Оренда 1 кімнатної квартири - студії вул. Повітряна Левандівка Ціна 6500 грн плюс кп Поверх 1/2 Площа 20м2 По документах комерція Індивідуальне опалення Ремонт Підігрів підлоги Електнична плита Всі меблі та ПТ Можна на короткий термін ,можна з тваринками. АН "ServiceLviv"

Оренда 1 кімнатної квартири вул Повітряна
olx.ua

Оренда 1к.кв.вул.Повітряна,22м,пандус,грати,автопарковка рядом,туалет,душ,умивальник,інтернет,лічильники на все,електрочайник,електроплита,посуд,постіль,Б.С.

Оренда1кЛевандівка ремонт
olx.ua

ВласникЛише писати,дзвонити вайбер,телеграм,ватсап,олх.06******90(Оля).Здаю житло Левандівка.Три кімнати.Можна з дітьми,можна студенткм.(75).Меблі,котел-колонка(новий), газова поверхня,електрична духовка, мікрохвильовка,пральна машина,порохотяг,телевізори,посуд,каструлі.Балкон,ванна кутова,інтернет кабельний.В квартирі неможна палити.Тварини можна,стосовно кількості,величини до обговорення.Оплата за 1 місяць,і останній(як завдаток,який повертається при дотриманні всіх домовленостей).Оплата лише по лічильниках(вода,світло,газ +інтернет)Львів,Левандівка,вул.Повітряна(між парком і озером).2 поверх.

власник
Від власника,оренда квартири.ри довготривала.
olx.ua

Оренда 1 кімнатної квартири на Левандівці. Квартира чиста зі свіжим ремонтом. Санвузол суміжний. Опалення індивідуальне газове. Поруч є місце для парковки автомобіля. Без СП.

Воздушная улица, 65, Левандовка, Львов, Львовская 14800.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 1 кім. квартири по вул. Повітряна 78Перша здача. Новобудова.Індивідуальне опалення.Є вся необхідна побутова техніка та меблі.КОД ОБЄКТУ 6871

Повітряна вул. Залізничний район
real-estate.lviv.ua

Оренда 2кім квартири . Квартира розташована в залізничному районі по вулиці Повітряна.Будинок ззовні утеплений. В будинку 12 квартир, підїзд закривається, все тихо і спокійно. Електрична проводка в квартирі повністю нова, всі сан. вузли та сантехніка. На кухні газова плита,  електрочайник. В одній кімнаті  є два дивана в іншій два ліжка.У ванній кімнаті пральна машина. Опалення газова пічка. Поруч з двох сторін вулиці є зупинки для автобусів та тролейбусів. До центру їхати 15-20 хвилин. До залізничного вокзалу 20 хвилин пішки. Поряд з будинком є парк, озеро, кафе, школа, дит. садок, магазини, аптеки, пошта.Є відеогляд квартири.Ціна 9900 грн. Вільна вже,покази в любий зручний для Вас Час. Без сп.

Повітряна вул. Залізничний район
real-estate.lviv.ua

Житлові комплекси у Львів