Агв евроремонт мебель техніка. Без тваринок

ул. Зодчих, 10, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

Здам квартиру Зодчих 6, поруч Поділля Сіті, кілька хвилин до Урожаю. Меблі техніка своє опалення автономне.

Зодчих улица, 6, Подолье, Винница, Винницкая 10999.0 UAH
dom.ria.com

Оренда 1 к квартири по вул.Зодчих - р-н Поділля Тільки для довготривалої оренди Без тварин!!! Є підігрів підлоги в кухні, коридорі та у ванній. Велика кухня студія, окрема спальня кімната та кімната (ніша - гардеробна) Панорамні вікна, виходять у двір. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Кухня технічно укомплектована: - вмонтована посудомийна машина bosh - вмонтована витяжка Fabiano - варильна поверхня та духовка whirlpool. Фурнітура кухні Blum. У ванній є: сушильна машина Samsung на 9 кг та пральна машина lg на 7 кг. На прибудинковій території облаштовані численні зелені відпочинкові зони, спортивний та дитячий майданчик. Закріплене паркомісце Розвинена інфраструктура. Присутній ТОРГ, тільки адекватний Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте або пишіть (вайбер або телеграм)

Зодчих, 7
rieltor.ua

Анатолия Бортняка улица, 5, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 1к. квартири на Поділлі! Здам в оренду простору квартиру. Квартира з новим, сучасним ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою, є все для комфортного проживання. Во дворі є паркінг місця. Розвинена інфраструктура, поряд школа, магазини, аптека, кавʼярні. Запрошуємо до перегляду.

Анатолия Бортняка улица, 2, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

Современная, светлая, просторная 1-комнатная квартира с ремонтом в элитном районе Подолье. - В квартире сделан современный ремонт в светлых тонах. Своё индивидуальное отопление - установлен двухконтурный газовый котёл, с помощью которого можно регулировать комфортную температуру в квартире. Оборудован тёплый пол. Экономные коммунальные ! Квартира укомплектована бытовой техникой и мебелью. - ТЕХНИКА: Кондиционер, холодильник, стиральная машина, микроволновая печь, встроенный духовой шкаф, варочная поверхность, вытяжка, микроволновая печь и др. - МЕБЕЛЬ: Современная, стильная, белая кухня оборудована всей необходимой техникой, обеденный стол, стулья. Из кухни есть выход на лоджию с панорамными окнами. В комнате установлена большая двух-спальная кровать, прикроватные тумбы и комод. В коридоре - оборудован гардеробная. В сан. узле душевая кабина. - По договоренности хозяева готовы купить новую мебель - кровать, письменный стол со стулом и комод. - Квартира свободна - можно заселяться.

Зодчих улица, 17, Подолье, Винница, Винницкая 14999.0 UAH
dom.ria.com

здаєм гарну однокімнатну квартиру на Поділлі в новому будинку поряд зі школою, двір закритий - не проїзний облаштоване укриття в будинку( опалення, WI-FI, санвузол) в квартирі є все необхідне для комфортного проживання в приорітеті одна людина чи пара без шкідливих звичок та домашніх улюбленців заселення з 27.05

Анатолия Бортняка улица, 14, Подолье, Винница, Винницкая 400.0 USD
dom.ria.com

Здається Шикарна 1 кімната квартира на Поділля, перша здача. Квартира с хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Шикарна 1 кімната квартира на Поділля.
olx.ua

Здається в довготривалу оренду 1но кімнатна квартира в елітному мікрорайоні Поділля. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою (варильна панель, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор, кондиціонер і тд.). Інтернет і кабельне за бажанням. Індивідуальне опалення мінімізує витрати на комунальні послуги та дозволить самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі. Поруч зупинка, магазини, ТЦ Поділля Сіті, парк, Фонтанна площа, платні паркінги, АТБ, Сільпо, Нова пошта, різноманітні магазини, місця для відпочинку і прогулянок. Більше фото в приватні повідомлення.

Анатолия Бортняка улица, 10, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Зодчих улица, 18, Подолье, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
dom.ria.com

Стильна з дизайнерським ремонтом квартира в новому будинку на Поділлі. Квартира велика, простора кухня та кімнатна, окремо гардеробна. Панорамні вікна - тому дуже світла та сонячна. Укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, в тч. кондиціонер та посудомийка. Індивідуальне опалення мінімізує витрати на комунальні послуги та дозволить самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі. Обладнана тепла підлога. В будинку закритий двір під відеонаглядом. Поруч вся інфраструктура - магазини, зупинка, супермаркет, паркінг, парк, Фонтанна площа, Нова пошта, банк, аптека та бато іншого . Телефонуйте поки є, квартира варта вашої уваги.

Велика сучасна 1но кім Поділля
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця