Квартира укомплектована всіма необхідними меблями, вбудована кухня з усіею нобхідною технікою: плита, холодильник, пральна машина автомат, в кімнаті велике двоспальне ліжко, санвузол роздільний, великий заскленний балкон, охайний підїзд, зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура, метро Позняки 5 хвилин пішки. Перегляди можливі вже, заселення 5 жовтня.

Мишуги Олександра вул., 3
rieltor.ua

Чиста, світла, з меблями. Є вся необхідна техніка: 2 кондиціонери, телевізор, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина, бойлер, пральна машина. У квартирі велика вбиральня, встановлений індивідуальний лічильник на опалення. Розвинена інфраструктура. Біля будинку торговий центр Піраміда та Алладін, Сільпо, ВILLA, АТБ, а також велика кількість кафе та ресторанів. 5 хв. пішки до Метро та Епіцентру.

Мишуги Олександра вул., 12
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується 2-кімнатна квартира в довгострокову оренду за адресою: вул Бориса Гмирі, 9В, яка розташована на 10 поверсі 16- поверхового будинку. Квартира з ремонтом, обладнана меблями і всією необхідною технікою: Електроплита, Духова шафа, Мікрохвильова піч, Пилосос, Пральна машинка. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. Квартира готова для показу. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, громадський транспорт, до метро 7 хвилин пішки. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами ви залишитеся задоволені ! Підтримка на всіх етапах угоди. КОМІСІЯ АН "Квартали" 50% за фактом підписання договору оренди.

Бориса Гмирі вул., 9В
rieltor.ua

#103194 До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира на оренду за адресою: Єлизавети Чавдар 13, розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Квартира з дорогим хорошим ремонтом обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 20 хвилин до центру міста, метро, транспорт. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія АН Квартали 50% за фактом підписання договору оренди.

Чавдар Єлизавети вул., 13
rieltor.ua

Квартира наразі актуальна для переглядів,заселення з 1 жовтня. Здам просторну 2кім квартиру, Метро Харківська,Позняки 8 хвилин пішки, вулиця Лариси Руденко 13, масив Позняки, Дарницький район. Площа: 60/30/9 м2, 2/16 поверх будинку Т серії. Квартира зі зручним плануванням та якісним ремонтом (окрім санвузла), дуже світла,затишна та сучасна. Якісна електропроводка, сантехніка в гарному стані. Дві роздільні кімнати. Одна лоджия зі спальні, інша з кухні,обєднані з кімнатами,цим самим збільшені їх площі. Роздільний санвузол облицьований плиткою,лічильники на воду. В квартирі тепла підлога яка регулюється,у всіх кімнатах, також додаткові підсвітки стін та деяких елементів інтер’єру,світло також регулюється пультом. Квартира повністю обладнана необхідною побутовою технікою та меблями. Квартира облаштована трьома кондиціонерами,також є робот пилосос для прибирання житла. Відмінно розвинена інфраструктура, поряд супермаркети Сільпо, АТБ, Новус, продуктові магазини, ресторани та кавярні, нова пошта, фітнес клуби, відділення банків, піша доступність ТЦ Піраміда. Доглянута прибудинкова територія, два ліфти вантажний та пасажирський, окремий тамбур на 2 квартири. Прекрасна транспортна розвязка, до станції метро Харківська, Позняки 8 хвилин ходьби. Комісія за послуги 50%. Оплата перший місяць і завдаток за збереження майна в розмірі оплати за 1 міс проживання.

Руденко Лариси вул., 13
rieltor.ua

Е.Чавдар 13. 59 кв. м. Евроремонт. Укомплектована всей современной мебелью и бытовой техникой. Кондиционер, Кухня со встроенной бытовой техникой. Ванная, бойлер,стиральная машина Bosh,испанский кафель.В доме консьерж, домофон, парковка. Также в 2 минутах ходьбы Лицей Киевская Русь, детский садик.Стадион. Супермаркет Варус, Сильпо, Новус, Метро. Рядом ТРЦ Аркадия,River Mall, Алладин. Отличная транспортная развязка, м.Осокорки 10 мин.

Чавдар Єлизавети вул., 13
rieltor.ua

Довгострокова оренда квартири біля метро, готова до заселення, мебльована, є відеоогляд

Оренда квартири  вул. Григоренка, 33/44
olx.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: @AnatoliyVash

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua

Пропонується в оренду простора 2-х кімнатна квартира в престижному ЖК Діадема. Планування кімнат роздільне з ремонтом. Чудово розвинена інфраструктура, метро Позняки 3 хв пішки. Квартира укомплектована всім необхідним. Простора кухня з балконом. Великий санвузол з душовою кабіною. Є гардеробна кімната чи кладова. На все є лічильники, дешеві комунальні. У двох хвилинах школа, Сільпо, NOVUS парк Позняки. Ціна 23000 грн + ком.послуги.

Срібнокільська вул., 2А
rieltor.ua

Оренда 2-к квартири за адресою Княжий Затон 9. Перша здача! Квартира оснащена європейською технікою і сантехнікою, тепла підлога. В будинку є укриття та генератор! Квартира на невисокому поверсі. Поряд озеро Срібний кіл. Чудова транспортна розвязка. М. Позняки 10 хв пішки. - 4 поверх 22-ох поверхового будинку - Загальна площа 74 м2, кухня 11 м2 Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Бойлер - Чайник - Телевізор - Духова шафа - Мікрохвильовка - Кондиціонер - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Ліжко - Диван - Шафи Інфраструктура: - ТРЦ - Кафе - Парк -Магазини -Озеро -Банки, пошта і т.д. Агенція нерухомості RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом !!

Княжий Затон, 9
rieltor.ua

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира біля метро Осокорки, просп. М. Бажана 12. Поверх: 8/23. Площа: 76 м2. Якісний цегляний будинок 2005р., товсті стіни. Квартира світла і простора. На підлозі натуральна паркетна дошка. Дві окремі кімнати. Є двоспальне та односпальне ліжка з якісними матрацами, розкладний диван. Кухня з виходом на засклений балкон. Є телевізор, кондиціонер, духова шафа, пральна машина Siemens, холодильник. Санвузол роздільний, ванна, гігієнічний душ. Просторий передпокій з шафою-купе. Вікна виходять у тихий доглянутий двір. До ст. метро Осокорки - 5 хв. пішки. Поруч супермаркети Varus, Сільпо і Novus, ТЦ Аркадія, гімназія Київська Русь, різноманітні кавярні, Нова пошта, SportLife. При відключенні світла: є водопостачення, інтернет оптиковолокно, працює ліфт. Є відеоогляд квартири. Комісія 50%.

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua

Зається вперше сучасна гарна квартира поблизу м. Харківська. Пр-т Бажана 1М. Добротна обжита новобудова поруч з парковою зоною відпочинку біля озера. В будинку є паркінг-укриття. В мікрорайоні все необхідне в пішій досяжності: супермаркети, школа, садочок, спорткомплекс, ТРЦ, ринок. Квартира простора, має зручне продумане планування, гарна велика кухня-столова, окремі 2 с/в, гардеробна, облаштовані лоджії, великий передпокій з просторими шафами для зберігання речей. Ремонт стильний, якісний. Комплектація меблями і технікою відповідають високим вимогам. Кондиціонування, система очистки води, посудомийка, бойлер. Квартира дуже тепла, доглянута, підготовлена до заселення відповідальних орендарів.

Бажана Миколи просп., 1 м
rieltor.ua

Пропонується в оренду двокімнатна квартира вул.Михайла Гришка, 10 на 17 поверсі. Квартира раніше не здавалась в оренду, є все необхідне для комфортного проживання.Телефонуйте – у нас найкращий варіант для вас. Допомога в будь-якому питанні нерухомості- купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів.З повагою Агентство Нерухомості "HousePlus".Номер об’єкту в базі агентства #2213

Оренда 2-к  кв Гришко,10  Позняки, Киев
olx.ua

Здається двокімнатна квартира на Позняках для довготривалої оренди. Чудове розташування (через дорогу від ТЦ Аладін, 5 хв до метро Позняки та магазину Novus). 6 поверх, вода без світла наявна. Інтернет до 6 годин без світла. Пральна машинка, телевізор, кондиціонер, мікрохвильовка, духовка, чайник, холодильник, плита. Без тварин. 400$ (розрахунок можливий в грн) + комунальні

Сдам 2 ком квартиру м Осокорки м Позняки Григоренко
olx.ua

Здається в оренду двокімнатна квартира за адресою: вул. Михайла Гришка 8, 17 поверх. Планування роздільне, санвузли роздільні, просторі кухня та ванна кімната. Засклена простора двосекційна лоджія. Теплі кімнати, будинок повністю утеплений. Ідеальна транспортна розвязка. Панорамний вид з вікон. Біля будинку: ст.м. Позняки, ТРЦ Аладдін, Novus, McDonalds. В 5-и хвилинах ходи: ТЦ Піраміда, ТЦ Епіцентр, Metro, АТБ. В квартирі: - ідеальна чистота - жалюзі на всіх вікнах - двоспальне ліжко (ортопедичний матрац Veneto) - розкладний двоспальний кутовий диван - пральна машина та сушарка для білизни - кондиціонер та бойлер - пилосос, праска та прасувальна дошка - холодильник та посудомийна машина - мікрохвильова піч та електрочайник - склокерамічна варильна поверхня та духова шафа - двозонний лічильник електроенергії - безперебійний інтернет - броньовані вхідні двері. В будинку: - ОСББ - консьєржі - ремонт на поверхах - чисті, відремонтовані ліфти. Лише громадяни України. Без домашніх тварин. Ціна: 18000 грн/міс. + комунальні платежі.

Гришка Михайла вул., 8
rieltor.ua

Сдаю в аренду двокімнатну квартиру Вул Драгоманова 31 -в 7 хвилин до метро Позняки Охороняємая парковка для машин Шикарний вигляд на озеро Лоджія 9 метрів 2 парки для прогулянок Поблизу Спрот Лайф і всі магазини які є в наявності в Києві: Новус Єко маркет Варус Сільпо Велика Кишеня Метро Єпіцентр Піраміда і др У дворі школа садок клініка Вєлєс В квартирі є фортепіано - можна навчати дітей музиці

Драгоманова вул., 31в
rieltor.ua

В оренду пропонується затишна 2-кімнатна квартира на вул. Чавдар 13, на тривалий термін. Ціна оренди: 23 000 грн/міс + комунальні послуги. Загальна площа квартири становить 90 кв.м, розташована на 10 поверсі 25-поверхової будівлі. Це комфортне житло, яке обладнане всім необхідним для зручного проживання, Квартира відрізняється продуманою плануванням та сучасним дизайном: - Кухня-вітальня : з вбудованою технікою, стильними меблями та виходом на балкон, де можна насолодитись чашкою кави на свіжому повітрі. - Спальня : з великим ліжком та елегантними шафами для одягу, створює атмосферу усамітнення та спокою. - Ванна кімната сучасна та функціональна, оснащена якісною сантехнікою. Квартира комплектується побутовою технікою: пральна машина, посудомийна машина, холодильник, а також встановлені кондиціонери У будинку передбачений закритий доступ до якого обмежений шлагбаумом. На перших поверхах будівлі розташовані магазини, кафе та спортзал, що робить проживання тут особливо зручним. Розташування: всього в 10 хвилинах ходьби від станції метро Осокорки, поруч з будинком розташовані ресторани, школи та дитячі садки. Не втрачайте шанс орендувати цю вишукану квартиру в одному з кращих районів міста! Найближчим часом буде встановлено генератор !

Оренда  2-кімнатної квартири на вул. Чавдар 13, Київ
olx.ua

Здам двокімнатну квартиру площею 54кв. м ЖК Патріотика, вул. Бориса Гмирі 20, 25 поверх, 7хв пішки до метро Позняки, Без тварин. Дві роздільні кімнати, роздільний санвузол і кухня. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання, велике та зручне ліжко з новим матрацом, диван, телевізор, бойлер, пральна машина, холодильник, кондиціонер, шафи та інше. А також гарний дуже гарний захід сонця з висоти. Комісія 50%, співпрацюю з рієлторами 25/25 З приводу переглядів телефонуйте.

Здам 2к квартиру, Позняки Осокорки ЖК Патріотика, Гмирі 20
olx.ua

Пропонується двокімнатна квартира біля ст.м. Осокорки за адресою вул. Чавдар Єлизавети 7. Квартира знаходиться на 21 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 75кв.м. В квартирі є вся необхідна побутова техніка та меблі. С/У роздільний. Чудова інфраструктура: ст.м. Осокорки в 10хв пішки, прекрасна транспортна розвязка, супермаркети Varus та Novus. В пішій доступності також знаходяться гіпермаркет ЕПІЦЕНТР, ТРЦ Аркадія, ресторани, кафе. Вартість оренди: 18000. Код обєкта: 11201698

Чавдар Єлизавети вул., 7
rieltor.ua

Пропонується дуже затишна, комфортна та сучасна двокімнатна квартира 74м2 біля метро Осокорки, з ремонтом та частково новою технікою. Три ліфти, без відключень по світлу. Недорога комуналка, навіть взимку. Є консьєрж. Встановлений двухзонний лічильник на електрику. Відмінна інфраструктура, все поруч, метро, супермаркети, всі можливі заклади освіти та харчування тощо По умовам: перший, залог, комісія, договір. Телефонуйте.

2к роздільна Бажана 14 гарний ремонт метро Осокорки БЕЗ ВІДКЛЮЧЕНЬ!
olx.ua

Реальна. Метро Позняки 7 хв. Проспект Григоренка 38 2-х кімнатна квартира, кімнати окремі. 5/16 пов будинок В квартирі є Диван розкладний Ліжко Вбудовані шафи Стіл письмовий Вбудовані кухонні меблі Холодильник Плита та духовка електричні Стіл обідній+ стільці С/вузол роздільний Ванна Пральна машина В коридорі вбудовані шафи Велика лоджія заселенна. Броньовані двері Поряд торговий центр, магазини, базар Ідеально для сімʼї Фото з квартири Ціна 15000 грн Агентство Прохання писати та телефонувати на Вайбер Телеграм Ватсап

Григоренка Петра просп., 38
rieltor.ua

Пропоную в оренду 2 ну квартиру на 15 поверсі 24 поверхового будинку загальна площа 75 м2, по вул.Гмирі 4. В квартирі є бойлер, посудомина машина, лічильники тепла, води. Розвинена інфраструктура, Школи, садочки, магазини, банківські та поштові відділення. Бажано без тварин. Можно сім"ям з дітьми від 6 років. До метро Позняки 10 хв. Чекаємо на перегляди. Вартість оренди 190000 грн. Комісія 50% З повагою Юлія 09******90 Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-997-465-LX. Єжеля Юлія Володимирівна, +38**************90.

Оренда 2 ої квартири Позняки
olx.ua

Сдается 2 х ком кв ул Гмыри 9, Дарницкий р-н, м. Позняки, 1/10 эт дома, 55/48/9 кухня, бойлер, микроволновка, стиралка, варочная газовая поверхность, электро духовка встроенные, все есть, метро Позняки 5 мин ходьбы, рядом Метро, Эпицентр, Новус, ТРЦ Аладдин, Пирамида.

Сдам 2к квартиру ул.Б.Гмыри 9, м.Позняки
olx.ua

Вашему вниманию предлагается просторная, уютная, светлая квартира по адресу Елизаветы Чавдар 9, находится на 9 этаже В квартире сделан хороший ремонт есть вся бытовая техника и мебель. отличная транспортная развязка, рядом детский садик и школа. За обоюдной договорённостью можно приобрести дополнительно мебель. Сотрудничая с нами вы останетесь довольны.

Чавдар Єлизавети вул., 9
rieltor.ua
1 - 24 из 51 результатов