Здається видова квартира з новим ремонтом у ЖК «Зелений замок» на Подолі вул. Мирна, 2/1 в 5ти хвилинах пішки від станції метро Контрактова площа. Загальна площина — 50,7/12/26 м2; 4 поверх з 11. Квартира знаходиться у клубному домі, в спокійному районі та наявна повністю уся інфраструктура поруч. Тварини та діти — за домовленістю

Мирна вул., 2/1
rieltor.ua

Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: Василя Тютюнника 51, ЖК Французський Квартал 1. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Ви можете переставити меблі або привезти свої. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому, бутіки одягу, аптеки, медичні заклади, салони краси, ТРЦ Ocean Plaza, ресторани і кафе. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Либідська. Затишний двір, є зони для безкоштовного паркування свого авто та платні стоянки. Офіційний рієлтор з ФОП, на відміну від інших рієлторів, забезпечую комплексний юридичний захист Ваших прав. Комісія 50% за фактом підписання договору оренди житла, який надає Вам право на проживання та захищає від раптового виселення і інших незручностей. Договір містить наступне: • Предмет договру. • Права, обов’язки та відповідальність сторін. • Паспортні дані сторін і права власності. • Розрахунки і порядок оплати. • Обмеження частоти відвідувань власника: не частіше одного разу на місяць і тільки за попереднім узгодженням за 2 дні. • Інші переваги, що забезпечують комфорт і захист. Квартира буде здана найближчим часом, тому не зволікайте! Звертайтеся у Viber/Telegram або телефонуйте прямо зараз!

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 51
rieltor.ua

Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: Регенераторна 4, ЖК Комфорт Таун. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Ви можете переставити меблі або привезти свої. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому, бутіки одягу, аптеки, медичні заклади, салони краси, ТЦ, ресторани і кафе. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, відносно поруч є метро. Затишний двір, є зони для безкоштовного паркування свого авто та платні стоянки. Офіційний рієлтор з ФОП, на відміну від інших рієлторів, забезпечую комплексний юридичний захист Ваших прав. Комісія 50% за фактом підписання договору оренди житла, який надає Вам право на проживання та захищає від раптового виселення і інших незручностей. Договір містить наступне: • Предмет договру. • Права, обов’язки та відповідальність сторін. • Паспортні дані сторін і права власності. • Розрахунки і порядок оплати. • Обмеження частоти відвідувань власника: не частіше одного разу на місяць і тільки за попереднім узгодженням за 2 дні. • Інші переваги, що забезпечують комфорт і захист. Квартира буде здана найближчим часом, тому не зволікайте! Звертайтеся у Viber/Telegram або телефонуйте прямо зараз!

Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

Пропоную в довгострокову оренду 1 кімнатну квартиру,євро двушка. Перша здача. Дуже світла та затишна. Новий будинок. Вул. Стеценка.75 2 поверх 6 поверхового будинку.Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.В квартирі зроблений дизайнерський ремонт.В квартирі знаходиться вся побутова техніка для дуже комфортного проживання,в кожній кімнаті по кондиціонеру, 2 великих телевізора для кожної кімнати,відео домофон,посудомийна машина,електро чайник,мікрохвильова піч,холодильник з морозильною камерою,електро плита,та духова шафа електрична,витяжка,бойлер на 100 літрів,пральна машина.Підігрів підлоги у ванній кімнаті.Є балкон.Опалення від власної централізованої котельні яка підключена від генератора у разі нестачі світла.Дуже зручна інфраструктура!Закрита територія (під охороною) з паркомісцем біля будинку, на території ведеться відеоспостереження, вїзд через шлагбаум. Встановлено лічильники для обліку витрат ресурсів на усі послуги, включаючи опалення. Ліфт в будинку є великим та безшумним. На кожному поверсі розташовано лише 4 квартири, що додає приватності та спокою.На території знаходяться продуктові магазини кав"ярня,квітковий магазин,аптека,укрпошта,поштомати нової пошти та епіцентру. Поруч ТРЦ Лавіна, Ашан, Новус,безліч супермаркетів, кінотеатри. зупинка транспорту біля будинку, метро Нивки на маршрутках та автобусі 15хв. метро Академмістечко-Виноградар, автобус №102А - 10-15хв їзди, є маршрутка №512 Виноградар та Оболонь. м. Академгородок - 5 хвилин; м. Нивки, м. Сирец - 10 хвилин. Чудова, красива, ,світла квартира, чекає на свого гарного та порядного мешканця

Стеценка вул., 75м
rieltor.ua

Перша здача! Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: Вербицького 1-В, ЖК Злагода. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Ви можете переставити меблі або привезти свої. У пішій доступності продуктові магазини Сільпо, АТБ, Ашан, магазини з товарами для дому, бутіки одягу, аптеки, медичні заклади, салони краси, ТЦ New Way, ТРЦ River Mall ресторани і кафе. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Харківська та Вирлиця. Затишний двір, є зони для безкоштовного паркування свого авто та платні стоянки. Офіційний рієлтор з ФОП, на відміну від інших рієлторів, забезпечую комплексний юридичний захист Ваших прав. Комісія 50% за фактом підписання договору оренди житла, який надає Вам право на проживання та захищає від раптового виселення і інших незручностей. Договір містить наступне: • Предмет договру. • Права, обов’язки та відповідальність сторін. • Паспортні дані сторін і права власності. • Розрахунки і порядок оплати. • Обмеження частоти відвідувань власника: не частіше одного разу на місяць і тільки за попереднім узгодженням за 2 дні. • Інші переваги, що забезпечують комфорт і захист. Квартира буде здана найближчим часом, тому не зволікайте! Звертайтеся у Viber/Telegram або телефонуйте прямо зараз!

Вербицького архітектора вул., 1В
rieltor.ua

Можна з тваринами! Пропонується чудова євро двійка за адресою: Виговського 40\12, ЖК Варшавський. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Ви можете переставити меблі або привезти свої. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому, бутіки одягу, аптеки, медичні заклади, салони краси, ТРЦ Ретровіль, ресторани і кафе. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва.. Затишний двір, є зони для безкоштовного паркування свого авто та платні стоянки. Офіційний рієлтор з ФОП, на відміну від інших рієлторів, забезпечую комплексний юридичний захист Ваших прав. Комісія 50% за фактом підписання договору оренди житла, який надає Вам право на проживання та захищає від раптового виселення і інших незручностей. Договір містить наступне: • Предмет договру. • Права, обов’язки та відповідальність сторін. • Паспортні дані сторін і права власності. • Розрахунки і порядок оплати. • Обмеження частоти відвідувань власника: не частіше одного разу на місяць і тільки за попереднім узгодженням за 2 дні. • Інші переваги, що забезпечують комфорт і захист. Квартира буде здана найближчим часом, тому не зволікайте! Звертайтеся у Viber/Telegram або телефонуйте прямо зараз!

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 40/12
rieltor.ua

Перша здача! Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: архітектора Вербицького 1-В, ЖК Злагода. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Ви можете переставити меблі або привезти свої. У пішій доступності продуктові магазини Cільпо та АТБ, магазини з товарами для дому, бутіки одягу, аптеки, медичні заклади, салони краси, ТЦ New Way, ресторани і кафе. Є ТРЦ Рівер Молл в 10 хвилинах громадським транспортом. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Харківська та Вирлиця. Затишний двір, є зони для безкоштовного паркування свого авто та платні стоянки. Офіційний рієлтор з ФОП, на відміну від інших рієлторів, забезпечую комплексний юридичний захист Ваших прав. Комісія 50% за фактом підписання договору оренди житла, який надає Вам право на проживання та захищає від раптового виселення і інших незручностей. Договір містить наступне: • Предмет договру. • Права, обов’язки та відповідальність сторін. • Паспортні дані сторін і права власності. • Розрахунки і порядок оплати. • Обмеження частоти відвідувань власника: не частіше одного разу на місяць і тільки за попереднім узгодженням за 2 дні. • Інші переваги, що забезпечують комфорт і захист. Квартира буде здана найближчим часом, тому не зволікайте! Звертайтеся у Viber/Telegram або телефонуйте прямо зараз!

Вербицького архітектора вул., 1В
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Набережно-Рибальська дорога вул., 9
rieltor.ua

Аренда 1-кімнатної квартири в будинку по вул.Ю.Поправки, 4/39, Дніпровський р-н. 47 кв.м. 18/24. В квартирі є всі меблі та побутова техніка: вбудована кухня, двуспальна кровать, кондиціонер, холодильник, варочна поверхня, духова шафа, бойлер, посудомийна та пральна машина. Вся техніка преміум класу - Electrolux,Whirpool, LG. Гардероб, балкон. Теплолічильники. Поруч безліч магазинів, Novus, ТРЦ Проспект, Парк. Відмінна транспортна розв`язка, поруч метро Чернігівська. В будинку ОСББ, придбано альтернативне резервне джерело електроенергії і при відключенні світла працюють ліфти, холодне і гаряче водопостачання, опалення. Умови - не палити цигарки та будь-які електронні пристрої, без маленьких дітей та тварин.

Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 4/39 а
rieltor.ua

Аренда квартиры в ЖК « Французский квартал-2», ул. Маккейна, 1 Б. *Лаконичная квартира площадью 51кв.м. на 14 этаже с авторским ремонтом 2024года. *Комфортное зонирование пространства -кухня-гостиная с зоной отдыха и выходом на лоджию и отдельная спальня . *Зона кухни оборудована встроенной техникой Bosch/ Whirpool/ Electroluх и необходимой посудой. *Для Вашего комфорта в квартире есть большая ванная комната , бойлер, подогрев пола, места для хранения ( шкаф и мини-гардеробная), кондиционеры, телевизор, интернет, счетчики на воду и тепло. *Открытая терраса позволит наслаждаться вечерними видами Киева. *Комплекс расположен в тихом центре города, в пешей доступности станция метро «Лыбедская». На территории комплекса- охрана, паркинг, магазины, кафе. ТРЦ « Океан-Плаза» в пешей доступности. *Долгосрочно. Идеально для одного человека . Без животных. Видео по запросу. Ключи на руках, просмоты по договоренности.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 1Б
rieltor.ua

Оренда 1 кімнатна квартира ЖК Злагода Квартира розташована на 15 поверсі 23 поверхового будинку. Загальна площа 38 м2 Планування : кухня вітальня + окрема спальня Ціна квартири 500$ Оплата : перший місяць, Заставна сума 500$ Комісійні агенції нерухомості 50%

Вербицького архітектора вул., 1в
rieltor.ua

Сдам евро-двушку в ЖК Лебединый. Квартира оборудована всем необходимым для комфортного проживания. Прекрасный вид из окна. м. Харьковская 5 мин. ходьбы. Удобная инфраструктура!

Ревуцького вул., 40 В
rieltor.ua

Без комісії власник Перша сдача 4 поверх Оренда 1 кім квартири кухня студія Клубний будинок закрита територія 4 квартири на етажі До метро Осокорки 5 хв пішки максимум , біля Чавдар 1 , по вул Садовая 192 Для 1 дівчини без дітей без тварин Оплата : перший + залоговий

владелец
Чавдар Єлизавети вул., 1
rieltor.ua

Київ, ЖК Парк Ленд. Друга здача. Свіжий ремонт! Окрема спальня, і простора кухня студія. Квартира оснащена всією необхідною технікою і меблями для вашого повного комфорту. Вся техніка і меблі нові. У квартирі є кондиціонер, повністю укомплектована простора кухня, телевізор. Розкладний диван у кухні студії. Повністю укомплектована спальня з двоспальним ліжком і ортопедичним матрацом. Квартира опалюється газовим котлом. Техніка на кухні: поверхня для готування да духова шафа електричні. На території відкритий паркінг, закрита територія яка охороняється, дитячі майданчики, продуктовий магазин. Метро Васильківська 15 хвилин пішки

Практична вул., 8
rieltor.ua

❗️ВІЛЬНА❗️ Здам затишну квартиру в ЖК Телескоп. Можна з КОТИКОМ❗️ Низький поверх. Укомплектована всім необхідним: ТВ, кондиціонер (в спальні і в кухні-вітальні), духова шафа, аудіо система, бойлер. Простора кухня-вітальня, затишна спальня, є балкон з панорамним склінням. Додатково є миючий пилосос. Встановлюється ГЕНЕРАТОР.

Драгоманова вул., 10
rieltor.ua

Оренда однокімнатної квартири на Голосіївський просп. метро Деміївська 3 хвилини. Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Деміївці за адресою: Голосіївський просп. 15. 10-й. поверх 15-ти. поверхового будинку. Площа:38/18/11 кв.м Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Сучасні меблі та побутова техніка. С/ в. суміщений, ванна, кахель. Відмінна інфраструктура і транспортна розвязка. Метро "Деміївська" 2 хв. пішки. Ціна оренди:16000 грн. + комунальні. РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ ОРЕНДАРІ БЕЗ ТВАРИН.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 15
rieltor.ua

Пропонується у довгострокову оренду нова однокімнатна квартира у Дарницькому район в житловому комплексі «Метрополія Дарниця», за адресою: м. Київ, вул. Ісмаїла Гаспринского, буд. 3, колишня Сормовська, буд. З (неподалік від залізничної станції «Дарниця»). Це новий житловий комплекс комфорт класу (новий будинок введений в експлуатацію у 2021 році) із закритою облаштованою територією (дитячі і спортивні майданчики, паркінг та озеленена красивим ландшафтом територія). Вся територія житлового комплексу і паркінгу знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Запропонована квартира загальною площею 34 м заходиться на 11 поверсі (в наявності два ліфти) де розгортається чудовий панорамний краєвид з вікон та наявного у квартирі французького балкону (даний краєвид з часом не буде закритий іншими будівлями, так як навколо житлового комплексу побудовані лише пʼяти поверхові будинки). Квартира оздоблення сучасним та стильним ремонтом. В наявності є всі нові необхідні меблі та техніка (шафа купе, гардеробна з дзеркальними дверима, мʼякий диван, обіденний стіл, чотири мʼякі стільці, праска, пилосос, кондиціонер, телевізор, повноцінна кухня, духова шафа, плита, витяжка, чайник, мікрохвильова піч, холодильник та керамічна мийка зі стильним змішувачем), а також великий сумісний санвузол виконаний у сучасному стилі (повноцінна душова кабіна з душовою системою, унітаз-інсталяція, умивальник з тумбою, дзеркало-шафа, бойлер, пральна машина, електрична сушка та підігрів підлоги). У квартирі встановлений гегабітний WiFi роутер з підключеним швидкісним інтернетом та IP телебаченням (200 каналів). Будинок дуже теплий та має централізоване опалення і гаряче водопостачання. Розташування будинку забезпечене гарною інфраструктурою (торговельно-розважальні центри, продуктові магазини, школи, дитячі садочки, ринок, аптеки, перукарні та чудова транспортна розвязка). Здача розрахована на одного чоловіка, або сімʼю без домашніх тварин.

Ісмаїла Гаспринського вул. (Сормовська), 3
rieltor.ua

Світло є завжди !! Здається нова дизайнерська квартира в центрі Києва з каміном і захоплюючим панорамним видом на місто. Квартира розташована на 11 поверсі сучасного ЖК бізнес-класу на Львівській площі. Всього 10 хвилин пішки до Пейзажної алеї і 20 хвилин до Собору Святої Софії, який видно з затишного балкону з вікнами в підлогу. У пішій доступності Золоті ворота, Андріївський узвіз, Михайлівська площа, а також численні кафе та ресторани на будь-який смак. Житло ідеально підходить для комфортного проживання: спальня з ліжком king size і сучасним матрацом, вітальня з розкладним диваном, телевізором і атмосферним каміном. Окрема робоча зона з просторим столом і зручними розетками для техніки. Кухня повністю обладнана новою технікою: холодильник, посудомийна машина, індукційна плита, духовка, мікрохвильова піч, кавоварка та інший необхідний посуд. Санвузол з великою душовою кабіною (180x110 см) з тропічним душем, гігієнічним душем і пральною машиною. У квартирі також є містка гардеробна, праска, сушка для білизни, тепла підлога в санвузлі та на лоджії. Додаткові переваги: світло не вимикають, встановлено кондиціонер, бойлер, опалення, високошвидкісний Wi-Fi та телевізор зі smart TV. Закрита територія з цілодобовою охороною, підземний паркінг доступний за кілька хвилин, хоча парковка у дворі доступна лише за наявності вільних місць. Всі меблі і техніка нові, ремонт 2024 року, виконаний з любовю і увагою до деталей, щоб забезпечити максимальний комфорт і затишок.

Кудрявська вул., 24а
rieltor.ua

Однокомнатная студия в Центре, М.Вокзальная, М.Университет(7минут пешком ), Ботаник Тауерс, подземный паркинг, евроремонт, новая мебель, камин, смарт ТВ, кондиционер, ванна, гардеробная, шкаф купе, без животных и детей.

Саксаганського вул., 121
rieltor.ua

Пропонується в оренду затишна та стильна одно кімнатна квартира в новому комплексі бізнес-класу "Manhattan City". Перша сдача. Квартира розташована на 32-му поверсі 36-поверхового будинку, що забезпечує чудовий панорамний вид з вікон. Квартира відзначається сучасним і дуже гарним дизайном. Максимальна комплектація усією необхідною технікою. Планування: - кухня вітальня - окрема спальня - сумістний санвузол - гардероб В ЖК встановлений генератор на ліфт, воду, опалення. ЖК "Manhattan City" – це введений в експлуатацію комплекс, який складається з трьох 36-поверхових башт з унікальним фасадом та системою освітлення, що створює ілюзію руху. Башти обєднані на рівні пятого поверху в єдину прибудинкову територію площею понад 6000 м2. Комплекс забезпечує власну автономну інфраструктуру з лобі зоною, фудкортом, прогулянковою алеєю з дитячими ігровими зонами на даху торгового центру, який поєднує в собі бутікову галерею, делікатес-маркет преміальних продуктів, спортзал з басейном, нішеві ресторани та багато іншого. Будинок розташований на закритій території, яка знаходиться під охороною. Для швидкого переміщення між поверхами забезпечено 5 ліфтів фірми KONE. Також передбачений паркінг на 400 паркомісць. Інфраструктура району відмінно розвинена та включає магазини, в тому числі ТРЦ "Україна", поштові та банківські відділення, аптеки, дитячі садочки та школи, цирк, ботанічні сади, парк, зоопарк, сквери тощо. Станції метрополітену "Політехнічний Інститут #A8712

Берестейський просп. (Перемоги), 11Б
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира в аренду по адресу: Хоткевича Гната улица (Красногвардейская улица) 12, которая находится на 18 этаже. Квартира с хорошим ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 20 минут до центра города, 3 минуты до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Гната Хоткевича вул. (Червоногвардійська), 12
rieltor.ua

Пропонується в оренду однокімнатна роздільна квартира в будинку "Лінкольн", загальною площею 41 м². Основні характеристики: Перша здача: квартира нова, після ремонту. Площа: 41 м². Тривалість оренди: довгостроково. Умови: без тварин. Особливості: Квартира простора, з сучасним ремонтом, ідеально підходить для комфортного проживання. Ціна: 25 000 грн на місяць. Це чудовий варіант для тих, хто шукає сучасне та затишне житло на тривалий термін.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28Е
rieltor.ua

Довгострокова оренда однокімнатної квартири по вул Німанська, 5, Метро Дружби Народів - 2 хвилини, 3й поверх, теплий цегляний будинок, газова колонка, тихий тіньовий двір. Поруч вся інфраструктура. Ціна 16000 грн, депозит за домовленістю. Строк угоди 6 міс або 1 рік . Невеликі комунальні по лічильниках.

Німанська вул., 5
rieltor.ua

Здається в оренду чудова 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом вул.Героїв Севастополя 35 А, ЖК Микитська Слобода, розташована на 10-му поверсі 24-х поверхового будинку комфорт-класу (2018 року), площа 50-17-12, лоджія засклена, з/в сумісний. Квартира у відмінному стані, тепла і затишна, мальовничий пейзаж, бездоганно чиста, мебльована та укомплектована побутовою технікою, є все для комфортного проживання: вбудована кухня, великий кутовий диван, крісло для релаксу, два кондиціонери, пральна машина-автомат, бойлер, два телевізори, інтернет, мікрохвильова піч, лічильники на опалення, воду. У будинку є генератор, ліфти працюють без перебоїв, власна котельня. Прибудинкова територія доглянута, під охороною, встановлено відеоспостереження, є можливість паркування. Відмінна інфраструктура, будинок розташований поблизу парку Відрадний, поряд різні магазини, маркети, спорт. та мед. установи, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Нульовий поверх обладнаний під сховище. Зупинка щвидкісного трамваю-5 хвилин пішки.

Героїв Севастополя вул., 35а
rieltor.ua
1 - 24 из 1529 результатов