Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Кловський узвiз, 7
rieltor.ua

К Вашему вниманию шикарная 2-комнатная квартира (90м2). Кловский спуск 17. Высококачественный, дорогой ремонт по дизайнерскому эксклюзивному проекту. Мебель и техника лучших мировых производителей. Планировка квартиры: - просторная гостиная с большим белым мягким уголком и домашним кинотеатром - большая футуристическая спальня с двуспальной кроватью, домашним кинотеатром, джакузи и аквариумом - с/у раздельный, с душевой кабиной В квартире бронированная дверь, сигнализация, домофон с 2 камерами, Итальянская мебель, вся кухонная техника (плита, кофе машина, винный холодильник, посудомоечная машина, микроволновая печь, вытяжка) "Miele", TV, акустика, по всей квартире "Bang & Olufsen", встроенная климатическая сплит система и вентиляция по всей квартире, в спальне мягкий кожаный пол с теснением под крокодила, везде шторы - электро с пультом ДУ, отделка оникс, большие шкафы-купе, эксклюзивная Led-подсветка, посуда и столовые приборы "Villeroy". В доме 11 этажей, всего один подъезд, два лифта. С первого по седьмой этаж – по 7 квартир, с восьмого этажа – по 4 квартиры на этаже. На лестницах удобные ступеньки, а пол в коридорах выложен паркетом. В подъезде сохранились двери, установленные при строительстве. Первые три этажа вокруг подъезда украшены декором. К дому ведет монументальная лестница с добротными цветочными вазонами. В подъезде консьерж-сервис.

Кловський узвiз, 17
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Кловський узвiз, 6
rieltor.ua

Квартира від власника, у самому центрі Печерська, дуже зручне розташування, метро Арсенальна -10хв, пішки та Печерська - 15хв, пішки. Поруч багато парків, шкіл, дитсадків, ресторанів, кафе, бізнес центрів, торговельний центр, FoodMarket. На території є тенісні корти. Є консьєрж, охорону території здійснює охоронна компанія, шлагбауми на вїзд, відеонагляд. Свіжий ремонт у підїзді, на поверхах. Велика, доглянута і зелена територія житлового комплексу. На території жк є бомбосховища. Квартира частково мебельована, є побутова техніка, все необхідне для проживання. Сонячна сторона. Світла квартира. У кожній кімнаті кондиціонер. Дуже тихий двір. Проживання з тваринками обговорюється. Дзвоніть домовимося. Прохання до рієлторів - не турбувати.

власник
Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 13
rieltor.ua

Сдам 2-ю кв.по ул.Лаврская 6,возле Киево- Печерской Лавры,рядом метро Арсенальная,м.Печерская, дом "сталинка",кирпичный,этаж 5/5,площадь 55/32/9 м.кв. в квартире ремонт, мебель, вся бытовая техника-холодильник,стиралка,микроволновка,телевизор,бойлер,красивый вид с окна на Лавру,парк Славы, на Днепр-левый берег,рядом ТЦ,Новус, цена 22000грн.торг.

Лаврська вул., 6
rieltor.ua

Предлагается в аренду, дизайнерская двухкомнатная квартира ! По ул Кловский спуск7. ЖК Карнеги Холл. Самый высокий жилой дом в Украине. Без комиссии! Квартира просторная 90м2, полностью меблирована, есть все не обходимое для проживания! Ремонт сделан из дорогостоящих материалов! Полностью есть вся бытовая техника, Фактический центр Киева, метро Кловская. В пешей доступности множество ресторанов, вся необходимая инфраструктура. Квартира, в которую влюбляются с первого взгляда. Дополнительная информация, видео в л.с.

Кловський узвiз, 7а
rieltor.ua

До Вашоїуваги пропоную 2к квартиру в довгострокову оренду розташована на 6 поверсі 9 поверхового будинку за адресою Кловський узвіз 24 квартира облаштована меблями технікою має два балкони великий затишний двір поруч розвинута інфраструктура є все для Вашого комфорту записуйтесь на перегля.

Кловський узвiз, 24
rieltor.ua

Здаеться у довгострокову аренду простора 2-кімнатна квартира на Печерську, за адресою: вул.Пилипа Орлика,24/1. Квартира розташована на 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку сталинської епохи. 2 окремі кімнати, простора кухня, балкон. Квартира повністю мебльована і оздоблена необхідною побутовою технікою (ТВ, кондіціонер, пральна машинка, бойлер, газова плита, холодильник. Дуже зелений , затишний двір. Є шлагбаум і парковочне місто для автомобіля. До метро Арсенальна чи Кловська 10 минут пішки. Ціна - 22000 грн/місяць + комунальні послуги.

Орлика Пилипа вул., 24/1
rieltor.ua

Оренда 2к квартири, вул. Івана Мазепи, ПечерськАренда 2к квартиры, ул. Ивана Мазепы, ПечерскПропонуємо для оренди чудову квартиру з дизайнерським ремонтом у стилі лофт. Ця двокімнатна квартира знаходиться у самому центрі міста, всього за 2 хвилини від станції метро "Арсенальна".В квартирі є 2 окремі кімнати: простора спальня та затишний зал-студія, а також великий санвузол та окрема вбиральня. Тут ви знайдете всю необхідну нову побутову техніку, включаючи кондиціонер, смарт-телевізор, холодильник, духовку та бойлер.Вікна квартири виходять у тихе та затишне подвіря. Царський будинок, в якому знаходиться квартира, має залізобетонні перекриття. Він пройшов реконструкцію та має всі необхідні зручності для комфортного проживання, в тому числі ліфт та домофон. До того ж, в будинку є закритий двір зі шлагбаумом та власним паркомісцем, яке вже включено у вартість оренди. Також у будинку є підвал, який може використовуватися як бомбосховище.Розташування цієї квартири — просто ідеальне! Всього 200 метрів до станції метро "Арсенальна". Поруч знаходяться парк Слави, Маріїнський парк, урядовий квартал та багато інших місць для відпочинку та розваг.Запрошуємо на перегляд!A3.466

Оренда 2к квартири, вул. Івана Мазепи, Печерськ
olx.ua

Печерський р-н., Кловський узвіз 14/24, 80 кв.м, 3/8 пов. «сталінка» з ліфтом. Пропонується в оренду затишна та тепла 3к квартира-студія з двома окремими спальнями та 2 балконами в цегляному будинку-сталінці. Квартира з високою стелею та арковими вікнами складається з трьох великих просторів: - великої кухні вітальні з вбудованою кухнею з усією технікою (великий холодильник-морозильник Leibherr, посудомийна машина, електрична духова шафа, газова варочна поверхня), а також є диван, комод, сервант. та двох окремих кімнат: -спальні з кроваттю та великою шафою, а також виходом на великий утеплений балкон. -другої кімнати з великим кутовим розкладним диваном та складаною односпальною кроваттю. Є обладнане місце для навчання чи роботи (робочий стіл), комод, вихід на балкон. Вікна спальні та кухні вітальні виходять в тихий двір, друга кімната- на вулицю. Добротний ремонт в гарному стані- паркет, ламінат та плитка, стіни шпалери, вікна склопакети, санвузол з ванною, лічильники на воду, газова колонка, балкони засклені, охайне парадне, гарна прибудинкова територія, Чудова інфраструктура району: 3 хвилини до метро Кловська, безліч кафе, магазинів, ресторанів, центр міста. Квартира не здавалась в оренду та має всі переваги комфортного життя в центрі міста, в тихому районі з усією інфраструктурою поруч. Вартість оренди 32 000 гривень+ комунальні послуги. Перегляди в зручний для Вас час.

Кловський узвiз, 14/24
rieltor.ua

Аренда 2к квартиры, ул. Грушевского, Метро АрсенальнаяОренда 2к квартири, вул. Грушевського, Метро АрсенальнаАренда 2-комнатной (70м2) квартиры на ул. Грушевского 34/1.Новый ремонт с авторским дизайном. Пол и мебель – дерево, люстры – египетский хрусталь. Наличие антикварной мебели, камин, бытовая техника в т.ч. посудомоечная машина, бойлер.Кухня-студио, отдельная спальня, большая гардеробная. 2 балкона, вид на Мариинский парк. Парадный вход, подъезд с ремонтом. Паркоместо есть всегда. Престижный район «Липки», Метро Арсенальная – 3 мин. пешком#845

Оренда 2к квартири, вул. Грушевського, Метро Арсенальна
olx.ua

В довгострокову оренду пропонується двокімнатна квартира на Печерську, вул. Мечникова 22а. Перша здача після ремонту. Загальна площа 42 кв.м. Розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхівки. В квартирі зроблено сучасний ремонт з якісних матеріалів. Обладнана сучасною побутовою технікою та меблями. На кухні газова плита, пральна машина, холодильник. Санвузол суміжний, встановлений бойлер 80л. Є wifi роутер. З меблів є 2 розкладних дивани, та 2 мякі крісла, комод для ваших речей, зручний журнальний столик. Є 2 шафи, у кімнаті, велика ти містка гардеробна. Кондиціонер не встановлено. Вїзд у двір зі сторони вул. Кловський узвіз, через арку. Інфраструктура: ресторани, стоматологія, нотаріус, косметологія, салон краси, все в пішій доступності від 1 до 10 хвилин. Відмінне розташування 4 хвилин пішки до метро Кловська. Оплата перший та заставний місяць + комун.послуги. Комісія Агенції Нерухомості Київський ріелтор 50% одноразово.

Мечникова вул., 22а
rieltor.ua

Пропонується в оренду затишна 2-кімнатна квартира в самому центрі Києва, за адресою Виноградний провулок 1/11, район Липки. Гарне місцерозташування, у будинку ніколи НЕ ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО. Розташована на 2-му поверсі. Планування квартири включає: кухню-вітальню, спальня, гардеробна, просторий сан-вузол з ванною, відкритий балкон. Укомплектована якісною технікою: духовка, посудомийна машина і газова плита Smeg, пральна машина і холодильник Bosch, кондиціонер у вітальні.

Виноградний пров., 1/11
rieltor.ua

Предлагается в аренду дизайнерская 2к квартира (100м2) на Виноградном переулке 4. Правительственный дом: 9/10 этаж Потолки - 3м Закрытая охраняемая зеленая территория. Порадное с ремонтом и консьержем Закрепленное за квартирой крытое паркоместо В квартире: - 1 мастер-спальня с гардеробной комнатой - 2 санузла. Основной - с ванной и душем - кухня-студио + гостиная - 50м2 - профессиональный домашний кинотеатр - панорамное остекление, вид на город и Мариинский парк - мебель и комплектующие от топовых мировых производителей - все помещения с контролем климата, все полы с подогревом #2839

Виноградний пров., 4
rieltor.ua

Пропонується двох кімнатна квартира в центрі, біля метро Арсенальна. Вул. Лаврська. З вікон вид на Парк слави. Квартира укомплектована технікою. Є відео Торг можливий

Лаврська вул., 4
rieltor.ua

Запрошуємо вас на ексклюзивне проживання в стильній квартирі з вражаючим видом на Китайське посольство. Ця простора та затишна квартира ідеально підійде для двох осіб або одного щасливчика, який цінує комфорт та розкош. Завдяки двохтороннім вікнам у великий зал, ви отримаєте неймовірні краєвиди на місто, а у спальні та кухні - спокійний вид у внутрішній двір. Автоматичні ворота та закритий двір забезпечать вам максимальну безпеку та приватність. До вашої послуги ліфт, балкон, а також повний комплект техніки від відомих брендів Elektrolux та Samsung, щоб забезпечити вам комфортне життя. Зручна стоянка для авто також буде вам в пригоді. Не пропустіть цю унікальну можливість здати в оренду цю розкішну квартиру та насолодитися найкращими сторонами міського життя в найкращому виконанні.

Грушевського Михайла вул., 34/1
rieltor.ua

Без коміссії здам довгостроково чудову квартиру біля метро Арсенальна. Тепла і затишна квартира розташована в середині будинку, має дві окремі кімнати, величезний панорамний балкон, з якого відкривається гарний вид, зручну кухню, санвузол і коридор. В квартирі є ліжко, диван, різноманіття шаф, телевізор, кондиціонер, холодильник, мікрохвильовку, газову плиту і духовку -що важливо в наш час, пральну машину - всю необхідну техніку. Чисте і доглянуте парадне, консьєрж, гарні сусіди, парковка біля будинку. Чудова локація-центр міста, цегляний будинок, середній поверх, поряд -супермаркети, нова пошта, фітнес студії, кавярні, Парк Слави, Києво-Печерська Лавра, Маріїнський парк, і багато іншого, що необхідне для комфортного проживання. Зручна транспортна розвязка, станція метро Арсенальна 8 хвилин пішки. Вартість 24 000 грн в місяць + комунальні послуги. Телефонуйте і записуйтесь на перегляд.

Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 11
rieltor.ua

Простора видова квартира з сучасним ремонтом у центрі Києва. Обладнана усією необхідною сучасною побутовою технікою, встановлена аудіо-система, вбудовані колонки у стелю. Багато варіантів освітлення, вид на місто, панорамні вікна. Велика гардеробна кімната, технічна кімната з пральною машиною, 2 санвузли (ванна та душ), простора вітальня з великим модульним диваном, кухня з вбудованою технікою, спальня з шафами-купе. Квартира обладнана преміальною потужною системою кондиціонування. Кухня та санвузли з підігрівом підлоги. Квартира дуже світла та затишна, підійде як для однієї людини, так і для молодої сімʼї. Вітальня з великою зоною відпочинку ідеальна для проведення часу у компанії друзів та прийому гостей. Варто побачити вживу :) ЖК Carnegie з ресепшеном та охороною. У домі наявні 3 швидкісні ліфти. Також, за додаткову плату, пропонується паркомісце на рівні В2, яке також слугує укриттям (ціна за домовленістю сплачується додатково). Пропозиція від власника, ріелторів прошу не турбувати!

власник
Кловський узвiз, 7
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди. Институтская ул., 18, дом сталинского периода на Липках вблизи Верховного совета, НБУ, Администрации президента, Верховного суда Украины и Кабмина. В пешей доступности Мариинский парк, метро Крещатик, магазины и рестораны. Во дворе дома сквер, детская площадка и парковка для жильцов. Квартира расположена на 7 этаже / 7 этажного дома с лифтом, подъезд в идеальном состоянии, закрывается на кодовый замок. Общая площадь 60 кв.м. В квартире кухня – студия с выходом на балкон, спальня и совмещенный с/у с душевой кабиной. В квартире установлены кондиционеры, встроенная кухня со всей бытовой техникой, включая посудомоечную машину, стиральную машину и т.д.

Інститутська вул., 18
rieltor.ua

Здам 2-кімнатну квартиру на Шовковичній під житло чи офіс Шовковична вул., 13/2, Липки, Печерськ, 6/6 цегляного будинку з ліфтом, фасад на вул. Шовковичну, загальна площа 58 кв.м. Квартира використовувалась власником під офіс і на даний момент виглядає як на фото. Але власник може надати необхідні меблі за домовленістю з орендарем, для комфортного проживання. Нейтральні тони оздоблення, використані при ремонті приміщення, дозволяють використовувати його як під житло, так і як офіс. Встановлено 2 кондиціонера з можливістю обігріву при -25С, євровікна, жалюзі. До станції метро Хрещатик 5-7 хвилин пішки. Ціна 20000 грн/місяць. Об’єкт реальний, фото відповідають, комісія АН 50%

Шовковична вул., 13/2
rieltor.ua

Гарний стан! Дві кімнати та кухня столова. Мебльована. Побутова техніка є вся для комфортного пробивання.Балкон на дві кімнати. Вільна з 24.04,але ж вже показуємо за домовленістю! Метро Арсенальна 12 хвилин пішки

Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 18/20
rieltor.ua

Шикарна квартира з неймовірною терасою біля метро Арсенальна, 50 м. Площа 43 м. кв. + 20 м. кв. тераса, висота стелі 3,5 м. На поверсі по одній квартирі. В квартирі є двоспальне кутове ліжко-диван з виготовленим під замовлення топером, розкладний диван, меблі в коридорі та відкрита шафа. Кухня обладнана електро-плитою, маленьким холодильником (за домовленістю може бути замінений на повноцінний). Є посуд. Ванна - душова кабіна, сушарка для білизни, новий ручний пилосос Electrolux, бойлер на 50 літрів. Централізоване опалення. В квартирі дуже тепло. Лічильники на електроенергію та холодну воду. Встановлена сигналізація. Домофон. Ліфт у підїзді відсутній. Тераса в теплу пору року перетворюється на неймовірне місце для ранкової кави або вечірнього келиха вина. З неї відкривається вид на A-Station, Маріїнський парк, до якого всього лише 200 м. Проведена електрика. З вікон квартири видно Києво-Печерську Лавру. У дворі є парко-місця, ви абсолютно спокійно в будь який момент запаркуєте своє авто. В пішій доступності кавярні, ресторани, супермаркет, аптеки. Квартира чудово підходить для 1-2 людей.

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 5
rieltor.ua

Довгострокова оренда відмінної 2-кімнатної квартири, загальною площею 69 м2 з заскленим балконом 1,9 м2 по вул. Інститутська 16 у цегляному будинку на 2-му поверсі. Квартира 2-х стороння, вікна спальні виходять на тихе подвіря. Квартира складається з холу, вітальні, кухні з лоджією, спальні, ванної кімнати. Сучасний стиль оздоблення квартири, укомплектована меблями на кухні, з побутовою технікою, великий вбудований холодильник, комод, передпокій у холі, в кімнатах по 2 групи світла, є кондиціонери. Підлоги деревяні дошки. Будинок теплий, цегляний, висота стелі 3,5 м. У квартирі є домофон, бойлер, сигналізація. Тихий зелений, закритий великий двір. Підїзд на кодовий замок. Відмінна локація – Печерськ – Безпечне місце, навпроти Банкової, є все в пішій доступності: ТРЦ, кафе, ресторани, магазини, аптеки, школи, садки ТЦ Україна, м. Хрещатик, м. Майдан Незалежності. Для охочих заїхати довгостроково зі своїми меблями. Вартість оренди + комунальні! Без комісії!

Інститутська вул., 16
rieltor.ua

Здам 2-к квартиру в історичному місці Києва на вулиці Грушевського. Метро Арсенальна 3 хв. пішки 5/8 цегла. «Сталінка». Ліфт 56/32/8. Євроремонт Квартира укомплектована меблями, побутовою технікою. Шафи-купе В кожній кімнаті та кухні є кондиціонер. Вбудована кухня. Бойлер. Закрита Прибудинкова територія. Охорона. Шлагбаум. Парковка в дворі. ЧУдова інфраструктура. Поряд Маріїнський парк. Торгівельні центри. Відділення пошти. Ретстлрани. Кафе. Спортивні комплекси. Торг

Грушевського Михайла вул., 34/1
rieltor.ua
1 - 24 з 29 результатів