Здам 1-ну квартиру в ЖК Сирецький бояр, будинок преміум класу. Будинок знаходиться в парковій зоні поручь нема інших будівель , біля дому Сирецький парк, В будинку є спортзал, міні маркет, кофейні, квест кімнати, стоматологія , підземний паркінг та укриття. До метро Сирець 8 хв пішки.

Ризька вул., 73г
rieltor.ua

Здається 1к квартира на Сирці по вул. Максима Берлінського, 31!!! + загальна площа 27 м2 + кухня 7 м2 + 3/5 поверх + планування роздільне + санвузол суміжний + централізоване опалення + кондиціонер, холодильник, пральна машина, бойлер, газова плитка, мікрохвильова піч, двоспальний диван, шафа-купе, WI-FI, балкон засклений + поруч магазини, супермаркети, відділення пошти, аптеки, банкомат, зупинки громадського транспорту + вільна парковка + лічильники на електроенергію та воду + ідеально підійде для 1-2 осіб + без тварин ЦІНА - 10000 грн. + 10000 грн. сума застави + комунальні послуги Комісія Агенства нерухомості 50% Телефонуйте або пишіть в чат, покажу в будь-який час та допоможу з орендою.

Берлінського Максима вул., 31
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Аренда квартиры,кирпич,ремонт,комнаты смежные,встроенная мебель,кондиционер,бойлер,балкон застеклен,парковка,отличная инфраструктура,Сырец и Дорогожичи 300 м

Юрія Глушка вул. (Подвойського), 10
rieltor.ua

Перша здача!!! вул.Щусєва, буд 38- 5 хвилин до м.Сирець Пропонується в оренду 2-х кімнатна квартира з сучасним , якісним ремонтом! Квартира має вдале , раціональне планування: дві окремі кімнати ( з однієї вихід на балкон), окрема кухня, с/в- окремий. Квартира повністю облаштована якісними меблями та побутовою технікою ( кондиціонери, посудомийна машина, холодильник, варочна поверхність, духова шафа, витяжка, СВЧ, пральна машина, водонагрівач,TV). Будинок газіфіцирован.

вул.Щусєва, буд.38, Сирець, Шевченковський, Оренда
olx.ua

Оренда 1-к між двома станціями метро Дорогожичі та Сирець. Вул.Родини Глаголєвих (Грекова),3. Приємна в дуже охайному житловому стані квартира на 2/5-ти пов. цегляного кооперативного будинку. В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка (холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина-автомат, бойлер), лічильники на х/в та г/в. Вікна та засклений балкон виходять на утопаючий в зелених насадженнях тихий упорядкований двір з доглянутими квітниками. Одразу за будинком магазин, через дорогу міська лікарня, поліклініка, школа, Сирецький парк. Район з максимально розвиненою інфраструктурою та містами для відпочинку. До станцій метро Дорогожичі чи Сирець - 10 хвил. пішки. Ціна оренди 8 500 грн. + к.п.

Родини Глаголєвих вул. (Грекова академіка), 3
rieltor.ua

Купили квартиру до повномасштабної війни для себе, зробили косметичний ремонт і планували гуляти величезним та чудовим парком біля дому, але доля закинула жити закордон. Тому тепер шукаємо гарних орендарів в теплу та світлу квартиру. Є все необхідне - пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер і ,звісно, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Умови оренди: перевагу віддаємо людям, які орендують на довгий строк- від 6 місяців. При заселенні сплачується орендна плата 10000 грн та гарантійний платіж 10000 грн. Якщо плануєте зʼїхати раніше, аніж через 6 місяців, то він не повертається. Обʼєкт без комісії для орендаря. Звоніть або пишіть в телеграм, воцап чи вайбер. Алла @alla_aksonova

Януша Корчака вул. (Баумана), 64
rieltor.ua

Здається в оренду 1-но кімнатна квартира по вул. Руданського 1- б. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Два спальних місця, шафа. Є вся необхідна техніка: холодильник, варильна поверхня, пральна машина, духова шафа, мікрохвильова піч, бойлер. Хороша транспортна розвязка. До метро Берестейська / Дорогожичі / Сирець 15 хвилин.

Руданського вул., 1Б
rieltor.ua

вул. Щусєва 42а, 7/9 пов, 47/29/7 кв.м., сучасний, капітальний ремонт. Заміна сантехніки, електрики. В квартирі: прихожа, шафа для одягу - 2 шт, великий ортопедичний, розкладний диван фірми "Blanche", мебельна гірка, телевізор, двоспальне ліжко, ліжкові тумби, дизайнерські штори. Вбудована кухня, холодильник, фільтри води, бойлер, пральна машина. Обідній стіл. В санвузлі ванна, умивальник, меблі для зберігання. В квартирі датчики руху, сигналізація. Роутер. Лічильники : газу, електрики. Перша здача. Тепла, затишна квартира, чисте парадне, домофон. Будинок та зелений, затишний двір - доглянуті. Чисте повітря. Є місця для парковки авто. Поруч дитячий майданчик, садочок, школа. Метро "Сирецька" та зупинка електрички "Сирець" - 200 метрів. Парк з дитячою залізною дорогою - 10 хвилин. Супермаркети, магазини. Поліклініка до 10 хвилин пішки. До "Золотих Воріт" три зупинки метро , 15 хвилин. ТРК "Лавина". "Ретро Віль" - 10 хвилин на авто. 17000 грн/ місяць Гарантійний платіж 17 000 грн. Комісія брокера 8000 грн

Щусєва академіка вул., 42а
rieltor.ua

Двокімнатна квартира біля посольства США, метро Дорогожичі, Берестейська. Адреса - Степана Руданського 3-А. Загальною площею 92 кв.м. Квартира розташована на 14 поверсі. Планування: спальня з гардеробною, вітальня, кухня з виходом на балкон, 2 санвузли, гардеробна в коридорі. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями і побутовою технікою. В будинку є підземний паркінг, в паркінг можна спускатись відразу на ліфті. Є ГЕНЕРАТОР - ЛІФТ ПРАЦЮЄ ПРИ ВІДКЛЮЧЕННІ СВІТЛА. Будинок оточують відразу три великі парки - Нивки, Дубки та Сирецький парк. До метро Дорогожичі, Сирець, Берестейська – 15 хвилин пішки. Вартість оренди: 22000 грн. + комунальні + страховий платіж. БЕЗ % ДЛЯ ОРЕНДАРЯ !

Руданського вул., 3-А
rieltor.ua

Пропонується в оренду 2к квартира в Шевченківському районі, вул.Сальського 25. Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку,загальна площа 45м. Окрема спальня з двухспальним ліжком з новим ортопедичним матрацом, шафою для зберігання всіх необхідних речей. Вітальня з комфортним диваном, який у разі потреби трансформується у 2 спальних місця. Кухня укомплектована всім необхідним обладнанням та технікою. Санвузол суміжний, ванна, бойлер та якісна сантехніка, пральна машина. Тихе і затишне місце, чистий під’їзд, домофон. Розвинена інфраструктура: школи, садочки, магазини, кафе, спортзали, банки, аптеки, супермаркети. Зручна транспортна розв’язка.

Володимира Сальського вул. (Котовського), 25
rieltor.ua

3к вул.Руданського буд.3а элитный новострой ЖК "Уютный" 2013г постройки 11-19эт Н-3м, 117-65-15, два санузла, 4 лоджии застеклены Прекрасная планировка Три комнаты раздельные Два санузла (гостевой -душкабина, второй-ванна) В квартире выполнен качественный евроремонт. Укомплектована современной мебелью, всей бытовой техникой от ведущих производителей, итальянская плитка, сантехника Полностью оснащена всем необходимым для комфортной жизни В гостиной диван, кресло, горка Плазма В спальне двуспальная кровать с ортопедическим матрацем Оборудованная детская комната Имеется гардеробная в спальне, а также большой шкаф-купе в прихожей. Просторная кухня 15м Варочная поверхность, духовка, большой холодильник, холод.камера, электрочайник Четыре кондиционера, посудомоечная, стиральная, сушильная машины, бойлер на 100л Лоджии со всех комнат и кухни застеклены, пол ламинат, стены покраска Пол в коридоре, кухне и санузле напольная плитка В комнатах - ламинат Установлены счетчики на хол и горячую воду, тепловой счетчик (зимой низкие ком.услуги за отопление 1500-1700грн хол и гор.вода, электричество по счетчикам по факту потребления) Ухоженное чистое парадное, консьерж. В подъезде 2 пасажирских и 1 грузовой лифт. Квартира видовая Прекрасный вид. Развитая инфрастуктура Напротив Сырецкий парк Три станции метро м.Дорогожичи, м.Сырец и м.Берестейская До центра 10мин Парковка для авто, подземный паркинг Дом расположен в парковой зоне возле Американского Посольства. Квартира двусторонняя с шикарным панорамным видом на парк «Дубки», Нивки, Сырец, Дорогожичи. Очень тихо и зелено ТЦ Новус, Сильпо, АТБ, школа, детский сад, развивающие школы, почтомат Новой почты в подъезде, кафе, рестораны, кофейни, пиццерии Отличное состоянии Заходи и живи!! Сдается впервые! Просмотр в удобное для Вас время Цена 30000грн плюс ком.услуги Свободна Агентство комиссия 50% Наталия 0675009321 0505994300

Руданського вул., 3а
rieltor.ua

Здам стильну, комфортабельну 1-к. у новому домі метро «Сирець». Перша оренда 1 кімн. в новому будинку ЖК «Ясногорський» по вул. Ясногірська 16Г, загальна площа 44 м.кв., 6/7 поверх,ліфт.У квартирі зроблений дуже гарний, світлий, теплий, сучасний ремонт з якісних матеріалів та встановлена нова побутова техніка . Велика лоджія з кухні засклена та утеплена з чудовим краєвидом на місто . По техніці: посудомийна машина, пральна машина автомат, бойлер, плоский ТВ 43* смарт, двокамерний холодильник, індукційна плита та духова шафа. У цій квартирі є все для комфортного проживання! По локації: будинок розміщений в тихій зоні міста , на першому поверсі маленький маркет ,поруч «ЕКО маркет», 10 хвилин від ст.метро «Сирець». Можлива оренда з невеликими собачками чи кішечками. 16999 грн. 093 704 8888 Володимир. PS: ВЛАСНИКАМ ЖИТЛОВОЇ ТА КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ, допоможемо максимально вигідно здати, продати Вашу нерухомість. Будемо раді співпраці, дзвоніть-пишіть!

Ясногірська вул., 16Г
rieltor.ua

Терміново! Без комісії!!! Здам в довгострокову оренду затишну трикімнатну квартиру в ЖК "Затишний". Знаходиться в 500 м від Американського посольства. + Власне паркомісце в підземному паркінгу. Будинок монолітно-каркасний, кірпіч, індивідуальний проект. Дуже вдале планування, всі кімнати окремі та 2 окремі санвузла, в одному душова кабіна, в іншому ванна. Бойлери встановлені в обох санвузлах. В квартирі виконано високоякісний дизайнерський ремонт. Повністю оснащена всім необхідним для життя. Простора кухня повністю оснащена меблями та технікою, стіл розкладається на 12 персон, є варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова, холодильник, посудомийна машинка, витяжка, стоїть фільтр на воду, є вихід на балкон. Велика зала зустріне Вас дуже гарним, зручним та великим кутовим диваном, велике розкладне крісло для ще більш комфортного перегляду ТВ, великий плазмовий телевізор, є балкон. Також є високоякісний музичний інструмент, якщо Ви займаєтесь професійно музикою то користування обговорюється. В спальні розташоване велике двоспальне ліжко з його фірмовим високоякісним ортопедичним матрацом King Koil.., завдяки якому Ваш сон буде як у немовляти . Також є велика шафа купе і вихід на простору засклену лоджію. Дитяча кімната має двоярусне ліжко з ортопедичними матрацами, також є дитяча стінка та гардеробна. В квартирі є велика та простора гардеробна кімната та велика шафа купе. Наявні лічильники на воду, світло та опалення. Є паркомісце в самому будинку. Також є жінка, котра при необхідності може вам допомагати підтримувати квартиру в гарному стані❤️ Шукаємо хорошу та порядну родину, бажано на довгий термін оренди. Вартість оренди 39000 грн. + 39000 грн застава. За додатковою інформацією та фото звертайтесь - 0976615744 Валентина. Без комісії!!! Перегляди в будь який зручний для вас час🙂

Руданського вул., 3А
rieltor.ua

Здається в оренду трикімнатна квартира, в 5ти хвилинах від метро Дорогожичі . Квартира з гарним ремонтом і обладнана всією необхідною технікою. У кухні є обідній стіл, холодильник, мікрохвильова піч та посудомийка. У ванній кімнаті є пральна машина, бойлер (120 л.) Квартира дуже світла та простора. У пішій доступності супермаркети, торговий центр, фітнес-клуб, кафе, школи, дитячі садки та поліклініка. Тихий та затишний двір із дружелюбними сусідами. Зручна транспортна розвязка. Пять хвилин і Ви у прекрасному парку Дитячої залізниці або в метро, де ще через 10 хвилин Ви будете на Золотих Воротах. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд квартири. Особливості планування: з ремонтом • з меблями

власник
Родини Глаголєвих вул. (Грекова академіка), 22а
rieltor.ua