Оренда квартири в престижному мікрорайоні Поділля! Пропонуємо затишну квартиру з усіма зручностями: Гарна інфраструктура та багато комерційних обєктів у непосредній близькості. Поруч зупинка громадського транспорту та парк для прогулянок. Постійне освітлення в будинку. Квартира з дизайнерським ремонтом, обладнана посудомийною та пральною машиною, холодильником, мікрохвильовою піччю. Тепла підлога та чудовий краєвид на ліс з вікна. Запрошуємо на перегляд!

Оренда 2-кімнатної квартири на Поділлі
olx.ua

Здається стильна нова квартира ще ніхто не проживав. Продумано все в квартирі зі смаком ,гардероба вмістка, інтернет, духова шафа,диван, двоспальне ліжко. Більш детально за телефоном. Беруть порядних чистоплотних людей, діток.

Академічний 2кімнатна квартира Перша здача.
olx.ua

Квартира вільна. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Ивана Николайчука улица, 19, Словянка, Винница, Винницкая 8000.0 UAH
dom.ria.com

Сдаётся квартира в одном из лучших районов нашего города. Хорошо развита инфраструктура. Рядом весь общественный транспорт, магазины , рынок, супермаркет , школа и детский садик. В квартире жилое состояние. Есть вся необходимая мебель и техника. Фотографии соответствуют

Келецкая улица, 115, Вишенка, Винница, Винницкая 9500.0 UAH
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно!Сдам 2ю квартиру на Вишенке по ул.Келецкая,есть вся необходимая мебель и техника!Рядом транспорт и вся инфраструктура!Доп.фото сброшу на телеграмм!Телеграмм на Киевстаре!

Аренда квартиры на Вишенке
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру в центрі міста. Житловий стан, меблі, побутова техніка. 9000+ ком. За детальною інформацією звертайтесь по телефону.

Здам 2 к квартиру в центрі міста
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру у новобудові. Євроремонт, меблі, побутова техніка, автономне опалення. 15000+ ком. За детальною інформацією звертайтесь по телефону.

Здам 2 кімнатну квартиру по вул. Дачній в новобудові
olx.ua

Сдаётся двухкомнатная квартира на длительный срок Находится в центре города, по улице Льва Толстого (Степана Бандеры) В квартире есть вся необходимая мебель и техника Готова к заселению Оплата за первый и последний месяц + коммунальные Без животных

власник
Сдам двухкомнатную квартиру в центре города
olx.ua

Оренда 2-к по вул. Космонавтів. Квартира в житловому стані, всі необхідні меблі та техніка.

Оренда 2к на Космонавтів
olx.ua

Здам 2 хКІМНАТНУ квартиру на Литвиненко , між Урожаєм і Кориатовичів , є меблі холодильник , вільна з 4.06 , дивитись домовлятись можна вже . Можна з тваринкою , беруть всіх порядних людей , можливий торг по домовленості .Кімнати окремі , та інші варіанти по місту .Газ плита , є бойлер

Здам 2 хкімнатну квартиру на Литвиненко , район  Урожая
olx.ua

Здам 2 хКІМНАТНУ квартиру на Словянці, Л Ратушна , меблі , техніка, посуд , текстиль , ковдри , подушки , вільна . Дуже чиста , гарна , вільна . Без тваринок . Теплий пол , утеплена , близько до транспорту . Фото є .12000+ тільки лічильники газ світло вода ( все інше зараз оплачує хазяйка ), взимку + опалення . Та інші варіанти по місту .

Здам 2 хкімнатну квартиру на Л Ратушній , все є  абсолютно для життя
olx.ua

Довготривала оренда квартири Поділля Сіті з автономним опаленням меблями та технікою вільна з 05.06 дивитися можна з 01.06 .Не кутова не над дорогою поруч транспорт магазин дитячих садок .Без тварин

Довготривала оренда 2 кім Поділля
olx.ua

Оренда 2 кім. квартири, все є для проживання, можна з дітьми та тваринами.

Пирогова улица, 61, Урожай, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Оренда доглянутої квартири в самому центрі міста для порядної родини, можна з дітками.Без домашніх улюбленців.Меблі та техніка в наявності.Готова до заселення.Подробиці за тел.

Кропивницкого улица, 11, Центр, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Квартира в хорошому стані є всі меблі та техніка.Вільно

Пирогова улица, 112, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Гарний стан, два кондиціонери, АГВ, всі фото відповідають дійсності!Перегляд в зручний час!

Симона Петлюры улица, 20, Центр, Винница, Винницкая 12500.0 UAH
dom.ria.com

Квартира здається на 3 місяці з можливістю продовження. Ремонт, меблі, техніка, інтернет. Без тваринок. Дивитися можна, заселення з 8 червня.

Юности проспект, 37, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Колеги по даному обʼєкту НЕ СПіВПРАЦЮЮ. Велика квартира в цегляному будинку на 3 поверсі. Простора кухня має все необхідне. Новий холодильник, з посуду є все необхідне: сковорідки каструлі, келихи, тарілки. Посуд гарний сучасний. Рушники кухоні теж є. З кухні балкон з полицями для будь яких речей та зона відпочинку , столик з кріслами. Кімнати окремі Велика шафа купе Постіль ковдра та інше все є. При необхідності може бути прасувальна дошка, праска ( утюг). Бойлер достатньо великий. WiFi є. Поряд зупинка транспорту. Будинок розташований так що близько до центру міста, до ринку Урожай та зони відпочинку пляж Спартак . Все пішки. Магазин поруч Садочок школа також. Електроплита Опалення централізоване Є відеоогляд , пишіть на телеграм , надішлю відео. Пропозиція від посередника Оплата перший та останній місяць+ комісія 75%

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 31А, Ленинский, Винница, Винницкая 14000.0 UAH
dom.ria.com

Двокімнатна квартира на Вишеньці перехрестя Космонавтів і Порика гарна транспортна розвязка. пішої доступності трамваї тролейбуси поруч торгові центри школи садочки уже вільно для показів і для заселення можна з дітками.

Космонавтов проспект, 24, Вишенка, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Здається 2-х к. квартира по вулиці 600-річчя в р-ні Вишеньки, 10000+всі комунальні, оплата помісячна, опалення центральне, на гарячу воду колонка, кімнати роздільні, вікна пластикові, без балкона, але є комора, в кімнатах шпалери, санвузол плита, є меблі, кухонні меблі, холодильник, 2 телевізори, пральна машина, газова плита, духовка, витяжка, кабельне ТБ, дротовий інтернет, посуд, постіль, чайник, кавоварка, сімю можна з дітьми, можна з твариною, в пріоритеті можна собаку навіть велику, власники дуже люблять собак, поруч ДОНУ, ГРОШ, ТРЦ Мегамолл, школа, парк, Вишенське озеро, ТРЦ Мир, ЗАСЕЛИТИСЯ І ДИВИТИСЬ МОЖНА З 29 ТРАВНЯ

600-летия улица, 52, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
dom.ria.com

Будинок находеться коло поділля сіті, гарний район і сусіди! Тихо затишно, ремонти ніхто не робить! Є легкі не долик в косметичній оправі! А так все працю в гарному режимі!

власник
Зодчих улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 20000.0 UAH
dom.ria.com

Здається хороша 2к квартира з євроремонтом, меблі, техніка, вільна, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Ляли Ратушной улица, 20, Словянка, Винница, Винницкая 12000.0 UAH
dom.ria.com

Для поціновувачів комфорту та затишку. Цент міста Вінниця Новобудова, закрита територія. В квартирі ніхто не проживав, тільки після ремонту. Ремонт власники робили як для життя, а не оренди. Все дуже якісно, зі смаком та дуже комфортно. Є кладова на поверсі. Парко місце на дві машини за окрему плату Фото відповідають дійсності. Більше деталей за телефоном

Монастырская улица, 41, Центр, Винница, Винницкая 35000.0 UAH
dom.ria.com

ЖК Рівʼєра Пропонуємо затишну та сучасну 2-кімнатну квартиру на 7-му поверсі з 16 в будинку з цегляних стін. Загальна площа квартири складає 50 м². Ця чудова квартира знаходиться в центрі міста в спокійному районі з внутрішнім двором і доступною парковкою. У квартирі є всі необхідні зручності для комфортного проживання, включаючи меблі, плазмовий телевізор, пральну машину, електрочайник, газову плиту, мікрохвильовку та холодильник. Також є лічильники на електроенергію, газ та воду, що дозволить контролювати витрати. Додатковими перевагами цієї квартири є наявність інтернету Wi-Fi та системи вентиляції для забезпечення комфортного клімату всередині приміщення. Не втрачайте можливість здобути цю чудову квартиру в новобудові з усіма сучасними зручностями у вигідному розташуванні в самому центрі міста. Телефонуйте за вказаним номером телефону.

ЖК євроремонт 13 500грн,двокімнатна
olx.ua
123...5
1 - 24 з 113 результатів