Актуальна та готова до переглядів! Пропоную в довгострокову оренду чудову однокімнатну квартиру площею 48 кв.м на 4-му поверсі нового цегляного будинку за адресою вул. Деміївська, 13, у сучасному житловому комплексі "Сохо-Резіденс". Поряд знаходиться преміум фітнес-клуб Sport Life з басейном у Park Avenue. Квартира має високоякісний дизайнерський ремонт у сучасному стилі та повністю мебльована. Вбудована кухня, диван та крісло, велика шафа-купе в кімнаті, гардеробна в передпокої, комоди, робочий стіл, розкладний диван та крісло забезпечать ваш комфорт. Зона кухні відокремлена від кімнати розсувними дверима. Санвузол поєднаний і оснащений душовою кабіною та гігієнічним душем. Квартира укомплектована сучасною побутовою технікою від найкращих європейських виробників: бойлер "Gorenje", пральна машина "Samsung", духовка та плита "Perfelli", холодильник "Gorenje", інверторний кондиціонер, плазмовий телевізор Smart, мікрохвильова піч, електрочайник та тостер. Також у наявності посуд та постільна білизна. Велика засклена та утеплена лоджія з виходом з кухні додає затишку. Квартира дуже стильна та комфортна в чудовому стані! Відмінне місце розташування – всього 3 хвилини пішки до метро Деміївська, поруч центр міста. Уся необхідна інфраструктура в кроковій доступності: продуктові магазини, ринок, аптеки, банки, салони та інші зручності. Відео відправлю за запитом. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди.

Оренда ЖК "Сохо-Резіденс"|Деміївська вул.13|Дизайнерський ремонт.
olx.ua

Оренда 2-кімнатної квартири в ЖК Парк Авеню ВІП ( Park Avenue VIP ) , Вул. Деміївська 33 Планування: - кухня-студія - окрема спальня; - гардеробна кімната; - суміщений санвузол (душова та ванна) Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою світових брендів. - посудомийна машина; - сушарка; - високошвидкісний інтернет; - система очищення води (зворотний осмос); - підігрів підлоги та багато іншого. Про комплекс: - Закрита територія; - відео спостереження (камери на всіх поверхах), включаючи ліфти; - Воєнізована охорона; - консьєрж сервіс 24/7; - пропускна система розумний будинок (доступ на поверх у ліфт, строго за картковою системою ключ). Розвинена інфраструктура, на території є ресторани, салони, люксовий спорт зал з басейном, магазини

Київ, Голосіївський район, вул. Деміївська, 33
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Діамант серед ЖК - "Park Avenue VIP" Елітна квартира на 13-му поверсі: - Простір 162 м2 з розкішною кухнею-вітальнею - 4 спальні, два санвузли, два гардероби та постирочна. - Сучасні меблі, сантехніка Siemens, елітна плитка, паркет, штори та освітлення від світових виробників. Про ЖК "Park Avenue VIP": - Охорона, відеоспостереження, карточна система та консьєрж-сервіс. - Лише 7 хвилин до центру Києва, абсолютна безпека та комфорт. - Автономна котельня, панорамні ліфти, трьохрівневий підземний паркінг. Інфраструктура для життя в розквіті: - Супермаркет, спорткомплекс, школа, дитячий садок, банки, магазини. - Літній театр, мийка для авто, медичний центр та інші соціальні обєкти. 1 паркинг в цене!!! Код 3.1.5.9.1.7.3.4.4.7.5.7

Деміївська вул., 33
rieltor.ua

Пропонується квартира з дизайнерським ремонтом в місті Київ, Голосіївський район, вул. Деміївська, 29. Формат квартири: - кухня студія (вітальня); - окрема спальна кімната; - санвузол з ванною - шафа купе (поглиблена) на всю стіну в спальні; -гардеробна - Smart TV; - Домофон, IP TV; - посудомийна машина; - високошвидкісний інтернет; - система очищення води (зворотний осмос); Житловий комплекс преміум-класу Park Avenue (Парк Авеню) відповідає найвищим європейським стандартам житла. Комплекс має презентабельні вхідні групи, просторі парадні та холи на поверхах. Територія комплексу знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням і охороною 24/7. Контрольно-пропускна система працює за картками, також доступні послуги консьєржа. Інфраструктура комплексу включає повністю закритий внутрішній двір без автомобілів, оформлений ландшафтним дизайном, дитячі майданчики, місця для відпочинку та зону для барбекю. Поблизу є два супермаркети (VARUS і Велмарт), міні-маркет, ресторани, спортклуб «Спорт-Лайф» преміум-класу з басейном для дорослих та дітей, кондитерські, кавярні, аптека, відділення банків, SPA-салони, парковка, підземний паркінг з мийкою для автомобілів, нотаріус, страхова компанія, стоматологічна клініка, приватний дитячий садок і компанія з експлуатації ЖК. Комплекс має власну котельню та бойлерну гарячої води, а також аварійні генератори електроенергії.

Деміївська вул., 29
rieltor.ua

ЖК Soho Residence, будинок бізнес класу, 2 окремі кімнатна, велика кухня вітальня, сучасний ремонт «під себе». Два гардероба. Кухня: дизайнерська, робоча поверхня з дуже якісних матеріалів, техніка світових брендів, Пральна машина , сушильна машина , духова шафа , індукційна плита , посудомийка , холодильник , є весь потрібний посуд та кухонне приладдя. Квартира повністю готова до проживання. У будинку пасажирський та грузовий ліфт, на першому поверсі консьєрж, а для додаткової безпеки територія має відеоспостереження та охороняється. Автомобілі можна зберігати у підземному паркінгу . Поруч з будинком розташована відмінна інфраструктура, а також станція метро "Деміївська", що забезпечує зручний доступ до будь-якої точки міста.

Деміївська вул., 13
rieltor.ua

Квартира з гарним ремонтом та дуже вдалим плануванням для максимального комфорту. Повністю укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою. Перегляди за домовленістю- ключі на руках.

Деміївська вул., 18
rieltor.ua

1к квартира в ЖК «Єнісейська садиба» є все необхідне для комфортного проживання. Індивідуальне єлектро опалення. Поруч зупинка громадського транспорту, супермаркет, парк, ст.м. Деміївська 10 хвилин громадським транспортом. Є підземний паркінг який працює як укриття. Тварини обговорюються окремо ( подвійна заставна сума)

1к квартира Деміївська
olx.ua

ЖК "Park Avenue", вул. Деміївська, 33. Простора, комфортабельна квартира з якісним дизайнерським ремонтом у сучасному стилі. Квартира укомплектована усією необхідною побутовою технікою. 178кв.м., 9\25 пов. Планування квартири: -Кухня-вітальня -3 Спальні -3 Гардеробні -2 Ванні кімнати Є два паркомісця, які входять у вартість. Житловий комплекс преміум-класу Park Avenue/Парк Авеню – комплекс побудований за європейськими стандартами житла, а саме: презентабельні вхідні групи, цілодобове відео спостереження на території ЖК та охорона 24/7, контрольно-пропускна система за картками, консьєржі . Інфраструктура: повністю закритий на 100% внутрішній двір без автомобілів, оформлений ландшафтним дизайном, дитячими майданчиками, місцями для відпочинку та зоною для барбекю. Два продуктових супермаркети VARUS і Велмарт, міні маркет, ресторани, спорт клуб «Спорт-Лайф» преміум формату з басейном для дорослих та дітей, кавярні, аптека, відділення банків, spa салони, підземний паркінг з мийкою для автомобілів, приватний дитячий садок. У комплексі своя власна котельня та бойлерна гарячої води, аварійні генератори електроенергії, бомбосховище та б.і.

Деміївська вул., 33
rieltor.ua

Аренда 2-кімнатної квартира в ЖК SOHO Residence, вул. Деміївська 13, з фантастичним видом на Печерськ. Квартира з якісним ремонтом в новому комплексі бізнес-класу, панорамні вікна, відмінні види на правий берег і центр. Мебльована, побутова техніка провідних виробників – холодильник, духова шафа, варочна поверхня, мікрохвильовка, кондиціонер (підігрів/охолодження), пральна машина, бойлер, TV, інтернет. Електричний підігрів підлоги. Якісні меблі (спальня: ліжко, тумбочки та шафа, вітальня – диван, комод, стіл, у передпокої - шафа-купе). Конс’єрж, два ліфта. В будинку є підземний паркінг. Лічильники на всі комунальні послуги. Зручна інфраструктура: дитсадки, школи, супермаркети, аптеки, салони краси, близькість до центру міста та парку Голосіївський. Ідеальна транспортна розвязка, метро Деміївська поряд, зупинки громадського транспорту.

Сдам 2 ком квартиру  м Лыбедская ЖК SOHO Residence, вул. Деміївська 13
olx.ua

Агенція нерухомості Avenue Estate пропонує до оренди 2 кімнатну квартиру за адресою: вул. Деміївська 33. В одному з найкращих ЖК бізнес класу Києва - Парк Авеню | Park Avenue VIP. Дизайнерський сучасний ремонт, всі меблі та техніка в наявності (світові бренди). Планування; - кухня-студія (вітальня); - окремо спальна кімната; - - 2 с/в (ванна та душова); - гардеробна кімната; - шафа купе; - Smart TV; - посудомийна машина; - пральна машина; - підігрів підлоги кондиціонери та багато іншого. Житловий комплекс преміум-класу Park Avenue/Парк Авеню. Є підземний паркінг за окрему плату. Про комплекс: - закрита територія з картковою пропускною системою, двір без машин - бомбосховища з вай-фай - воєнізована охорона 24/7 - підземний паркінг - зона комор - територія зі своїм доглянутим парком та зонами відпочинку у сучасному стилі - 8 дитячих майданчиків для різного віку - спорт майданчики - Зона барбекю Гарна інфраструктура будинку, дитячий майданчик, багато магазинів, салон краси, аптека у будинку, кофейні, великий спортзал, паркінг 5хв до великого ТЦ Ocean Plaza, поруч парк, зона відпочинку, зона барбекю, фонтани, спорт майданчик, закрита територія.

Дизайнерська 2-к квартира 60м2 ЖК Парк Авеню ВІП
olx.ua

Оренда затишної 3-кімнатної квартири (130 кв.м.) у престижному ЖК "Soho Residence" на вулиці Деміївська, 13. Квартира вражає своїм вишуканим ремонтом, виконаним із використанням найякісніших матеріалів у строгих та теплих тонах. Вона обладнана всіма необхідними меблями та технікою від провідних виробників: Варильна панель Пилосос Праска Посудомийна машина Пральна машина Мікрохвильова піч Електрочайник Духова шафа Холодильник Планування квартири дуже зручне: Кухня-вітальня Спальня Дитяча кімната Санвузол з ванною Вбиральня Вигідне розташування забезпечує зручну транспортну розвязку та легкий доступ до метро: Піша доступність до станцій метро "Деміївська" та "Голосіївська". Не втрачайте можливість жити в комфорті та розкоші! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд квартири.

Оренда 3к квартири + паркомісце в ЖК Soho Residence Деміївка
olx.ua

Світла, простора квартира з новим авторським ремонтом у житловому комплексі преміум класу Park Avenue (Парк Авеню) VIP. Квартира розташована на 19 поверсі, з панорамних вікон відкривається приємний краєвид. Ідеальне ПЛАНУВАННЯ: простора кухня вітальня, два санвузли, майстер спальня зі своєю ванною кімнатою та гардеробною. ТЕХНІЧНО: є тепла підлога, пральна машина з сушінням, посудомийна машина, у кожній кімнаті кондиціювання, повністю обладнана побутовою технікою. Стан квартири ідеальний, ремонт 2021 року. Про КОМПЛЕКС: закрита територія з цілодобовою охороною та картковим доступом, великий підземний паркінг, швидкісні ліфти, адміністратрацією в комплексі. Відмінно розвинена інфраструктура в будинку Sport life (формату premium), ресторани, кавярні та багато іншого поряд Голосіївський парк, Ocean plaza (5 хв. на авто) Дуже зручне розташування щодо трафіку, наприклад Печерськ -8 хв. на авто) Є Відеоогляд!

NEW! Видова 65м2 ЖК Парк Авеню VIP вул.Деміївська 29 Без%
olx.ua

Здам в оренду квартиру в ЖК бизнес класу "Парк Авеню" в самому новому будинку ЖК. Адреса: Деміївська 33. Поверх: 8 Загальна площа: 60 кв.м. Кімната: 20 кв.м. Кухня-вітальня: 25 кв.м. Функціональне планування - окрема спальня та кухня-вітальня. Вбудована техніка, сантехніка та меблі топових світових виробників. Є комора для зберігання побутових речей. В ЖК велика закрита територія, розвинена інфраструктура - кавярні, супермаркети, магазини. В ЖК є підземний паркінг, можна орендувати окремо. Квартира вільна та готова до заселення.

Деміївська вул., 33
rieltor.ua

🌆 Відкриваємо для вас можливість оренди видової квартири в сучасному та затишному ЖК! 🏙️ Ця квартира дивовижна: прекрасний вигляд, багато світла та затишна атмосфера гарантовані. 📐 Планування квартири дуже розумне: Кухня Вбиральня Дві спальні Вітальня Санвузол з душем та ванною 👶 Для комфорту вашої сімї вже є дитяче ліжко та іграшки, а також вбиральня для речей. 🅿️ Зручний паркінг для водіїв допоможе вам забезпечити безпечне зберігання авто. 🚇 Метро "Деміївська" знаходиться всього за 6 хвилин ходьби, а також в непосредній близькості знаходяться пошта, банк, центральний автовокзал, супермаркети, кафе та ресторани. 🏡 Не втрачайте можливості жити в такому комфортному місці! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї прекрасної квартири.

Деміївська вул., 13
rieltor.ua

Пропонується в оренду 1 кім квартира в ЖК Soho Residence по вул. Деміївська 13, що 5 хв пішки від метро Деміївська. Монолітно-каркасна технологія будівництва 2/20 поверх Є Підземний паркінг,Сигналізація. S:52 кв.м. Планування: с/вузел, кухня, кімната,гардероб. Спальні місця: роскладний 2- х спальний диван, крисло- диван роскладний. Побутова техніка: пральна машина, мікрохвильова піч, витяжка, варочна поверхня, духова шафа, кондиціонер, телевізор, бойлер, чайник, утюг,роутер. Порядні сусіди,чистий підїзд, є консьєрж, відеоспостереження,безліч кафе та магазинів поруч. Лічильники на воду, опалення( індивідуальне) та світло. Поспішайте,квартира гідна вашої уваги! Надішлю відео огляд!

Деміївська вул., 13
rieltor.ua

Дизайнерська квартира в ЖК “Парк Авеню” (Park Avenue VIP) за адресою Деміївська, 29. – кухня студія (вітальня); – окрема кімната; – гардеробна кімната; – шафа купе (поглиблений); – Smart TV; – домофон, IP TV; – посудомийна машина; – сушильна машина; – високошвидкісний інтернет; – система очищення води (зворотний осмос); – підігрів підлоги і багато іншого. Є підземний паркінг (особисте місце вартість окремо) а також гостьова автостоянка. – без галасливі (швидкісні) ліфти; – закрита територія; – відео спостереження (камери на всіх поверхах) включаючи ліфти; – воєнізована охорона; – консьєрж сервіс 24/7; – пропускна система розумний будинок (доступ на поверх в ліфт, строго по картковій системі ключ №2596

БЕЗ % Аренда 2х комн ЖК Park Avenue VIP 63м2 Демеевская 29
olx.ua

Оренда дизайнерської квартири в ЖК Парк Авеню ВІП ( Park Avenue VIP ) , Вул. Деміївська 29 Планування: - кухня-студія (вітальня); - окрема спальня; - гардеробна кімната; - 2 санвузли (душова та ванна) Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою світових брендів. -Шафа купе (поглиблений); - Smart TV; - Домофон, IP TV; - посудомийна машина; - сушарка; - високошвидкісний інтернет; - система очищення води (зворотний осмос); - підігрів підлоги та багато іншого. Є підземний паркінг (за окрему платню) Про комплекс: - Закрита територія; - відео спостереження (камери на всіх поверхах), включаючи ліфти; - Воєнізована охорона; - консьєрж сервіс 24/7; - пропускна система розумний будинок (доступ на поверх у ліфт, строго за картковою системою ключ). Розвинена інфраструктура, на території є ресторани, салони, люксовий спорт зал з басейном, магазини #820

Деміївська вул., 29
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Деміївська вул., 13
rieltor.ua

Дизайнерський ремонт виконаний на індивідуальне замовлення. Всі деталі інтерєру ідеально підібрані та створюють атмосферу затишку та комфорту. Повний набір меблів та побутової техніки провідних світових виробників. Розташування: ЖК "Парк Авеню VIP" розташований в престижному районі міста, що забезпечує зручний доступ до ключових обєктів і послуг. Близькість до Голосіївського лісу створює можливості для активного відпочинку та здорового способу життя. Розмір квартири: Площа 108 квадратних метрів забезпечує достатньо простору для комфортного проживання для сімї чи пари. Додаткові зручності: У житловому комплексі доступні різноманітні додаткові зручності, такі як дитячий садок, супермаркети, ресторани та кафе, що робить життя в цьому місці ще більш комфортним і зручним. Ексклюзивність: ЖК "Парк Авеню VIP" відомий своєю елітарністю та статусом, що робить цю квартиру не лише місцем проживання, а й показником соціального статусу. Загалом, ця квартира в ЖК "Парк Авеню VIP" пропонує не лише житло, але й спосіб життя, що поєднує комфорт, розкош та близькість до природи.

Деміївська вул., 29
rieltor.ua

Здається 1 кімнатна квартира за адресою вул. Деміївська, 14 в ЖК Деміївка. Загальна площа 50 квадратних метрів. Поверх 20/22. Планування: окремо спальна кімната, простора кухня-вітальня, санвузол, гардеробна. Перша здача, новий ремонт. Квартира повністю укомплектована необхідною мебелью та побутовою технікою. Поруч розвинена інфраструктура, кав’ярні, кафе, магазини, ресторани, аптеки. Метро в 7 хв пішки.

Деміївська вул., 14
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Деміївська вул., 29
rieltor.ua

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Деміївська вул., 33
rieltor.ua

Актуальна. БЕЗ комиссии. !!! Просмотры с 26.04 ЖК Park Avenue VIP Демеевская 29 1К квартира с ремонтом премиум класса. Площадь: 61 м2 Эргономичная планировка: просторная кухня-студия, 1спальня, 2 санузла, гардеробная. Кухня укомплектована всей бытовой техникой, есть стиральная и сушильная машина. Отлично продумана система хранения. Премиум ремонт, состояние 5 из 5. Возможна аренда паркомест в подземном паркинге. Выбирая ЖК Park Avenue VIP, вы получаете комфорт и максимальную безопасность: - закрытая территория с карточной пропускной системой, двор без машин - бомбоубежище с вай-фай - военизированная охрана 24/7 - подземный паркинг - зона кладовых комнат - территория со своим ухоженным парком и зонами отдыха в современном стиле - 8 детских площадок для разных возрастов - спорт площадки - зона барбекю Инфраструктура: супермаркет, аптека, винный маркет, минимаркет, 2 кафе, 5 ресторанов, SportLife, химчистка, салоны красоты,стоматология, нотариус, детский сады, школы. Нахожусь в Парк Авеню, просмотры в любое время. На срок от 6 месяцев. Без комиссии. !!!! Прошу не копировать информацию и фото Смотрите больше вариантов в Парк Авеню ВИП в моих объявлениях.

Деміївська вул., 29
rieltor.ua

Метро Деміївська 5 хв Оренда євродвушки з балконом в ЖК "Сохо резиденс" Чудова локація, повна комплектація в квартирі потрібною технікою, все вбудовано, 2 кондиціонери, підігрів підлоги, телевізор смарт, панорамні вікна. Гарне планування :простора кухня-гостинна, така ж простора спальня із вмісткою гардеробною, пральня, балкон, санвузол(душ кабіна) Є відеоогляд, приходьте на перегляд! Вид з вікна на ЖК "Park Avenue"

Деміївська вул., 13
rieltor.ua
1 - 24 з 29 результатів