Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Окіпної Раїси вул., 18
rieltor.ua

Здається в оренду квартира євро 2-кімнатна (кухня- студія та спальня). Загальна площа 77 квадратних метрів, високі стелі. Квартира в ЖК «Сонячна рівʼєра» розташована на 6 поверсі. Вхід та вʼїзд тільки по картках, охорона та косьєрж гарантують вам безпеку та спокій. В квартирі виконаний гарний ремонт з усією необхідною технікою найвищої якості. Холодильник, посудомийна машина, в арочна поверхня, духовий шкаф, кондиціонер, пральна машина, бойлер, підігрів підлоги. В пішій доступності супермаркети, торгові центри, магазини, кафе, ресторани, зони для дітей та набережна. Зручна транспортна розвʼязка, 15 хвилин до центру, 15 хвилин пішки до метро.

Микільсько-Слобідська вул., 1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Официальная сдача! Есть Видео-Тур! Вашему вниманию представлена евро 2 комнатная квартира (кухня-студио и спальня) в аренду по адресу: Никольско-Слободская улица 3б, в ЖК Солнечная Ривьера которая находиться на 15 этаже. Квартира с шикарным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 15 минут до центра города, 15 минут пешком до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Микільсько-Слобідська вул., 3б
rieltor.ua