Здається квартира з власним двориком ЖК Білгород по вул. Абрикосова 26. Повністю укомплектована , з новим ремонтом .

Оренда смарт квартири ЖК Білгород
olx.ua

Довгострокова оренда класної квартири-студії в с.Білогородка,ЖК Біли шоколад (Citi Lake ),пр.Ювілейний 4/2.Загальна площа квартири 50 кв.м, поверх 1/5.Повністю мебльована з усією необхідною технікою, індивідуальне газове опалення,є кондиціонер. Сам ЖК "City Like " має дуже гарне розташування,поряд озеро і ліс, територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням.Розвинена інфраструктура, на території є магазини, супермаркет "Фора",спортзал,кафе,також багато дитячих майданчиків ,дитячий садок,школа, зона барбекю,і безліч затишних зон відпочинку.Ще є дуже зручним ,що є поряд зупинка громадського транспорту,до м.Житомирська їхати хв 15,постійно курсує маршрут як і в сторону Києва так і по самому селу. Ціна 10 000грн+залогова сума+50 %комісія агентства 09******87 06******39 Вікторія HAPPY HOME REALTY

Квартира-студія біля озера,ЖК Citi Lake,Білогородка
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До Вашої уваги здається квартира Жк City Lake / Сіті Лейк по вул. Ювілейна 3. На 4 поверсі , повністю укомплектована і готова до заселення.

Оренда квартири ЖК City Lake / Сіті Лейк
olx.ua

Здається 1-кімнатна квартира в новобудові, житловий комплекс "Білий Шоколад". Центр міста, 42 кв. м, євроремонт. Розташування: вул. Михайла Величка, місто Білогородка. Квартира на 2 поверсі 6-поверхового будинку. Житлова площа 15 м², кухня 20 м², комфорт-клас. Додатково оплачується за лічильниками. Вид з вікна на двір. Не втрачайте можливості жити у комфортній квартирі в новому житловому комплексі!

Оренда квартири в Білому шоколаді Білогородка
olx.ua

Житлові комплекси у Білогородка

Географія Білогородка