Здається в оренду 1-но кімнатна квартира в ЖК Амурському (5 хв до метро Васильківська). Квартира обладнана всіма необхідними речами: кондиціонер, побутова техніка, посуд. В квартирі двухспальне ліжно. Поруч знаходиться Голосіївський парк, ВДНХ, SportLife з басейном, студмістечко. Квартира здається на довготривалий термін, від власника, БЕЗ КОМІСІЇ. *ріелторам прохання не турбувати.

власник
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 36А
rieltor.ua

Здається в довгострокову оренду стильний полупентхаус з великою панорамою на Київ, яка охоплює вид на Дніпро та Голосіївський парк. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Розташована у Голосіївському районі, всього за 5-7 хвилин від метро "Васильківська". У будинку є чотири ліфти, з них два вантажні, та розвинена інфраструктура: дитяча площадка, аптеки, клініки, магазини, ресторани, зоомагазини, кавярні та парковка. Квартира розташована на 22-му поверсі 23-поверхового будинку. Вхідні двері з кодовим замком, є відеоспостереження. Сусіди порядні. Безключовий доступ до квартири, два надійних замка та домофон з відеокамерою.

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3г
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Будь ласка, телефонуйте після 12:00 дня! Здам однокімнатну квартиру. 35/17/6 Голосіївський пр-т, Б19. Метро Голосіївська, Деміївська - поруч. Квартира простора, світла та затишна. Є все необхідне для проживання. Зручне транспортне сполучення. Вільна, готова до заселення. Залоговий платіж -9000 грн.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 19
rieltor.ua

Дві кімнати в трьохкімнатні квартирі, в одній кімнаті ніхто не живе вона буде зачинена.Центр міста , Антоновича,158 до метро Палац Україна, Либідська 7 хв. В квартирі є все необхідне для побуту.сума Оренди вказана без урахування комунальных платежів.(комунальні платежі близько 3000 грн/міс)

власник
Антоновича вул. (Горького), 158
rieltor.ua

Здам свою 2 кімнатну квартиру, 2 поверх, вул Саксаганського 85(перетин з вул.Паньківською), кондиціонери, холодильник, пральна машина, телевізор,сигналізація.Площа 60 м2, перероблена з 3 кімнатної.2 окремі кімнати. Санвузол сумісний. Великий засклений балкон. Ціна 19 000 грн.

власник
Саксаганського вул., 85
rieltor.ua

Акуратна квартира в центрі міста. Тепла, світла. Розвинена інфраструктура. З меблями, пральна машина, деякий посуд, телевізор. Побажання враховуються. Інтернет при необхідності. Торг

власник
Антоновича вул. (Горького), 102
rieltor.ua

Здам дуже красиву, затишну квартиру в клубному будинку Ямская 52 ЖК Бруклін. Двір закритий, в будинку цілодобова охорона, відеоспостереження. Вікна виходять у двір, немає шума від дороги зовсім. Поряд р.Либідь впродовж якої розтуть девева. З ранку співають пташки і враження що десь за містом знаходишся. Великий красивий балкон. В будинку знаходиться бомбосховище! Парковка біля дома, місць багато. В квартирі вся техніка Bosh. Якісний ремонт. На підлозі паркет з масива дерева. 2а кондиціонера. 2а плазмові пелевізори. У спальні величезна вбудована шафа. Ортопедичний дуже якісним матрац. Окрема гардеробна кімната. Квартира дуже економічна, оплати у зимку до 3х тис/грн. 2хв до Володимирського ринку, 5хв до метро, 5хв до Новуса. Умови: - співпраця з нерезидентами (можлива оплата на ФОП, або через перекази в іноземних банках). Говоремо ангійською. - договір на 1рік - оплата 900дол+ комунальні платежі + залог у розмірі 1міс - можно з дорослим котом, або маленькою собачкою з подвійним залогом - без комесійних Тел. 096 646 90 00 tg. @julbels

власник
Ямська, 52
rieltor.ua

- м. Васильківська - 2 кімнатна квартира - Роздільна планування - центральне опалення за лічильником - 2 кондиціонери - Засклений балкон - комора - бойлер - пральна машина - Вхід, що охороняється, в будинок - душова кабіна

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д
rieltor.ua

Розглянемо орендарів з невеликою собачкою 🐶 Пропонується в оренду простора 3-к квартира в ЖК Лікоград. В квартирі дві спальні кімнати та окрема зала. Всі оснащені технікою та меблями. Окрема гардеробна кімната та вбудована шафа-купе в коридорі. Техніка Bosch та Siemens: посудомиюча машина, пральна машина, холодильник, smart TV Samsung, індукційна плита та духовка. Також вбудований фільтр води на кухні. Домофон, відеоспостереження, консьєрж, приватна охорона квартири, встановлений шлагбаум. Зупинки громадського транспорту (автобуси та тролейбуси). Найбільший SportLife у Києві з олімпійським басейном – 50 м. Школи та садки у пішій доступності (державні та приватні 640, 641, 642 (вул. Маршала Якубовського) та приватні садки. – школи № 220, 260, 279 ім. Петра Григоренка, спортивна школа № 15, ліцей № 227 ім. Н. Громова + приватні школи Ліко-Школа, ACE School, Talant School та ін. ЛІКОСАДИК у дворі. Лікарні в пішій доступності (державні та приватні): Поліклініка №2, Амбулаторія №3, а також приватні клініки Добробут, Adeliz, Лікомед та ін. Спортивні секції, школи іноземних мов. Цілодобове Сільпо та АТБ, Novus, Varus Ресторани Ozerо, Pesto Cafe, Brugge, Eshak, Salateira, Detterino, Чайхона базар. Озера, парк, ВДНГ і Голосіївський парк в пішій доступності. Підійде для офіційно працевлаштованих. Необхідно буде надати деталі працевлаштування та підтвердити платоспроможність. Оплата в гривні по курсу дол/грн на дату перерахування коштів. Оплата за перший та останній місяць, гарантійний депозит ($1500) - повертається в кінці строку при відсутності пошкоджень (окрім нормального зносу) та заборгованості з оплати оренди/комунальних. Офіційний договір.

власник
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 60/5
rieltor.ua

В квартирі виконаний дорогий ремонт під себе, крутий ортопедичний матрас, велика гардеробна шафа, бойлер 100 л, квартира дуже тепла за рахунок теплої підлоги по всьому периметру та є дуже багато місця для зберігання речей. Вся техніка провідних виробників, меблі виконані під замовлення. Правильне планування за рахунок якого є досить просторою. Вікна у тихий двір, будинок Кембридж, середній перша черга. Раніше не здавалася. Діти - ні, маленьких собак розглянемо. Є кондиціонер. Адекватна комуналка -1300-2500 грн. Є гостьовий паркінг та підземна парковка. Є балкон із спальні. Можна заселитися 17 травня, перегляди по домовленості

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26
rieltor.ua

Світла та простора квартира з ідеальним розташуванням для комфортного життя у самому зеленому районі Києва (поруч 2 парки і ліс). 2-вох кімнатна квартира + 3-тя окрема кимната перероблена у ГАРДЕРОБНУ з МІНІ СПОРТ-ЗАЛОМ , за 3 хв від м.ДЕМІЇВСЬКА, за 3 хв до ПАРКУ 105 кв.м / 17,7 кв.м КУХНЯ / 2-й поверх 3-х поверхового будинку / 3,3 м висота стелі (простір у оселі), 2 балкони. Без проблем з паркуванням, тихий та зелений район (вікна виходять на приватний сектор та у двір, зранку співають півні).Вся необхідна інфраструктура для комфортного життя "на відстані витягнутої руки" пішки (магазини у будинку, зупинка транспорту 1 хв , парк 3 хв, природний заповідник Лиса гора 8 хв, Голосіївський парк 15 хв, школа 5 хв, садок 3 хв, метро Деміївська 10 хв, кавярні, супермаркети АТБ і ФОРА , лавки, піцерії, випічка, магазини техніки, перукарні, салони 3-10 хв, пошти (Укр., Мeest, Нова) 5-12 хв). Вся необхідна побутова техніка, 2 кондиціонери, 2 сейфи (для зброї і невеликий), високошвидкісний оптоволоконний інтернет з вайфаєм по всій квартирі, велика робоча зона, зона спортзалу, зона для танцив з зеркалом і велика окрема гардеробна кімната з вікном. У обяві є посилання на ютуб відеопрезентацію з детальний планом квартири і фото. Кого зацікавила , обовязково продивіться , там є детальніша іформація. 📞 Щодо оренди ДЗВОНІТЬ І ПИШІТЬ ТІЛЬКИ через ТЕЛЕГРАМ бо власник за кордоном ! Дякую.

власник
Статегічне шоссе, 35
rieltor.ua

Оренда БЕЗ % ВИДОВОЇ 4-х кімнатної квартири в ЦЕНТРІ міста. Вул. Велика Васильківська 26, Печерськ. Площа квартири 180 м2 4-кімнатна квартира в центрі Києва. Знаходиться на 6 поверсі "царського" цегляного будинку. Висота стель 3, 6 м. 3 спальні кімнати, Зал з діючим каміном, 2 балкони з чудовим видом на площу Льва Толстого та всю центральну частину Києва. Виконано високоякісний ремонт з використанням матеріалів провідних світових виробників, підлога розкішний паркет, у санвузлах дорога плитка. Квартира укомплектована технікою преміум класу та вбудованими меблями італійського виробництва. * Зонована кухня з великим залом для відпочинку та прийому гостей; * 2 сан. вузла; * 4 кімнати; * Оздоблення стін штукатурка, італійська фарба; * Італійська сантехніка; * Дизайнерський ремонт; * Дизайнерські меблі. * Висота стель 3, 6 метри; * Товщина стін 1 метр; * Діючий камін на дровах; * Автономне опалення; * У будинку є ліфт.

власник
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 26
rieltor.ua

Здаю 2-кімнатну квартиру вперше, 400 метрів до м. Деміївська, 1.2 км до м. Либідська, 16/16 поверх, свіжий капітальний ремонт, нова техніка. Фото свіжі. Пишіть у Вайбер для відеотуру. Без комісій. Ціна 20000 грн/міс. Передбачена страхова застава. Планування кімнат роздільне. Кухонна плита індукційна. Гаряча вода центральна + електричний бойлер. Фільтр для води. Опалення центральне. Суміщений санвузол. Є 2 балкони засклені. Стан стін - утеплені, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є 2 Smart TV, Шафи, Пилосос, Холодильник, Ліжко queen size, в другій кімнаті 2 ліжка (одне може розкладатися як двоспальне), Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, 3 Кондиціонери, Лічильники, Посудомийна машина, вбудована bluetooth аудіо система на кухні, домофон з відеокамерами. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, Голосіївський парк/ліс, озеро. Надання документів. Інтернет оптоволоконний, WiFi. Увесь загальний коридор з ліфтовою на поверсі відремонтований. Сусіди тихі дружелюбні.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 15б
rieltor.ua

Квартира з дизайнерським ремонтом, просторими кімнатами, висота стелі 3,2м, оснащена всією побутовою технікою та ексклюзивними екологічними меблями. Простора кухня - студія, з каміном, три спальні, два санвузли, ванни з гідро- аеро- масажем, душова кабіна, стильні світильники та люстри, що гармонічно вписуються в інтер’єр та додають затишку і комфорту. В квартирі якісний паркет та є тепла підлога (робоча зона в кухні та у ванній кімнаті), індивідуальне газове опалення (двухконтурний газовий котел - відсутні додаткові платежі) - тільки електроенергія, газ та вода по лічильниках. Відкриті балкони - лоджії з встановленими вуличиними світильниками, з яких відкривається вид на Лису Гору. В квартирі є дві гардеробні кімнати з великою кількістю поличок та кладові приміщення. Під’їзд має широкі сходи, мателеві вхідні двері в квартиру оббиті деревом. Охоронна система. Можлива оренда погодинно для кіно- та відеозйомок (умови обговорюються окремо).

власник
Стратегічне шосе, 35
rieltor.ua

Квартира в житловому комплексі "Деміївка". Новий будинок. Світла і затишна квартира. Вікна виходять на вул Деміївська (вулиця невеличка і тиха). 5 хв пішки до м. Деміївська, 15 хв до м. Либідьска/Голосіївська. Вхід та вихід по магнітним ключам, також є підземний паркінг. Планування: - кухня + вітальня - спальна кімната - суміжний санвузол з ванною - балкон

власник
Деміївська вул., 16
rieltor.ua

Сучасна 5-ти кімнатна квартира з 3-ма с/в. Вбудована система кондиціонування, вентиляції та зволоження повітря Daikin (працює від -25 до +50). 2 бойлери для гарячої води, що забезпечують автономність при відключенні гарячої води з центральної мережі. Водяний підігрів підлоги, незалежний від системи централізованого опалення. Наявність лічильника тепла. Також є зручне паркомісце в підземному паркінгу будинку.

власник
Гетьмана Павла Скоропадського вул. (Лева Толстого), 39
rieltor.ua

Здам свою квартиру порядним орендарям, квартира після ремонту, 3 окремі кімнати + 2 балкони + кухня. Тихе подвіря, де можна припаркувати свою машину. Розташування дуже зручне, поруч станція метро Теремки. Розвинена інфраструктура: ТРЦ Республіка Парк, ТРЦ Магелан, магазини, транспорт, парк, ліс. З усіх питань дзвоніть за телефоном 095 285 44 04 Анатолій (Viber)

власник
Глушкова академіка просп., 49
rieltor.ua

Здається дизайнерська розкішна квартира по проспекту Академіка Глушкова 9-В на 20 поверсі нового будинку 2016 року. Сучасне планування, неймовірний панорамний вид з вікна на парк ВДНГ. Планування: хол, кухня-вітальня, друга кімната зі скляною перегородкою з відкритою сучасною вбиральною, ванна кімната з душем. Побутова техніка повністю укомплектована, в квартирі: телевізор плазма, кондиціонер, пральна машина, болер на 80 літрів, варильна плита, посудомийна машина, витяжка, холодильник. Вся техніка нова. Меблі: сучасні нові меблі, 2-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, обідній гарнитур з 4 кріслами. Мінімальні комунальні 900 грн. літом і зимові комунальні 1300грн, все інше за лічильниками (електропостачання, вода, опалення). Чудова інфраструктура. Вхід до Парку ВДНГ у нашому дворі. Охорона. Власний дитячий майданчик, спортивний майданчик на території будинку. В будинку є підземний паркінг. Квартира стильна для молодої пари або однієї людини, хто цінує комфорт та затишок. В квартирі все продумано для зручного і якісного проживання, без тваринок та дітей. Показ квартири в любий зручний час, за домовленністю. Заставна сума 700 $. Ми маємо сторінку в Istagram, підписуйтесь arenda_kyiv_ і звертайтесь, завжди раді знайомству з красивими людьми! Наша квартира для людей з гарним смаком! До зустрічі! З рієлторами ті агенціями не співпрацюєм, вибачте.

власник
Глушкова академіка просп., 9В
rieltor.ua

Довгострокова оренда від власника, в елітній будівлі Royal Tower. Довгострокова оренда квартири в елітній будівлі Royal Tower. Квартира складається з великої вітальні, спальні, окремої кухні, просторого та зручного санвузла, та передпокою. У квартирі в наявності: двоспальне ліжко, розкладний гостьовий диван, вбудовані шафи, підігрів підлоги, тихі кондиціонери, два смарт-телевізори, високошвидкісний інтернет та ТБ. У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт, зручні меблі, сучасна кухня з дорогою технікою: пральна машина, електричний бойлер, якісна сантехніка. Весь інтерєр виконаний якісно, із сучасних, екологічно чистих матеріалів. Встановлено лічильники на воду, електрику та опалення. Встановлено терморегулятори із можливістю регулювати температуру зон підлоги та батарей. Для орендарів безкоштовне відвідування елітного спортклубу з тренажерами та із зоною СПА. Також у будівлі знаходиться парк на даху, лаунж-зона для бізнесу та ігрова кімната для дітей. Будівлю та прибудинкову територію обладнано відеоспостереженням. Ресепшен та охорона працюють 24 години. ЖК Роял Тауер – це будівля преміум класу з високим рівнем безпеки. На пішохідній дистанції є багато ресторанів, кафе, торгові центри Олімпійський та Гулівер. НСК Олімпійський, метро Олімпійська та та Палац Cпорту знаходяться за 5 хвилин ходьби.

власник
Саксаганського вул., 37-K
rieltor.ua