Здається хороша 3к квартира на Старому місті , меблі, техніка, вільна. Квартира після косметичного ремонту. Перша здача. Можна з дітьми , тваринами , можна будівельникам. Квартира велика, простора, кімнати роздільні, 2балкони. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Данила Нечая улица, 77А, Старый город, Винница, Винницкая 13000.0 UAH
dom.ria.com

Після ремонту, новий холодильник та пральна машина, меблі.

Данила Нечая улица, 77А, Старогородский, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

Здається квартира в районі Поділля по вул.Зодчих з чудовим розташуванням, ремонтом та технікою. Надається перевага сімейні парі без тварин. Свій котел і чудовий вигляд з 9 поверху за додатковими питаннями 06******42

власник
Здається 3-х кімнатна квартира
olx.ua

Здається 3-х к. квартира по вулиці Волошкові/Іванова в р-ні Замостя біля Масложир комбінату, кімнати роздільні, 12000+все комунальні, 2 місяці передоплата, АГВ, газовий котел, в кімнатах шпалери, санвузол шпалери, пластикові вікна, балкон, є меблі, кухонні меблі, холодильник, газова плита, пральна машина, кабельне телебачення, дротовий інтернет, сімю можна з дітьми то ціна буде 10К, можна хлопців або дівчат, але тоді ціна буде 12000, категорично БЕЗ ТВАРИН, поруч біля зупинки, АТБ, ГРОШ, 13 і 12 школа, дитячий садок у дворі, озеро, ПОСЕЛЯТИСЬ МОЖНА З 7 ЛИПНЯ

Васильковая улица, 3, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 12006.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з гарним ремонтом, оснащена всіма необхідними меблями та технікою, автономне газове опалення! Три окремих кімнати! Розвинута інфраструктура, зупинка транспорту поряд з будинком!

Учительская улица, 10, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 12500.0 UAH
dom.ria.com

Трикімнатна квартира з усіма зручностями. Бойлер на підігрів води .Два балкони один виходить на одну сторону будинку другий на іншу .Усі необхідні меблі та техніка. Хороша транспортна розвʼязка. Добре розвинена інфраструктура. Неподалік ринок . Усе поруч.Візьмуть з вихованою тваринкою .

Брацлавская улица, 35, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 13000.0 UAH
dom.ria.com

Трикімнатна квартира,м.Вінниця вул Д.Нечая 77а.четвертий поверх.2.балкона.меблі,техніка.після ремонта.новий холодильник та пральна машина.

власник
Трикімнатна квартира в оренду
olx.ua

‼Шукаєш новеньку зі свіжим дизайном двокімнатну квартиру на оренду? Щоб була перша здача? Де панує тиша та власний простір Така квартира існує Ексклюзивна оренда з кухнею студією і двома окремими кімнатами Укомплектована всім необхідним для комфортного життя: кондиціонер, пральна машина, сушильна машина, холодильник, мікрохвильова, духова піч, смарт ТV. Всього 7 хвилин до центру міста Вул. Синьоводська 138В (Маяковського) 8 поверх відкриває неймовірний краєвид на місто Будеш жити та будувати щасливе майбутнє у новій квартирі!

Ексклюзивна оренда! Перша здача‼
olx.ua