Стильна, простора 2-кімнатна квартира по вул. Львівська (ЖК "Святобор"). Дизайнерський ремонт, повністю мебльована та укомплектована якісними дорогими меблями та технікою. Є все для комфортного проживання. 25-й поверх, панорамний вид на місто. Квартира двохрівнева. На першому поверсі - кухня-вітальня (28 кв.м) і гостьовий туалет. На кухні багато місць для зберігання, великий диван, кухонний стіл. Є мікрохвильовка, духова шафа, посудомийна машина, блендер і соковижималка. На другому - дві кімнати, лоджия і ванна кімната. В спальні ортопедичний матрац, шафа для речей. В сусідній кімнаті - стіл з кріслом, диван і шафа. З техніки є все необхідне: 2 кондиціонера, 2 телевізора, пилосос, праска з гладильною дошкою, пральна машина, бойлер на 70 л. Відеодомофон та інтернет-роутер. Будинок новий - 2017 року, комфорт класу. Побудований за монолітно-каркасною технологією, з червоної цегли, утеплений базальтовою ватою ззовні. В будинку є власне укриття обладнане всім необхідним. На територіі комплексу знаходиться великий підземний паркінг, який одночасно служить і укриттям також. Територія комплексу закрита та знаходиться цілодобово під охороною. Зручна локація: до станціі метро Святошинська - 10 хвилин пішки. Пряма гілка до центру, на метро - 15 хвилин до станціі метро Арсенальна та Хрещатик.

Львівська вул., 11
rieltor.ua

Здається в оренду простора двокімнатна квартира 86m2, по вулиці Ірпінська, метро Академмістечко Адреса: — Святошинський район — вулиця Ірпінська 69 Параметри обєкта: — загальна площа квартири 86m2 — 4 поверх 25 поверхового будинку 2007 року — висота стелі 2.8m Планування: — кухня — окремі кімнати — засклена лоджія загальною площею — два санвузли — просторий хол Зручності: — газова плита — холодильник — пральна машина — ліжко — шафа — робоче місце — лічильники на воду, електрику та опалення У будинку: — три ліфти — презентабельний підїзд — консьєрж — відеоспостереження — вїзд у двір через шлагбаум — автостоянка — паркінг Вся необхідна інфраструктура в доступності: — школа — дитячі садки — аптеки — ринок — супермаркети — Макдональдс — ТРЦ Лавіна До метро Академмістечко пішки до 10 хвилин

Ірпінська вул., 69-А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сдается квартира для семьи, 77 м.кв. ул. Ореста Васкула (Феодоры Пушыной) 23. Возле М. Житомирская с бойлером и счетчиком на тепло. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-926-996-LX.

Святошино, ул. Ореста Васкула (ул. Феодоры Пушиной) 23
olx.ua

Дзвінки не приймаю, для зв‘язку пишіть в телеграм , нік: VeroRealty 2 кімнатна квартира , поруч метро Академмістечко (5 хв хвилин пішки). В квартирі є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Диван , Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, духова піч, микрохвільова піч, пилосос. Спальня розташована в окремій кімнаті. Адреса: Київ, просп. Палладіна, 22 Комісія 50% !!! Прохання рієлторам не турбувати. Не співпрацюємо з агентствами.

Оренда проспект Академіка Палладіна, 22, Aкадеммістечко, Академгородок
olx.ua

Пропонується в оренду 2кім-студіо квартира. жк Be The One. Повністю укомплектована меблями та технікою. Зручна транспортна розвязка. Фотографії повністю відповідають дійсності. Готова до переглядів. Будь ласка пишіть на вайбер або телеграм.

Стуса Василя вул., 35б
rieltor.ua

Здається в оренду на тривалий термін простора 2-кімнатна квартира загальною площею 86 м2, вулиця Ірпінська 69б. В пішій доступності м. Академмістечко. Будинок 2007 року. Дві окремі кімнати по 21 м2, засклена лоджія загальною площею 6 м2, два санвузли, просторий хол 17 м2. Лічильники на воду, електрику та опалення. У будинку три ліфти, презентабельний підїзд, є консьєрж, відеоспостереження. Вїзд у двір через шлагбаум, автостоянка, паркінг. Вся необхідна інфраструктура в доступності: школа, садки, аптеки, ринок, Велмарт, Варус, Макдональдс, Новус, Сільпо, ТРЦ Лавіна, Ашан, Епіцентр. Зручна транспортна розвязка, метро Академмістечко пішки до 10 хвилин. Ціна 400% + застава + %. Можливо під офіс.

Ірпінська вул., 69б
rieltor.ua

Двостороння, роздільна, доглянута квартира. В кімнатах склопакети, замінені опалювальні батареї, паркет на підлозі, санвузол роздільний з ремонтом ,є бойлер ,кондиціонер, пральна машинка , пілосос, телевізор, мікрохвильова піч. Вбудована кухня з газовою плитою, посудомийною машинкою. Балкон засклений. В одній кімнаті велике ліжко та містка шафа, в іншій два ліжка і вбудована шафа. А також між кімнатами теж є велика вюудована шафа , передпокій мебльований. Охайний підїзд, поряд магазин Фора, АТБ. Від М Житомирська та М Академмістечка 10 хв пішої ходьби.

Доброхотова академіка вул., 9
rieltor.ua

Здається 2-кімнатна квартира за адресою пр-т Палладіна 18/30, Святошинський р-н Загальна площа 62 кв. Житлова 36 кв.м. Кухня 12 кв.м. Спальня/ дитяча : шафа, комод , стіл письмовий, крісло яке розкладається, двоспаоьне ліжко. Зал: двоспальний диван, що розкладається, велика шафа купе. Телевізор. Вихід на засклений балкон. В коридорі дві вмісткі шафи купе. Техніка вся в наявності. Є пральна машина, кондиціонер, холодильник, вбудована кухня. Духова шафа , варильна панель. Квартира дуже сонячна, тепла. Чудовий краєвид. Додаткова інформація: консьєрж; підземний паркінг Транспорт та інфраструктура: до м. Академмістечко 5 хв пішки. Поруч знаходяться магазин Novys, продуктовий ринок, аптека, банк, в 15 хв ходьби - басейн у спорткомплексі "Наука".

Палладіна академіка просп., 18/30
rieltor.ua

Святошин, метро Житомирська, Крамського, 9. Квартира з косметичним ремонтом, вікна виходять у двір. Чиста, затишна, повнітю укомплектована всім необхідним для проживання. Лічильники на воду та тепло. Засклений балкон з гарним краєвидом. Розвинена інфраструктура, поруч школи, гімназія, спортзали, полікліника, супермаркети. Метро Святошино або Житомирська 10 хвилин пішки. Номер оголошення на сайті компанії: RF-1-084-102-LX.

Святошин метро Житомирська Крамського 9
olx.ua

Вашій увазі пропоную 2-к. квартиру в пішій доступності до метро «Житомирська». 8 поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 47 кв.м. Площа кімнат 30 кв.м. Кухня 7.5кв.м. Кімнати окремі. В дитячій кімнаті : 2-ярусне дитяче ліжко, корпусні меблі. На дитячих ліжках дуже гарні ортопедичні матраси. А дитячий столик і стілець "на виріст", тобто, регулюються по висоті. В великій кімнаті: розкладна софа, стінка, 2 стола: 1 -робочий з полицями, 2-ий – обідній. В коридорі – прихожа, дзеркало і тумба-комод. Є вся необхідна побутова техника: майже нові холодильник і пральна машина-автомат, посудомойна машина, пароварка, посуд. Працююча духовка. Квартира тепла. В великій кімнаті можлива поступова заміна меблів (шафи і софи) в рахунок орендної плати. Поруч озеро, зелена зона, затишний зелений двір, лікарня, школа, продуктовий магазин. Парковка машин – у дворі. В пішій доступності ТЦ «Академ Сіті», «Варус», «Новус». Метро «Житомирська» - 15 хвилин пішки. Метро «Академістечко» - 20 хвил.пішки. Квартира готова до заселення. Здається на тривалий термін. Чудові власники. Без тварин. Вартість 10 000 грн.+ комунальні послуги. Є лічільники. Страхова вартість 10 000 грн. Послуги рієлтора – 50% від першого місяця, оплачуються орендарем під час підписання договору оренди. Телефонуйте. Домовимося про перегляд.

Котельникова Михайла вул., 89
rieltor.ua

Сдам уютную, светлую квартиру с ремонтом и современной мебелью. Вся бытовая техника, новая сантехника. Электрокамин, на окнах кованные решетки. Счетчик отопления на дом. До метро Житомирская 7 мин пешком. Парковая зона, рядом бювет, несколько детских садов, школа, супермаркеты. Отличная транспортная развязка. Торг уместен.

Верховинна вул., 22
rieltor.ua

Перша здача квартири, новий ремонт! Укомплектована всією технікою і меблями. Велика затишна і сучасна квартира. Підлога тепла, лічильники на тепло. Велика гардеробна Є бомбосховище Також встановлена охорона система Є антипотопна на система Нептун Біля будинку є АТБ, спорт зал, школи, садочки. Миколи Краснова 19 Між метро Житомирська і Святошино 10 хвилин в обидві сторони

ексклюзив
Краснова Миколи вул., 19
rieltor.ua

2 розд. Академмістечко. пр. Палладіна, 7/60, 14поверх/14 поверхового будинку 55/32/8 Косметичний ремонт. Меблі, побутова техніка. Чиста, світла квартира. Встановлені склопакети, балкон застелений склопакетами, обшитий деревяною вагонкою.. Якісні меблі. Санвузол роздільний, плитка. 1000грн.+компослуги

Академмістечко, метро- 5 хвилин., пр.Палладіна 7/60.
olx.ua