Актуальна оренда 2-кімнатної квартири в новобудові по вул.Жасминова 11 2 окремі кімнати і кухня індивідуальне опалення є вся необхідна побутова техніка поруч Парк гарна локація ціна 600 дол

Жасминова вул., 11
rieltor.ua

Пропонуємо в оренду простору та світлу двокімнатну квартиру з новим ремонтом (перша здача) в новобудові по вул. Жасминовій. Квартира повністю укомплектована найнеобхіднішими меблями та технікою: - Спальна кімната в окремій зоні з новим ортопедичним матрацом, великою шафою-купе. - Вітальня з розкладним диваном, комодом. - Простора кухня з балконом, обладнана всім необхідним. - Два туалети, один з гігієнічним душем, умивальником, другий з ванною. - Коридор з шафою-купе. - Є комора. Особливості: - Закрита приватна територія, дитячий майданчик з мяким покриттям, є поштомат Нової пошти. - Розташована поруч з великим парком, не чути руху машин, свіже повітря. - Підігрів підлоги, власне опалення, газ. - Оптичний інтернет, який працює навіть без електрики. - Цегляний будинок, утеплений. - Квартира обладнана системою безпеки та сигналізацією. - Підземний паркінг, укриття. В найближчому часі буде доставлена посудомийна машина та плазмовий телевізор, а також встановлені ролети в кімнатах.

Жасминова вул., 9
rieltor.ua

Оренда однокімнатної квартири по вул. Жасминова, Личаківський район. Затишна квартира з мальовничим видом на парк Погулянка. Просторе помешкання з сучасним ремонтом, яке включає кухню-студію, затишну спальню, кухню з усією необхідною технікою та ванну кімнату. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Засклений балкон. Посудомийна машина. Кавоварка. Ванна. Паркінг. У квартирі уся нова техніка та меблі. Є усе для комфортного проживання: електрочайник, кавомашина, плита, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, праска. Чудове розташування у тихому районі, поруч із парком, що забезпечує спокій і можливість насолоджуватися природою прямо з вікон. Закрита територія із закритим паркінгом та дитячим майданчиком. У пішій доступності від квартири: ТЦ Метро, АТБ, Арсен, магазини, лікарня, аптеки, базарчик. Ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт та природу.

Жасминова вул., 11
rieltor.ua