В аренду предлагается 3-х комнатная просторная квартира. Возле дома есть парковка с одним закреплённым местом под квартиру. До Метро Теремки 2 мин пешком. Планировка: - кухня-гостиная - спальня - спальня детская - сауна - санузел - балкон В квартире есть тёплые полы,бойлер, газ, установлен фильтр на воду осмос. # 3 1 5 9 1 7 3 3 8 9 8 3

Глушкова академіка просп., 30
rieltor.ua

Здам однокімнатну квартиру в ЖК "Акцент". Сучасний ремонт, вся побутова техніка, охорона будинку, розвинена інфраструктура, м. Іподром . Є велика гардеробна в кімнаті і шафа купе в коридорі .

Глушкова академіка просп., 9г
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Глушкова академіка просп., 9е
rieltor.ua

Голосыъвський р-н, проспект Ак.Глушкова, ст.метро "Теремки", Одеська траса, 13 поверх, 60м2, новобудова, сучасний ремонт, меблі і техніка майже нові, двоспалтне ліжко, диван, дві шафи купе, новий ЖК зі своєю парковкою і інфраструктурою, консьєрж, бр/дв, кондиціонер, бойлер, 14000грн./міс. Довгостроково. Комісійні 50% одноразово.

Глушкова академіка просп., 49
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!! Квартира в 5 хв. від метро Іподром, Теремки!!! Поруч Республіка Парк, Магелан, ВДНГ, Феофанія. Є кондиціонер на дві кімнати. Розвинена інфраструктура. МОЖЛИВИЙ ТОРГ!

Глушкова академіка просп., 25
rieltor.ua

Здається в довгострокову оренду 1-кімнатна квартира з сучасним ремонтом, повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Квартира тепла, світла та затишна. З вікон відкривається панорамний вид на Голосіівський ліс та Іподром . Охорона у підїзді. 4 ліфти.Забудовник "Київміськбуд" .

Глушкова академіка просп., 9Г
rieltor.ua

Здається в довгострокову оренду 1-кімнатна квартира площею 48 кв.м, також є балкон. Квартира з сучасним ремонтом та повністю укомплектована побутовою технікою (пральна машина, холодильник, плита, бойлер) та меблями.

Глушкова академіка просп., 9 Д
rieltor.ua

Здається дизайнерська розкішна квартира по проспекту Академіка Глушкова 9-В на 20 поверсі нового будинку 2016 року. Сучасне планування, неймовірний панорамний вид з вікна на парк ВДНГ. Планування: хол, кухня-вітальня, друга кімната зі скляною перегородкою з відкритою сучасною вбиральною, ванна кімната з душем. Побутова техніка повністю укомплектована, в квартирі: телевізор плазма, кондиціонер, пральна машина, болер на 80 літрів, варильна плита, посудомийна машина, витяжка, холодильник. Вся техніка нова. Меблі: сучасні нові меблі, 2-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, обідній гарнитур з 4 кріслами. Мінімальні комунальні 900 грн. літом і зимові комунальні 1300грн, все інше за лічильниками (електропостачання, вода, опалення). Чудова інфраструктура. Вхід до Парку ВДНГ у нашому дворі. Охорона. Власний дитячий майданчик, спортивний майданчик на території будинку. В будинку є підземний паркінг. Квартира стильна для молодої пари або однієї людини, хто цінує комфорт та затишок. В квартирі все продумано для зручного і якісного проживання, без тваринок та дітей. Показ квартири в любий зручний час, за домовленністю. Заставна сума 700 $. Ми маємо сторінку в Istagram, підписуйтесь arenda_kyiv_ і звертайтесь, завжди раді знайомству з красивими людьми! Наша квартира для людей з гарним смаком! До зустрічі! З рієлторами ті агенціями не співпрацюєм, вибачте.

владелец
Глушкова академіка просп., 9В
rieltor.ua

ЖК «Акцент», Голосіївській район, метро Іподром. Проспект Глушкова, 9 Е, будинку 5 років. Загальна 49/18/15 метрів. Квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Поверх 2/24 панельного будинку, серіі АППС, фасад сучасно утеплений. З кухні є лоджія, засклена. Зроблен гардероб, 5.7 кв.м, санвузол окремий 4.7 кв.м. У Квартирі встановлені лічильники на воду та тепло, домофон, відеоспостереження та консьерж. ЖК комплекс має окрему територію з зеленою зоною відпочинку та парковкою під цілодобовою охороною, є окремий вихід в парк "Голосіївський" та паркову зону ВДНГ. Ціна 12000 грн, агенство.

Глушкова академіка просп., 9є
rieltor.ua

Здам свою квартиру порядним орендарям, квартира після ремонту, 3 окремі кімнати + 2 балкони + кухня. Тихе подвіря, де можна припаркувати свою машину. Розташування дуже зручне, поруч станція метро Теремки. Розвинена інфраструктура: ТРЦ Республіка Парк, ТРЦ Магелан, магазини, транспорт, парк, ліс. З усіх питань дзвоніть за телефоном 095 285 44 04 Анатолій (Viber)

владелец
Глушкова академіка просп., 49
rieltor.ua

Ст.м. "Теремки", Глушкова Академіка просп., 12, трикімнатна квартира в гарному стані, кімнати роздільні, металопластикові вікна, 3 засклені лоджії, кахель на кухні та у с/в, с/в роздільний, хол 9 м2. Мебльована - двоспальне ліжко, дивани, розкладне крісло, шафи-купе. Побутова техніка - холодильник, мікрохвильовка, електрична плита, пральна машина, бойлер, кондиціонери. Встановлені лічильники води та електроенергії, підключений інтернет, в будинку два ліфта. Поруч ТЦ "Магелан", "Республіка", багато магазинів, школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту, 5 хв. пішки до метро.

Здам 3к квартиру біля ст.м. "Теремки"
olx.ua