Здам власну (тітчину)квартирку без посередників!Нормальний косметичний ремонт, все необхідне для проживання(меблі, електроніка, все є). Перевага надається сімейній парі з дитиною!Хороші приємні, молоді сусіди, які люблять порядок. Оплата за перший місяць проживання та депозит, який повертається в кінці оренди(депозит такий як і вартість оренди).Додатково комунальні, інтернет як і скрізь. БЕЗ КОМІСІЇ, ВЛАСНИК!!! Величезне прохання до посередників не турбувати.

владелец
Дачная улица, 7, Урожай, Винница, Винницкая 11000.0 UAH
dom.ria.com

Двушка біля магазину Олександрівський. Поряд ліс, річка, великий, тихий двір, лікарня, школа, садок. Другий поверх. Всім укомплектована для проживання. Лічильники на все.

владелец
Оренда квартири Чернігів
olx.ua

хрущовка.3 поверх.дуже тепла.транспорт і все, що для життя і діток-поряд, шикарний рН, спокійно, кімнати суміжні, оплата по місячно.агенствам платити  не треба-я господарка.фото реальні.беру всіх!можна і двом сімям і з дітьми, і з будь-якими тваринами! головне, що б була тиша. підїзд чистий і в квітах. кодовий замок.

владелец
Пирогова улица, 123, Урожай, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Здається світла, затишна квартира на 3 літніх місяці, вільна буде з 1 червня. В квартирі є все необхідне для проживання.

владелец
Академика Заболотного улица, 9, Славянка, Винница, Винницкая 8500.0 UAH
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Оренда 3-х кімнатної квартири. с. Заможне Барський район Вінницька область

владелец
Оренда 3-х кімнатної квартири
olx.ua

Довгострокова орендна 2-кімнатноі квартири в новобудові на Старому місті. Все необхідне поруч: магазини, аптеки, дит.садок, школа, лікарня. 09******00 Валентина

владелец
Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири
olx.ua

Сдам власну 2 кім кв на проспекті Космонавтів, ремонт, всі меблі та вся побутова техніка ( два телевізори, великий холодильник, пральна машина автомат, мвч, газова колонка) , два кондиціонери ( окрема доплата +1000 в місяць) . Спальня - велике двуспальне ліжко з ортопедичним матрасом, тв, кондиціонер Друга кімната - два дивана, тв, кондиціонер, балкон Кімнати роздільні, кухня окремо, не студія Детальніше дивіться фото, все відповідає. Домашні улюбленці обговорюємо індивідуально. Квартира здається чистою і приймається в такому ж стані або доплата на послуги прибирання вирахується з суми страхового депозиту. При заселенні оплачується вартість проживання за місяць і страхова сумма -7500 яка повертається при виселенні якщо все в квартирі добре. В кінці місяця оплачуються комунальні послуги по факту використання. Інші питання -звоніть, все розкажу

владелец
Помісячна оренда 2 кім на Космонавтів ВЛАСНИК
olx.ua

Однокімнатна квартира з меблями, технікою в пристижному мікрорайоні міста. Перша оренда. Спальня кімната, кухня-вітальня, санвузол, гардеробна оздоблені якісними матеріалами, Зручний поверх, є підземний паркінг.

владелец
600-річчя вул., 3
rieltor.ua

Пропонується в оренду однокімнатна квартира на вулиці Чернишевського Тихий район, простора та світла квартира Запрошую до перегляду. Пишіть, телефонуйте До зустрічі)

владелец
Оренда однокімнатної квартири
olx.ua

Сдам 2х комнатную квартиру в районе 119 могилёв-подольского. Со всеми условиями. Комнаты раздельные. 8000+услуги. Обращаться по телефону 09*********30 Татьяна.

владелец
Долгосрочная сдача квартиры
olx.ua

Доброго дня ! Здам 2 кім кв кімнати окремо. 2 поверх велика кухня-столова 15 м° ... Газова колонка та газова пліта... Розміщення 7 осіб 5 окремо... Власник. Комісию не треба. Якщо є тварини обговорюємо це окремо. Будь ласка звонить чи Пишить на вайбер..

владелец
Помісячна оренда  2 кім пр.Юності до 9 осіб. Власник
olx.ua

Від власника (комісій не беру). Вже вільна. В першу чергу розглядаємо орендарів без дітей (з дітьми до 14 років не беремо). Без людей поважного віку. Однозначно БЕЗ ТВАРИН. Спальні місця (всі є на фото): 3 ліжка 1.4х2м, 1.2х2м, 1.2х2м та розкладний диван. Техніка: холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, Wi-fi роутер. Увага! В звязку з воєнним станом складання договору за особистої присутності всіх клієнтів (не «заочно»), за наявності оригіналів документів. Фото відповідають дійсності. Подробиці по телефону.

владелец
Николая Амосова улица, 9, Славянка, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
dom.ria.com

Чудова світла 3 кімнатна квартира у ЖК Авалон5. У квартирі є 2 повноцінних санвузла, один із душевої кабіною, інший - з ванною. Велика затишна кухня-студія оснащена всією необхідною технікою. Дитяча кімната із 2х-поверховим ліжком, ігровим будиночком і іграшками. В коридорі є величезна шафа для розміщення усіх речей. Квартира оснащена вентиляційною системою клімат-контроль. А також є відкрита тераса з газовим грилем та закритий балкон. В наявності також є 2 паркомісця. Перевагою ЖК є закритий двір.

владелец
Трамвайная улица, 3, Славянка, Винница, Винницкая 1000.0 USD
dom.ria.com

владелец
Замостянская улица, 18Ж, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 350.0 USD
dom.ria.com

Здам,( з 1 червня) , двохкімнатну квартиру в Хмільнику, район школи 4, на пятому поверсі. Є меблі. Без побутової техніки.

владелец
Здам квартиру(з 1 червня) довгостроково
olx.ua

владелец
Николая Оводова улица, 27, Центр, Винница, Винницкая 13000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира все оставили все квартире.Все абсолютно есть для проживания ,оставили всю технику мебель посуду ..В квартиру заходи и живи .Предложение активное.Рассмотрим всех желающих.Все вопросы по телефону .По оплате все обговорим с вами .Вайбер ,телеграмм,звоните пишите .Все обговорим ,обсудим и заселю вас ..Гараж есть ,надо если пользуйтесь ,недалеко от дома .Парковочное место на автостоянке и возле дома .Ждём вас и предложения.

владелец
Ставицька, 69
rieltor.ua

ОРЕНДА ВІД ВЛАСНИКА, без посередників! Здається велика світла квартира 52 м кв з окремими кімнатами, закритий балкон, господарське прімищення, підвал, плодовиті дерева. Зроблений ремонт, паркетна пидлога. Квартира на 2 поверсі. Житло повністю мебльоване, є усе необхідне для комфортного проживання: меблі на кухні, в коридорі та кімнатах. Газ та газова кухонна плита, електрична духовка, бойлєр. Встановлена побутова техніка, 2 шафи купе, холодильник, пральна машина, телевізор, пилосос. На подвірї є криниця та місце для стоянки авто. Поруч магазини, аптека, стадіон, до центру міста пішком 15 хвилин. Додатково є господарське приміщення, підвал, плодовиті дерева: яблуні, груша, вишні, черешні, горіхи, малина. Ціна 7 000 грн. + комунальні витрати.

владелец
Ліцейна, 2
rieltor.ua

Від власника (комісій не беру). Вже вільна. В першу чергу розглядаємо орендарів без дітей (з дітьми до 14 років не беремо). Без людей поважного віку. Однозначно БЕЗ ТВАРИН. Є двоконтурний котел автономного опалення, що дає можливість економити на комунальних, завжди є гаряча вода. Спальні місця (всі є на фото): 3 ліжка 1.4х2м, 1.2х2м, 0.9х2м, а також кутовий розкладний диван. Увага! В звязку з воєнним станом складання договору за особистої присутності всіх клієнтів (не «заочно»), за наявності оригіналів документів. Фото відповідають дійсності. Подробиці по телефону.

владелец
Дмитрия Майбороды улица, 9, Славянка, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
dom.ria.com

Здається квартира в с. Агрономічне. Мінімальний термін зняття 2 місяці. Всі подробиці по телефону. Не відповідаю на номера ріелторів та перекупів. Власник. Оплата за перший та останній місяць.

владелец
Здам квартиру в оренду
olx.ua

Довгострокова оренда 2х кімнатної квартири. Центр міста, центральна вулиця. 1 поверх.

владелец
Оренда квартири 2х кімнатна Центр міста
olx.ua

От собственника. Небольшая уютная квартира с хорошим ремонтом в самом центре города. 2х этажная. 2 комнаты. Все условия. Стиралка, кондиционер, бойлер и т.д. Коммунальные минимальные. Двух тарифный счётчик. Автономное отопление. Для одного человека или пары. Без детей и животных. Минимум на пол года. Звонки только для показа. Квартира свободна.

владелец
Собственник.Аренда долгосрочная. В центре. От собственника.
olx.ua

Здам 1 кімнатну квартиру в новобудові на старому місті. Район 3ї лікарні. Індивідуальне опалення. Від власника, рієлторам не торбувати! Без співпраці.

владелец
ВІД ВЛАСНИКА    Довготривала Оренда 1 кімнатної квартири
olx.ua

Перша здача квартири, дизайнерський ремонт Академіка Янгеля 54 * Планування: Кухня-студія, спальня, санвузол, тераса * Посудомийна машина, бойлер, телевізор, кондиціонер, мікрохвильова піч * Окрема тераса з садовими меблями 1.5 м2 ЖК «Дім на Янгеля» має закритий двір, Генератор, підземний паркінг, торговий центр на 1 поверсі. Чудове місцерозташування, поряд школа, басейн, ресторан La cucina , нова пошта

владелец
Оренда квартири Елітний ЖК «Дім на Янгеля», кухня студія з терасою
olx.ua
1 - 24 из 28 результатов