Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Львівська вул., 11
rieltor.ua

Срочно здам квартиру Святошинский район. пр.Перемоги (Берестейський),95 Серія будинку БПС 7поверх 16 поверхового будинку. Вся необхідна мебель та побутова техніка!

1К м.Святошино 3хв. пр.Перемоги,95
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Дуже стильна, сучасна, світла затишна квартира з дизайнерським ремонтом ! Зроблено для себе! Все продумано до дрібниць ! Зручне зонування гарантує комфорт та затишок! Квартира з меблями та усією побудовою технікою. Кондиціонер, бойлер, засклена тепла лоджія. Комфортне двоспальне велике ліжко! Дуже теплий будинок! Закритий двір , є паркування. Метро Житомирська , Святошин -5 хвилин. Вся інфраструктура-школи, садочки, супермаркети, кафе, ресторани, салони, всі зупинки транспорту біля дому.

Берестейський просп. (Перемоги), 109
rieltor.ua

Перший високий поверх. Пропонується затишна квартира з якісним ремонтом без балкона, прямо поруч зі станцією метро "Житомирська", всього 5-7 хвилин пішки. Розташована в новому будинку з охороною та парковкою. Для одного. Площа квартири складає 40 квадратних метрів, з них 22 квадратних метри припадають на кімнату та 8 квадратних метрів - на кухню. Вона обладнана всією необхідною меблями та побутовою технікою, включаючи автоматичну стиральну машину, холодильник та бойлер. В квартирі невеликі комунальні витрати - всього 500 гривень, що включає оплату водопостачання, електропостачання та опалення. Влітку ці витрати навіть менше, а зимою залежать від використаної кількості опалення. Також варто відзначити, що, хоча у квартирі немає балкона, проте є спеціальне місце для сушки білизни або можливість використання спільного балкона для куріння. Ця квартира стане відмінним вибором для тих, хто цінує комфорт та зручність життя поруч з метрополітеном та всіма необхідними зручностями.

Кричевського Федора вул., 40
rieltor.ua

Доброго дня! До Вашої уваги квартира з усім необхідним для проживання. Місце розташування в затишному мікрорайоні та водночас з доволі розвиненою інфраструктурою. Центральне водопостачання, бойлер також є. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями, та чекає орендаря який оцінить всі переваги. Варіант дійсно достойний, запрошую на перегляд.

Львівська вул., 7/9
rieltor.ua

Терміново здам 1к, біля метро «Святошин» З косметичним ремонтом і хорошими меблями. Пр. Перемоги 89а. 17/23, 40/20/10, 2 лоджії засклені і утеплені, роздільний свузол, кондиціонер та бойлер, пральна машина-автома. Є все для комфортного проживання. 3 ліфти, супермаркети, парковка, 1-й будинок від метро. Для порядних людей. Вільна. 12 500 грн.

Терміново здам 1к.кв. біля метро «Святошин» з ремонтом
olx.ua

#105406 До вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира на оренду за адресою: вул. Львівська, 15Б, яка розташована на 7 поверсі 12 поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом, обладнана всією необхідною технікою: Посудомийна маашина, Сушильна машина, Холодильник, Варильна панель, Духова шафа, Мікрохвильова піч, Пральна машина. Для комфортного проживання пропонується: Кондиціонер, Балкон, лоджія, Ванна, Консєрж, Ліфт, Пожежна сигналізація, Грузовий ліфт, Паркінг підземний, Охоронна територія. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 30 хвилин до центру міста, метро, транспорт. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

Львівська вул., 15Б
rieltor.ua

Проспект Победы 109 А , 52 кв.м , 3 этаж ! Сдам в аренду 1 но комнатную просторную , комфортную и тёплую квартиру в хорошем доме . Не большие коммунальные платежи , всегда есть вода , квартира отапливается . В квартире есть вся необходимая мебель и техника для комфортного проживания . Тёплые полы в санузле , бойлер на 100 литров , инверторный кондиционер ( работает при-20*) вся необходимая инфраструктура в шаговой доступности . До метро Житомирская 600 метров Квартира в реале лучше , чем на фото

Аренда 1 но комнатной квартиры , 600 м до М Житомирская
olx.ua

Предлагается !-ная квартира по ул. Верховная Рада 18 ,после ремонта косметика ,желательно на дительный срок аренды...рядом метро,рынок, кафе и т.д.есть видео квартиры

Аренда 1-ной квартиры метро  Дарница
olx.ua