Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Нижньоюрківська вул., 4
rieltor.ua

Прекрасна трикімнатна квартира в історичному районі Києва - Поділ, на вулиці Межигірська, 43, чекає своїх нових орендарів! Це ідеальне місце для тих, хто цінує тихий і затишний прицентральний район, що поєднує в собі історичний шарм і комфорт. Цегляний спецпроєкт, збудований у 1994 році, і знаходиться на 5-му поверсі семиповерхового будинку. Вхідна група в гарному стані. Загальна площа квартири становить 71 м². Основний простір займає простора вітальня-кухня площею 26 м², де Ви зможете створити затишну атмосферу для зустрічей з друзями та сімейних вечерь. Квартира також включає в себе спальню, площею 12 м² і дитячу кімнату 11 м², забезпечуючи комфорт і приватність для всієї родини. У кожній з кімнат є всі необхідні зручності. Ремонт виконаний у класичному стилі. Зони з теплою підлогою створять затишок і комфорт у холодну пору року. Меблі у квартирі виготовлені з натурального дерева і мають повну комплектацію. Для зручності зберігання речей передбачено 3 просторих шафи і додаткова на заскленій лоджії. Квартира також оснащена всією необхідною побутовою технікою, включно з посудомийною машиною і кондиціонерами, що зробить ваше проживання максимально комфортним і зручним. Для сімї з дитиною. Квартира доглянута, чистота і порядок. Розвинена інфраструктура. Найкрасивіший сквер на Щекавицькій площі за 100м від нашого будинку, із сучасним дитячим майданчиком. Маркети, школа, дитячий садок, поліклініка, безліч кафе і ресторанів, історичні памятки, культурні центри - всі зручності в пішій доступності! Метро на вибір - Тараса Шевченка, Контрактова площа. Не упустіть можливість орендувати БЕЗ КОМІСІЇ, цю унікальну трикімнатну квартиру в історичному центрі Києва. Тут на Вас чекають затишок, комфорт і неповторна атмосфера. Телефонуйте просто зараз, щоб домовитися про перегляд і зробити перший крок до нового житла!

Межигірська вул., 43
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда стильної 1-кімнатної квартири у самому серці міста на Подолі у новому будинку 2008 року. Квартира оснащена всією необхідною технікою і меблями. Велике двоспальне ліжко і зручний диван, кондиціонер, посудомийна машина, телевізор, бойлер, пральна машина, підлога з підігрівом. Закрита територія під охороною, паркінг, зелений двір для відпочинку. М. Контрактова Площа - 8 хвилин пішки. Ціна - 25,000 грн комісія 50%

Щекавицька вул., 30/39
rieltor.ua

Пропонуємо в оренду 2 кімн. квартиру на довготривалий термін в історичному центрі Подола. Квартира практично без меблів, є тільки те що на фото. Санвузол роздільний, є бойлер. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура, метро Контрактова площа 2хв.пішки. Оплата перший місяць 12 000+ залогова сума+ комунальні послуги, комісійні 50%.

Волоська вул., 32/34
rieltor.ua

Контрактова площа- 5 хв пішки. Воздвиженка. Фролівський монастир. Набережна! Простора двокімнатна квартира у новому будинку в центрі історичного Подолу! Сучасна квартира з меблями, побутовою технікою. В квартирі газова плита! 4-ий поверх! Будинок цегляний з ліфтом. Консьєрж. Двір під шлагбаумом. Є укриття у паркінгу! Дві великі кімнати, простора кухня, великий сумісний санвузол. Є балкон. Вікна у затишний дворик.

Ярославський пров., 7/9
rieltor.ua

Оренда 4к квартири, в ул. Щекавицька, Подол Пропоную в оренду елітну 4-кімнатну квартиру в клубному будинку в історичному центрі Подільського району за 10 хвилин пішки від станції метро Контрактова площа. Загальна площа 111 м2, велика кухня-вітальня, три спальні, одна з них із власним санвузлом, 2 с/в, гардероб, балкон. Знаходиться на 9-му поверсі 10-ти поверхового нового будинку 2016 року будівлі, в холі консьєрж, ліфт спускається у дворівневий підземний паркінг, є особисте паркомісце. Квартира з новим, якісним ремонтом, перша здача, ніхто не проживав, обладнана всіма необхідними меблями та технікою від провідних світових виробників, встановлені фільтри для води, тепла підлога. - Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Поруч Сільпо, СК Подільський, Astarta Organic Business Centre. Синагога. #315917349414

Щекавицька вул., 53
rieltor.ua

Велика гостьова вітальня з розкладним ортопедичним диваном і кріслом, а також багато шаф та великий телевізор. Спальна кімната може бути з одним двоспальним або двома односпальними ліжками (по запиту). Шафи та телевізор. У кожній кімнаті є кондиціонер. У коридорі шафи-купе з багатьма різними поличками. Кухня облаштована усіма необхідними побутовими приладами у гарному робочому стані. Вбудована мікрохвильовка і посудомийка, духовка, електроплита, холодильник, дрібна побутова техніка та телевізор.

Почайнинська вул., 70
rieltor.ua

Здам свою 1-кімнатну квартиру біля метро Т. Шевченка на вул.Межигірська 56, сталінка 2/5, 39/8/14, в квартирі є все необхідне, побутова техніка, пральна машинка автомат, 3 спальних місця, ліжко з ортопедичним матрацом та розкладене крісло. Квартира чиста акуратна, хвилина ходьби до метро Тараса Шевченка. 0667763274; 0978734747 господиня.

власник
Межигірська вул., 56/60
rieltor.ua

Пропонується в оренду трикімнатна квартира на Подолі. Метро Контрактова площа у пішій доступності. Планування: кухня-вітальня та дві ізольовані спальні. Квартира повністю мебльована, є вся необхідна техніка. Встановлено кондиціонери, сейф, та сигналізація. Дзвонити до 23-00. Номер оголошення на сайте компанії: RF-2-326-401-RE.

Почайнинська вул., 25/49
rieltor.ua

Оренда 1 кімн. Поділ. метро Контрактова площа. Тараса Шевченка Набережно Лугова,3а,1км,27кв.м,4 поверх. Мебльована, побутова техніка, бойлер, інтернет. Поруч бомбосховище в підземному паркінгу. Вартість: 8000грн+комун. Комісія 50%.

Набережно-Лугова вул., 3а
rieltor.ua

Вітаю! Поки оголошення на сайті - пропозиція актуальна. Ексклюзивна квартира в одному з кращих будинків бізнес класу на Подолі. Адреса: Щекавицька 30/39, 8 поверх, 78м2 Квартира з авторським ремонтом в чудовому стані. Повністю укомплектована меблями та технікою провідних виробників. В квартирі дуже багато місця для зберігання речей. Чудове планування: -окрема спальня -велика кухня-вітальня -роздільний санвузол -балкон Будинок з закритою територією, підземним та підземним паркінгом. Чудова інфраструктура та транспортна розвʼязка. Піша доступність до метро Контрактова Площа, Тараса Шевченка та Поштова Площа. Оплата перший місяць + залогова сума Комісія 50%

Подол! Контрактова площа, Щекавицкая 30/39. Авторський ремонт
olx.ua

42429 ул. Еленовская , 32 м."Тараса Шевченко" 2 мин ходьбы. Рядом Туровская, Юрковская. Стеклопакеты. Этаж 5/5 кирпичного дома, метраж 75/20+18+18/12 кв.м, потолки 2.8 м. В ванной, в туалете моющиеся обои. Стиральная машинка-автомат. Гарнитурная кухня, газовая плита, холодильник. Газовая колонка - всегда горячая вода. Из зала 2 спальни. В зале 20 кв.м - стол, стулья, шкаф, посуда, журнальный столик. Раздельные комнаты 18 кв.м - двухспальная ортопедическая кровать, стол, стулья, шкафи комната 18 кв.м - ортопедическая кровать, стол, ТВ, шкаф. Балкон застеклен. Бронедверь. Домофон. Длительно, 16000 грн.

Оленівська вул., 32
rieltor.ua

Оренда 2к квартири, вул. Констянтинівська, ПоділПростора, світла 2-х кімнатна квартира, Знаходится в Історичному Центрі Подола.Андріївский спуск - до 10 хвилин пішки, поруч Кінотеатр Жовтень.Квартира з новим ремонтом, мебель за домоленістю. Царський будинок (клеймована цегла товщиною 850 мм). Будинок, після капітального ремонту, вул. Костянтинівська. Високі стелі - 4 м . Кімнати роздільні. Затишна сторона виходу вікон (внутрішній двір), де може бути припарковано авто.Сейф за стандартами (вертікальний).Балкон та на кухні - еркер. Кухня світла, з вбудованими меблями+газ плита+духовка+витяжка+холодильник. Комора. Бойлер, пральна машина (нова ще не використовувалась).Школи, дитсадки, за 5 хв ходьби від будинку. Аптеки, кафе, кінотеатр - в будинку поряд.Метро Контрактова площа - в 3-х хвилинах від будинку.Поліклініка дитяча / доросла знаходиться поряд. Оренда - довгострокова, на рік і більше. Зніжка ціни для бажаючих жити в цьому районі.Неймовірна квартира, яку необхідно побачити вживуу історичному центрі Подолу.#A3267

Оренда 2к квартири, вул. Констянтинівська, Поділ
olx.ua

Без комиссии % Без животных Есть полный видео обзор Предлагается в аренду 2х комнатная квартира по улице Нижний Вал 27-29 Квартира находится в исторической части города Киева, в самом центре Подольского района. Квартира площадью 50 квадратных метров. Адрес: город Киев, Подольский район, улица Нижний Вал, 27-29, 7 этаж, 1 минута метро Контрактовая площадь. Дом полностью построен из металлоконструкций и имеет подземный паркинг. Рядом с домом есть парковочные города для вашего автомобиля. Рядом с домом есть скверы, парки, прогулочные зоны, магазины, школы, детские сады, рынок, рестораны, кинотеатр. Квартира состоит из светлой и просторной гостиной из окон которой открывается роскошный вид на тихий сквер. Кухня полностью оборудована всем необходимым для комфортного проживания: посудомоечная машина, микроволновка, варочная поверхность, духовка, холодильник, стиральная машина, чайник, сковородки, посуда. Светлая и уютная спальня с выходом на террасу. Удобный гардероб. Ванная комната: душ, туалет, биде, подогрев полов. Личное отопление. Интернет. Также в стоимость аренды входит уборка раз в неделю. Приглашаем собственников недвижимости к сотрудничеству. Поможем выгодно сдать / продать Ваши объекты. Есть вся необходимая мебель и техника. Сам дом находится под круглосуточной охраной 24/7. Можно снять место в подземном паркинге за отдельную стоимость. Шикарное месторасположение и отлично развитая инфраструктура. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Обращайтесь, будем рады помочь.

Без % Аренда 2к квартиры 50м2 ул. Нижний Вал 27-29 Подол центр
olx.ua

Сдам квартиру на Подоле, ул. Почайнинская 25/49 Квартира с ремонтом с мебелью и техникой. Подземный паркинг, парковка во дворе. Комнаты раздельные, три больших дивана, все раскладываются. Большая гостиная с выходом на балкон. Общая площадь 70 кв.м., 9/10 этаж. Цена аренды 24000 грн. Рядом садик, школа, Сильпо, метро Контрактовая площадь. Комиссия агентства 50% Домашние животные обсуждаются

Сдам 2 комнатную квартиру на Подоле, ул. Почайнинская 25/49
olx.ua

Квартира з індивідуальним плануванням та дизайнерським ремонтом, готова для проживання – повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Знаходиться на 5 поверсі девятиповерхового нового будинку. Загальна площа – 112 кв. м. Особливості: 2 балкони, 2 сан. вузли, велике двоспальне ліжко, душова кабіна, високошвидкісний Інтернет, підїзд з косьєржем.

власник
Почайнинская, 25/49
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Волоська вул., 50/38
rieltor.ua

Здається в довгострокову оренду затишна 4-кімнатна квартира на Подолі (5 хвилин до станції метро Тараса Шевченка). Квартира знаходиться на 4 поверсі, є ліфт. Вікна спальні, дитячої та кабінету виходять у внутрішній двір. Планування квартири: спальня дитяча кабінет вітальня кухня-їдальня санвузол з душовою кабіною балкон. Квартира оснащена кондиціонерами, є бойлер, посудомийна машина, пральна машина, дрібна побутова техніка, посуд. Поруч є все для комфортного проживання: Сільпо, АТБ, Watsons, Sportlife, поліклініка, АЗС, мийка, кафе, ресторани, кінотеатр «Жовтень», парки, 10 хвилин до центру на машині. Можна з домашніми улюбленцями.

Оболонська вул., 47
rieltor.ua

Пропонується 4-х кімнатна чудова квартира по вулиці Турівська 24 (спецпроект 2003 року) з закритим двором та підземним паркінгом! Зразу за Палацом Спорту на Подолі з 3 басейнами та тренувальними залами Soort Life. 8/12 цег, загальна площа 125/82/17. Квартира з якісним сучасним ремонтом, розкішним діючим каміном, який додає особливий шарм та затишок оселі та максимальною комплектацією. По техніці - 2 кондиціонери, 2 бойлери, пралка, посудомийна машина, духова шафа, холодильник, пилосос та інша дрібна побутова техніка. Велика гардеробна кімната та багато шаф-купе в тому числі шафи на заскленому утепленому балконі. Зручне двоспальне ліжко, 2 дивани, полуторне ліжко та інші меблі, санвузол окремий, ванна, біде, якісна сантехніка. Всі умови для комфортного проживання. Історичний центр Подолу, безліч кавʼярень, прогулянкових зон та місць відпочинку, Sport Life по сусідству! піша доступність Контрактова пл. та 5 хв метро Тараса Шевченка.

Туровська вул., 24
rieltor.ua

Пропонується двокімнатна квартира на вул. Оленівська, 34. Кімнати суміжні. Балкон не заскленний. 4 поверх 5 поверхового цегляного будинку. Дуже теплий будинок. Чистий підїзд. Інтелігентні сусіди. На вході в підїзд - домофон та відеоспостереження. У квартирі – подвійні броньовані двері. У кімнатах – ковролін. Величезне двоспальне ліжко 180Х200 см. Розкладний 2-місний диван, вітальня. Дві тумбочки, комод, 4 крісла, письмовий стіл. ТБ з плоским екраном, музичний центр, пилосос, вентилятор, фен, праска. Кухня 8 кв. Нова газова колонка, нова пральна машина, новий холодильник. Мікрохвильова піч. Газова плита. Без тварин!!! До метро «Тараса Шевченка»1 хв.пішки

Оленівська вул., 34
rieltor.ua

Пропонується дизайнерська квартира в центрі Подолу. Євродвушка. Світла простора спальня, простора кухня-студія, дві лоджії, коридор, сан вузол. Квартира будувалась під себе з використанням якісних дорогих меблів та техніки. Дуже світла. Особливо, сподобається молодим творчим людям, які полюбляють Поділ. Ціна 700 євро/місяць

Нижній Вал вул., 41
rieltor.ua

Простора, світла 2-х кімнатна квартира, Знаходится в Історичному Центрі Подола. Андріївский спуск - до 10 хвилин пішки, поруч Кінотеатр Жовтень. Квартира частково мебльована з новим ремонтом, мебель буде додана за домоленістю. Знаходиться в житловому будинку, після капітального ремонту, вул. Костянтинівська. У квартирі, високі стелі - 4 м . Кімнати роздільні. Затишна сторона виходу вікон (внутрішній двір), де може бути припарковано авто. Балкон та на кухні - еркер. Кухня світла, з вбудованими меблями+газ плита+духовка+витяжка+холодильник. Не велика комора. Бойлер, пральна машина (нова ще не використовувалась). Передпокій з вбудованими шафами купе. Школи, дитсадки, за 5 хв ходьби від будинку. Аптеки, кафе, кінотеатр - в будинку поряд. Метро Контрактова площа - в 3-х хвилинах від будинку. Поліклініка дитяча / доросла знаходиться поряд. Оренда - довгострокова, на рік і більше. Зніжка ціни для бажаючих жити в цьому районі. Неймовірна квартира, яку необхідно побачити вживу. Телефонуйте, ви вже запрошені на перегляд! A3253

Костянтинівська вул., 22/17
rieltor.ua

Пропонується в довгострокову оренду квартира за адресою: вул. Кирилівська 37а, Поділ, м. Тараса Шевченка. Нова 1-кімнатна квартира, площею 46/20/10 кв.м. Поверх 5/9. Квартира укомплектована новими меблями та технікою. Встановлений кондиціонер, бойлер, посудомийка, пральна машина, підігрів підлоги. ЖК 044 бізнес класу має закриту територію, цілодобову охорону. Поряд з комплексом є супермаркет, спортивні комплекси. Вартість оренди – 30000 грн/міс. Комісія АН 50% ID 2510

Кирилівська вул. (Фрунзе), 37а
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Костянтинівська вул., 22
rieltor.ua
1 - 24 з 45 результатів