105813 До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира в довгострокову оренду за адресою:вул. Новодарницька 27 , яка розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з эвроремонтом, обладнана меблями і всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро, громадський транспорт. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія 50% за фактом підписання договору оренди.

Новодарницька вул., 27
rieltor.ua

Пропонуємо в оренду з простору трьох-кімнатну квартиру 90 м². в ЖК бізнес класу Славутич. Квартира розміщена на 11 поверсі має панорамні вікна з видом на Дніпро. Планування зручне та комфортне: велика кухня-вітальня з розкладним диваном, 2 спальні кімнати , 2 гардеробні кімнати, 2 санвузли (один з душовою), просторий хол. В квартирі виконаний сучасний ремонт високої якості. Повністю мебльована. Повна комплектація вбудованої техніки: посудомийна та пральна машина, бойлер, холодильник, витяжка, варильна поверхня та духова шафа, великий телевізор, 3 кондиціонери. Є підігрів підлоги, інтернет, система безпеки (охорона). Оренда для сімї. Важлива умова! Проживання без домашніх тварин!!! Метро Славутич 2хв.

владелец
Зарічна вул., 4
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Відмінна 2-х ком. роздільна Позняки, Осокорки. 10 хвилин. Пропонується в оренду 2-х. кімнатна, роздільна квартира біля метро "Позняки", "Осокорки". За адресою Урлівська 3. 3-й. поверх 16-ти. поверхового будинку. Площа 55/30/9. Квартира повністю і побутовою технікою. Техніка: холодильник, електро-плита, телевізор, 2 кондиціонери, пральна машина, пилосос. З / В роздільний в кахлі. Засклена лоджія. Чудове місце розташування. До метро "Позняки", "Осокорки" 10-15 хвилин пішки. Вартість оренди 15000 грн + ком.

Урлівська вул., 3
rieltor.ua

Перша здача нової квартири в парковій зоні. До метро Червоний хутір 10 хвилин пішки. Поруч є озера, парк, відділення пошти, магазин, зупинка маршруток в 5 хвилинах. Квартира з новими меблями. Укомплектована для життя. Якщо не відповів то пишіть у вайбер на звязку завжди.

Бориса Антоненка-Давидовича вул., 1
rieltor.ua

Затишна двокімнатна квартира з роздільними кімнатами. Кондиціонер. Нова кухня. Великий балкон. МП вікна. Чудова транспортна розвʼязка.

Ахматової Анни вул., 16в
rieltor.ua

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира в Дарницькому районі за адресою: Харківське шосе 56, масив Нова Дарниця. Площа - 65/35/12 кв.м. 14 поверх/16 поверхового будинку. Квартира двостороння. Косметичний ремонт. Кімнати роздільні. Лоджія засклена. Санвузол роздільний. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою: телевізор, холодильник, пральна машина, витяжка, 2 кондиціонери. Теплі підлоги на кухні та утепленому балконі. У будинку 2 ліфти, консьєрж, чисте парадне. Прекрасна інфраструктура, практично все знаходиться в будинку або поруч. Біля будинку наземний паркінг, поруч велика автостоянка. Ціна – 13000 грн.

Харківське шосе, 56
rieltor.ua

З колегами, на жаль, не співпрацюю До вашої уваги пропонується 2-кімнатна квартира в Дарницькому районі м. Києва, вул. Харківське Шосе 55 Будинок з цегляними стінами, взимку буде тепло Найближчі метро - Харківська та Вирлиця. 30 хв пішки або 15 на транспорті 2 кімнати, 52м2 Розглядаємо з вихованими домашніми улюбленцями Функціональне планування, що складається з: - Кухня - Вітальня - Спальня з виходом на балкон - Роздільний санвузол (ванна) Повна комплектація всіма необхідними меблями та побутовою технікою такою як: телевізор, пральна машина, плита, холодильник, мікрохвильова піч. доступність. Розвинута інфраструктура: в пішій доступності парк Партизанської слави, озеро Сонячне, магазини, кафе, школи, поліклініки, лікарня. Поруч вулиці Тростянецька, Горлівська, Литвинського, Ревуцького, Вербицького. Зручна транспортна розвязка, безліч маршрутів наземного транспорту на всі напрямки. Умови оренди : * Від 6 місяців * Оплата першого місяця * Заставний (страховий) платіж (повертається при виїзді) * Комісійні 50% (єдиноразово, після підписання договору) Торг доречний Номер доступний у Telegram, Viber, WhatsApp Дзвоніть, пишіть у будь-який час з 10 до 23, відповім на усі ваші питання. Є відео, надішлю по запиту. З ув, агент Максим

Харківське шосе, 55
rieltor.ua

2 к. Урловская, 34 А, м. Позняки - Осокорки. 78 кв. м, 17/25 этаж. Дорогой современный ремонт, делался для себя. Рядом Новус, АТБ. Свободна.

Урлівська вул., 34 А
rieltor.ua

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира по вул. Харківське шосе 158. Будинок серії АППС. В квартирі є все необхідне для проживання: меблі, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, телевізор. Квартира тепла. Поруч зупинка транспорту, магазини, супермаркети, дитячі та медичні заклади, парк Партизанської слави, метро Харківська 10 хвилин на транспорті.

Харківське шосе, 158
rieltor.ua

Вільна, до метро 5 хв

Вербицького архітектора вул., 8
rieltor.ua

Оренда великої затишної 2 кімнатної (77,4 кв.м )квартири по вул.Ахматової, 13 Г. 8 поверх/27 поверхового. 2 санвузли.Кімнати роздільні.Великий балкон. У наявності вся необхідна техніка, пральна машина, мікрохвильова піч, посудомийна машина, ТВ,.. Вільна з 26.05 .2024.Перегляд за домовленістю. Ключи на руках.Комісія АН%.

Оренда 2К, вул.Ахматової 13,Г, Дарницький р-н
olx.ua

В квартире есть все необходимое для комфортной жизни. Рядом озера, магазины, рестораны, River Mall, метро Осокорки 7 минут.

Чавдар, Гмыри, Патриотика, Ривер Молл
olx.ua

Пропонується 2 кімнатна роздільна квартира по ул.Гмирі 16а, Будинок Полонина, ЖК патріотики. 5 Поверх з 25. Площа: 64/32/10 кв.м. Євроремонт. Укомплектована необхідними меблями, дивани,двоспальне ліжко, шафа-купе, стінка, передпокій. З техніки є холодильник, пральна машина, бойлер, духова шафа, варильна поверхня. Кухня вбудована, санвузол роздільний, в кахлі, ванна.Балкон засклений. Відмінна транспортна розвязка до м.Позняки 10 хв пішки. Розвинена інфраструктура, школа, дитячий сад, супермаркети, торговельні центри і т.д.Стоімость 16000грн + комун. код №11174577

Бориса Гмирі вул., 16а
rieltor.ua

Двокімнатна студія в престижному будинку на вул. Срібнокільській, 24. Гарна інфрастркуктура. Поруч Аркадія, магазини, ресторани, хімчистки, басейн, салони краси і т.д. До м. Осокорки 4 хв. пішки. Гарний краєвид з вікна, особливо увечері. Є підземний паркінг через дорогу. 14 поверх, два ліфти, консьєрж. В будинку Укрпошта, поштомат Нової пошти. В квартирі зроблений якісний ремонт. Є все, що потрібне для комфортного проживання: двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, велика кількість місць зберігання - зручні вбудовані шафи, тумби, комоди,комоди, пральна машина, диван, крісло, великий телевізор, 2 кондиціонера, пилосос, вбудована кухня з посудомиючою машиною, мікрохвильовою піччю, духовою шафою, варочною поверхнею, джакузі, зручне робоче місце (можливо зробити й друге в іншій кімнаті). Кухня може бути повністю відгороджена дверима і розсувною перегородкою. По запиту надішлю відео

Срібнокільська вул., 24
rieltor.ua

Здам чудову квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК Метрополія. Метро Вирлиця 3 хвилини пішки. В квартирі якісний супер сучасний ремонт. 2 окремі кімнати, кухня, просторий коридор, суміжний санвузол.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6
rieltor.ua

пропонується простора 2-х кім квартира біля метро Осокорки Позняки, 8-й поверх, дві окремі кімнати-спальня та гостьова з комфортними меблями, велика засклена лоджія на дві кімнати, кухня обладнана усією необхідною побутовою технікою, сан вузол з ванною, доглянутий підїзд

Княжий Затон вул., 12
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Житловий комплекс "Зарічний" знаходиться на першій лінії Дніпра! Видова, сучасна 2-х кімнатна квартира в ЖК Зарічний вул. Зарічна, 2-А. Поверх 15/25. Дизайнерський ремонт. Панорамні вікна. Функціональне планування: Кухня. Спальня. Вітальн. Простора ванна кімната. Балкон та вікно виходять у двір. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою,кондиціонери, холодильник, індукційна плита, духовка, бойлер, прально-сушильна машина, посудомийка, Smart TV, інтернет. Сигналізація. У будинку 3 ліфти. Цілодобова охорона. Чудова інфраструктура. У будинку є продуктові магазини, кафе, салони, медцентри. Неподалік Новус, ТРЦ Аркадія, "RiverMall". Транспортна розвязка. Метро "Славутич" 3 хвилини пішки. Перегляди за домовленістю!

Зарічна вул., 2а
rieltor.ua

Рівер Стоун. Новий ремонт, ніхто не проживав. С неперевершеним видом на воду!! Дві окремі спальні кімнати з панорамними вікнами. Великі шафи-купе. Вбудована кухня обладнана технікою «Electrolux», три плазмові телевізори смарт, острів з натурального каменю. Три кондиціонери, пральна машина з сушкою, бойлер на 80 літрів. Фільтри на воду. Душова кабіна. Закрита територія. Ліфт спускається в паркінг.Охорона, відеонагляд.

Трускавецька, 10
rieltor.ua

Актуально. 2к Перша здача. ЖК Лебединий з озером та дуже гарною територією в комплексі. Біля будинку метро Харківська. Дуже зручна транспортна розвʼязка. Поруч велика кількість різних магазинів та ринок. Поруч багато затишних кавʼярень. Дуже розвинута інфраструктура, поруч Є ВСЕ. Будинок теплий, економна комуналка. На все встановлені лічильники. В квартирі диван, ліжко, нові холодильник, плита, пральна машина, матрас. Є гардероб, дві шафи, письмовий стіл та комод. Все чисто та охайно

Ревуцького вул., 40г
rieltor.ua

жк Зарічний,закрита территорія, охорона,підземний паркінг вул.Зарічна 1б,13 поверх,65 кв.м загальна площа,засклена видова лоджія окрема спальня та кухня- вітальня,санвузол сумісний ванна,гігієнічничний душ,,бойлер,пральна машина,сантехника GROHE в спальне двохспальне ліжко з ортопедичним матрасом,шафакупе,прикроватні столики Простора,світла,комфортна,видова кухня-вітальня,вбудована кухня,холодильник,посудомийна машина,фільтр для води,мікрохвильова,посуд В зоні вітальні яскравмй диван,телевізор-монітор,робочий стіл,кондиціонер сучасна квартира,підлога з натурального дерева,кахель,плитка Є гардеробна,праска,дошка для прасування,пилесос 28000грн.+ком. послуги поруч м.Славутич,,дніпровська набережна,магазини,ресторани,кафешечки є відеоогляд

Зарічна вул., 1б
rieltor.ua

Здається 2-кімнатна квартира у новому будинку ЖК Патріотика. Квартира без меблiв та техніки. М. Позняки, Осокорки 10 хв пішки. Розташування будинку прекрасне, на території житлового масиву супермаркет Novus, у пішохідній доступності Metro та Епіцентр. Поруч два озера. Також є молодша школа та 2 приміщення гімназії "Київська Русь", 2 дитячі садки. Біля будинку сучасні дитячі майданчики та спортивний майданчик з тренажерами

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

вул.А.Ахматовой 8, дві окремі кімнати, квартира, на 7 поверху, 54/32/9, добрий стан квартири, охайна, чистенька, всі необхідні меблі є, холодильник, пральна машинка. До метро пішки 20-30 хвилин. Гарне транспортне сполучення. Поряд Novus, Ашан, ТРЦ, Sport Life.

Ахматової Анни вул., 8
rieltor.ua

У теплому цегляному будинку в довгострокову оренду здається двокімнатна квартира на вул. Славгородська 4. + квартира розташована на сьомому поверсі девятиповерхового будинку. + загальна площа квартири 53 квадратні метри. + дві окремі кімнати 17, 5 та 13, 5 квадратних метра. + правильної квадратної форми кухня. + всі необхідні меблі та побутова техніка. + Поруч з будинком знаходяться дитячі садки, школи з басейнами, лікарні, поліклініки, магазини, торгові центри. Недалеко від будинку парк Партизанської Слави – відмінне місце для занять спортом, прогулянок, відпочинку з дітьми. Щоб дізнатися більше, дзвоніть і приходьте на перегляд.

Оренда 2к квартири, вул.Славгородська 4., Дарницький р-н
olx.ua

Оренда 2к кв за адресою Мишуги, 8. Від метро Позняки 3 хвилини пішки. Квартира з якісним ремонтом, розташована на комфортному 11 поверсі Всі необхідні меблі і техніка. Вбудована кухня, холодильник, варочна поверхня з духовою шафою, витяжка, мікрохвильова піч, телевізор, пральна машина. 2 санвузли, ванна та душова кабіна. Поруч Скандинавська гімназія, Піраміда, Паралель, супермаркети Сільпо, АТБ, Новус, METRO Cash&Carry, Епіцентр, Нова пошта, Укрпошта, фітнес клуб. Вартість 16000 грн + к у.+комісія 50%

Оренда 2 к квартири МИШУГИ 8 Позняки, Осокорки
olx.ua
123...7
1 - 24 из 152 результатов