТРЦ Лавіна, Ашан, Новус,безліч супермаркетів, кінотеатри. зупинка транспорту біля будинку, метро Нивки на маршрутках та автобусі 15хв. метро Академмістечко-Виноградар, автобус №102А - 10-15хв їзди, є маршрутка №512 Виноградар та Оболонь. м. Академгородок - 5 хвилин; м. Нивки, м. Сирец - 10 хвилин. Есть видеообзор по запросу.

Стеценка вул., 75К
rieltor.ua

Без комиссии! Сдам просторную квартиру с евроремонтом на Новобеличах. Все три комнаты изолированы, большая кухня и холл. Квартира полностью укомплектована современной мебелью и бытовой техникой. Рядом парковка, супермаркеты, зелёная зона, остановка транспорта. До метро Академгородок ехать 6 минут. Звоните или пишите в вайбер 0956510717 или в ватсап 0936598191.

Ушакова Миколи вул., 2
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується відмінна 1-к квартира за адресою: Київ, Святошинський р-н, вул. Академіка Корольова 3а , Борщагівка (біля гілки швидкісного трамваю). Розташована на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Виконаний сучасний ремонт , вбудовані меблі та оснащена побутовою технікою для комфортного проживання. Чудова локація. . У пішій доступності ринок (Дніпро), парки, школи, дитячі садки. Поблизу вулиці: Леся Курбаса, Зодчих, Велика Кільцева, Дзюби, Ромена Ролана, Симиренка. Метро Святошин, Берестейська, Шулявська - 15-20 хв транспортом. КПІ, НАУ – 15 хв трамваєм. Маршрутка №203 через кожні 5-7 хв – до метро Святошин.

Корольова академіка вул., 3а
rieltor.ua

Сдам 1к Святошинський р-н вул Доброхотова 3, поруч метро, 6-9к 35-17-8, холодильник,пральна машина,бойлер,газова пліта, двохспальний діван,стенка,шафа в корідорі,вбудована кухня.Квартира в гарному стані.Вікна в двір,поруч магазини,супермаркети,паркова зона,метро,зупинки.Тепла,затишна,комфортна для життя квартира 12000грн та комун.послуги Рієлтор Світлана 0962282327,0937054133

Доброхотова академіка вул., 3
rieltor.ua

Невеличка квартира (гостинка) в глибині двора, у тихому місці, але біля транспортної розвязки. вул. Зодчих 32-Б Простора кімната з двома спальними місцями, шафою та телевізором. Окрема кухня з повним комплектом побутової техніки. Без балкона, бо збільшили кімнату та кухню - еркер. Невисокі комунальні. Лічильники води. Ремонту декілька років, але він робився дуже добротно з заміною комунікацій, вікон та підлоги. Комфортний 3 поверх. Вода в блекаут. ГАЗ. Поруч чудовий ринок Дніпро та супермаркети Фора та АТБ. Багато транспорту у різні кінці міста. Можна з дітьми, з маленькою собачкою. Без комісії. З колегами співпрацюю без дублювання реклами.

Зодчих вул., 32-Б
rieltor.ua

Здам двокімнатну квартиру (студія + спальня) вул. В.Стуса біля м.Житомирська на півроку з можливістю продовження. Розташована на 5 поверсі 10-поверхового будинку. Побутова техніка: холодильник, пральна машина, посудомийна машина, плита (газ), духова шафа (електро), праска, пилосос, мікрохвильова піч. Є телевізор, за потребою підключимо. Без тварин 15000 грн оренда + 15000 грн залог + 50% комісія Комісію сплачує орендар

Стуса Василя вул., 9
rieltor.ua

Здам в оренду свою 1 комнатную квартиру в 5 хв. від метро "Академмістечко". В гарному стані після ремонту. В квартирі встроєна кухня з битовою технікою, холодільник, стіральна машина. У квартирі ламінат, плитка, стеклопакети, бронідвері. Розкладний диван, тумба, телевізор. Балкон застіклинний, оббитий вагонкой. Рядом 2 хв. магазин "Сільпо", аптека, поліклініка, дитячий садік, ліс, озеро.

владелец
Булаховського академіка вул., 28
rieltor.ua

Здамо простору, теплу та світлу квартиру 72 кв.м на 3му поверсі 16-поверхівки в сучасному затишному ЖК з закритою територією: велика кухня-вітальня + спальня з відкритим балконом-терасою 6 кв.м + дитяча кімната або кабінет + санвузол із ванною. Перша здача, проведено незначний косметичний ремонт та клінінг, домівка готова до заселення, має все необхідне для комфортного життя: - Вбудовані холодильник та додаткова морозильна камера - Мікрохвильовка та електрочайник - Духова піч та електро-плита, витяжка - Посудомийна машина Bosch - Пральна машина Samsung та окрема сушильна машина Bosch - Електрична тепла підлога у вітальні та кондиціонер - Фільтр зворотнього осмосу на питну воду - Бойлер (гаряча вода від міста в будинку теж є) - Праска із дошкою - Двоспальне ліжко та місткі вбудовані шафи - Письмовий стіл/робоча зона - Спортивна шведська стінка з дерева - Великий телевізор smart tv Окрасою квартири є великі панорамні вікна з видом на внутрішній двір комплексу та спортивний майданчик із полем для футболу, баскетболу та тенісу на даху дворівневого паркінгу. Є можливість паркувати авто на території поруч з будинком (без фіксації місця), діє контрольно-пропускна система для відвідувачів та авто (шлакбаум та охорона, територія житлового комплексу за парканом по периметру). Просторий чистий хол, консєрж, 2 ліфти ( Розглядаємо варіанти довготривалої оренди для пари чи сімʼї з дітьми. охорона, консєрж, обслуговування території, вивіз сміття та загальне по будинку споживання тепла і світла приблизно 1300-1500 грн/міс) + вода, світло (двох-зонний лічильник) та опалення згідно факту споживання. Ціну фіксуємо на рік. З тваринкою за домовленістю 32000 грн оренда + 32000 грн залог + 50% комісія Комісію сплачує орендар

Петрицького Анатолія вул., 23
rieltor.ua

ПЕРША АРЕНДА! Сучасний ремонт! Сучасні меблі. Здам теплу, ідеально чисту, квартиру вул.Жмеринська 6, на 5 поверсі /9-поверх. будинку ., 43/19/9 кв.м. Ремонт: Сучасні кахлі, сучасні шпалери, шафи з дзеркалами, 2 розкладних дивани-ліжка. Сучасна вбудована кухня з побутовою технікою, новий холодильник, Газова поверхня, електрочайник, витяжка кухонна, Кондиціонер, Пральна машина-Автомат. Internet, Wi-Fi. Загальнобудинковий лічильник на опалення, Лічильники на Х/Г/воду, світло. В чистому парадному- ліфт, код. Агенція, оформлюється договір Оренди. Розрахунок під час підписання: Першій місяць + Застава + комісія 50 %. Ціна квартири 11000 грн/міс.

Жмеринська вул., 6
rieltor.ua

Оренда 2к квартири. ЖК Відпочинок – чудовий вибір. Анаталія Петрицького 23 А. Будинок 2014 року будівництва. Поверх 9/16. Площа: 69/24/25 кв.м. Проводится встановлення резервного живлення електрикою на ліфти, воду та опалення. - Повністю укомплектована. Відкрита тераса. Авторський проект ремонту. - Простора кухня гостьова, спальня, кімната вільного призначення (кабінет, додаткова спальня), сан вузол роздільний. - Відкрита тераса з видом на скарбовий ліс. Кухня: Вбудована кухня, варильна поверхня, духовка, витяжка, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, диван, телевізор. Обідня зона: стіл зі стільцями. З кухні вихід на відкриту терасу ротангові стол з кріслами – це місце де народжуються сили та ідеї, шум колихання сосон (можна порівняти з шумом моря ). Спальня: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацем, дві при ліжкові тумби та нічники, шафа купе. Друга кімната: зона вільного призначення ( може стати вашим кабінетом) або зоною роботи для блогерів, має другий вихід на терасу. Ванна кімната: ванна, рукомийник, під умивальна тумба, дзеркало, пенал для зберігання дрібниць, унітаз, пральна машина, електро сушарка для білизни. Інший сан вузол: вбудована шафа, місце для побутових потреб, бойлер, унітаз, рукомийник, під умивальна тумба, настінне дзеркало. У коридорі шафа для верхнього одягу. Встановлено лічильники на воду, світло та опалення. Про ЖК: - Двір без авто. Побудований с скарбовому лісі. Сосни на територій ЖК збережені забудовником, «Зелене море» у вашому подвір’ї, і дійсно шум дерев та колихання верхівок надає заворожуюче відчуття спокою. - ЖК закритого типу, пропускна система, охорона, відео нагляд по периметру. - Консьєрж сервіс в будинку. - Внутрішній двір – це зони відпочинку, місце знайдеться для будь якого стилю відпочинку: прогулочні доріжки. Вело доріжки. Затишні місця з лавочками. Спортивні майданчики, галявина для йоги, футбольне поле, тенісний корт, баскетбольна площадка. - При зустрічі я покажу вам кожен куточок. - Парковка - навколо кожного з будинків зона гостьового паркінгу, по периметру пелюсткові зони парковки. - Власна котельня в кожному будинку. Квартири з виключеним опаленням тримають t 18 градусів. Термо утеплення – тримає взимку тепло, літом прохолоду. - На воду встановлено декілька рівнів фільтрації. - Сучасна безпека – в кожному будинку є бомбосховище, вони обладнані, сухі, теплі, мають WI – FI. - Комплекс заходиться між 2ма станціями метро: Святошин та Житомирська. - Інфраструктура: ЖД станція - Святошин, супермаркет NOVUS, еколавка, винний бар, ресторан, кафе, квітковий магазин, відділення "Нової пошти", салон краси, аптека. Дитячий клуб, фітнес клуб. Запрошую на перегляд, саме ця зустріч стане для вас першим кроком життя у Відпочинку.

Петрицького Анатолія вул., 23А
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в сучасному будинку (2002й рік) для орендарів, яким потрібен простір (110 метрів загальна площа, кухня 15), гарне місцерозташування, супер-поверх 4/20 і хороша ціна. Між метро Святошин та Житомирська. 4/20 поверх. Все окремо, два санвузла, одна ванна. Балкони по всьому периметру квартири. Дві гардеробні кімнати. Всі необхідні меблі, в гостинній натуральне дерево та шкіряні дивани. Вся техніка для комфортного життя. Відмінна інфраструктура. Парк сосновий поруч. Можна з тваринкою. 20.000 грн. п.с. Сучасний телевізор можемо додати.

Котельникова Михайла вул., 37а
rieltor.ua

Оренда Затишної 1-кімнатної Квартири на Вулиці Туполєва ( 3-я Садовая ) Затишна і сучасна 1-кімнатна квартира знаходиться за адресою вул. Туполєва. Загальна площа - 44.4 кв.м. Зручності: Побутова техніка: Всі пристрої та техніка в квартирі абсолютно нові, готові до використання. Локація: Ідеальне розташування поруч з усіма необхідними магазинами, супермаркетами, дитячим садком та школою. Громадський транспорт: Зупинка громадського транспорту знаходиться в кількох хвилинах ходьби від будинку. Безпека: Закрита територія і відеоспостереження забезпечують високий рівень безпеки для мешканців. Додаткові Переваги: Близькість до Метро: Станція метро "Нивки" знаходиться в зручній доступності. Бомбосховище: Існує можливість скористатися бомбосховищем у разі надзвичайних ситуацій. Зона барбекю: Прибудинкова територія має зону для барбекю, ідеальну для вечірніх відпочинків з друзями та родиною. Звяжіться з нами для організації перегляду та отримайте ключі від своєї нової квартири вже сьогодні!

тупвлева, 5 д
rieltor.ua

Перша здача! Пропонується в оренду трьохкімнатна квартира, загальною площею 60м2, за адресою бульвар Жуля Верна (Ромена Роллана) 5/8, Святошинський район, Борщагівка, ТЦ "April City" та ТЦ "Квадрат". Розташована на 1-му поверсі 9 поверхового будинку. Будинок газифікований, постійно є опалення і вода (холодна та гаряча). Квартира після ремонту (літо 2024 р.), велика кухня гостинна та дві спальні, частково мебльована, в кімнатах: велика шафа, тумби, полички, робочий стіл. Велика вбудована кухня, холодильник, газова поверхня, духова шафа, бойлер, великий балкон на дві кімнати, в коридорі шафа для верхнього одягу. Санвузол роздільний, на підлозі сучасний кахель та ламінат. Чистий підїзд, домофон. Біля будинку стадіон зі спортивними майданчиками та кортами. Затишний район для проживання. Поряд школи, дитячі садочки, два парки, ринок. Розвинена інфраструктура, поряд ТЦ "April City", ТЦ "Квадрат", "NOVUS", "Сільпо", та багато іншого. Зручна транспортна розвязка, зупинка швидкісного трамвая, безліч маршрутних таксі до метро "Академмістечко" та "Житомирська" та "Святошино" 10 хв., яка дозволяє легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. За додатковим запитом надсилаю відео огляд квартири.

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 5/8
rieltor.ua

Оренда гарної, світлої, просторої квартири в ідеальному Житловому комплексі АДМІРАЛ Територія Жк закрита , під відеоспостереженням, є підземний паркінг. В дворі дитячий майданчик,чудовий ландшафтний дизайн, вид на озеро.. Працює генераторна система при відключення світла. Розташована квартира на 18 поверсі 25 поверхового будинку має 76м2, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання, є 2 балкони, велика шафа, кондиціонер, телевізор, бойлер, ванна, двоспальне ліжко, шафа купе, розкладний диван, духова шафа, стіл стільці, холодильник, пральна машина, мікрохвильовка, посудомийка. В квартирі два санвузли, гардеробна. Зручна транспортна розвязка, поруч метро Академістечко, в пішій доступності. Розвинена інфраструктура. Готова до заселення БЕЗ ТВАРИН Фото відповідають дійсності Перегляд в зручний час з повагою Юля

Ушакова Миколи вул., 1д
rieltor.ua

Сдам 1-ую.к-ру квартиру в отличном, чистом состоянии для порядочных без вредных привычек людей. Комната 19м,кухня 9м,меблирована, есть вся бытовая техника. Санузел раздельный, есть большой балкон, застеклен. Цена 9000гр+ком.услуги, возможен торг на месте с хозяйкой.

Сдам 1-ую.к-ру м.Академгородок 10мин.пешком.Ефремова 25.
olx.ua
1 - 24 из 240 результатов