Здам 1 мікнатну кваритиру за адресою вул. Брюлова, 14. Стан квартири -житловий. Умовии оплати: 4000грн. +квартплата. При заселенні оплата за 1й і останній міс. Без комісії..

владелец
здам 1к. квартиру вул. Брюлова, 14
olx.ua

2х кімнатна квартира з ремонтом 2015 року. Все як на фото. Ціна 7000 грн + ком.послуги. Деталі за телефоном 06******89 Анастасія.

владелец
Оренда квартири
olx.ua

2-х комнатная квартира в 9-т этажном доме, на Павлокичкасе, ост. Глазунова, с мебелью, в хорошем состоянии

владелец
Сдам в аренду 2-х комнатную квартиру на Павлокичкасе в 9-тиэт. доме
olx.ua

Двукімнатна квартира в Шевченківському районі з ремонтом. Перша оренда. Зручне розташування (поряд школа, дитсадок, зупинки, магазини (АТБ,Сільпо, автобазар та багато інших магазинів), 2 базари, лікарня, дитячий майданчик новий у дворі. Все в 2-3 хвилини кроку. Умова - Без тварин. В квартирі сигналізація, кондиціонер в кожній кімнаті та кухні, тепла підлога, болер, машинка пральна, пилосос.

владелец
Квартира двукімнатна Шевченківський район перша оренда
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здам в оренду на довгостроковий період однокімнатну повнометражну (47 кв м) квартиру по вул. Миру. Квартира з евроремонтом технікою та сигналізацією. У Квартирі є усі необхідні меблі для проживання. Ціна оренди 6000 грн + залог + останій місяць.Звонити через Телеграм Вайбер Вацап.

владелец
Здам однокімнатну повнометражну квартиру:(47кв метр).Центр міста
olx.ua

Срочно сдам центр Бабурка (Новгородская) Полностью меблирована,кондиционер,холодильник,стиральная машинка,микроволновка,балкон,есть все необходимое для жизни.остановки 2 мин. пешком,магазины,аптеки,больница,дет.сады,школа,церковь 2 мин.пешком Все вопросы по телефону

владелец
Сдам 2комнатную кв
olx.ua

Аренда 2-кімнатної квартири, вул. Незалежної України 42, 2/5 поверх, 50/28/8, теплий цегляний будинок, сталінка, квартира у нормальному стані, продається з усіма меблями та технікою.

владелец
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 42
rieltor.ua

Сдам просторную однокомнатную квартиру в самом центре коммунарского района по адресу улица Чумаченко 34А. Сдам на длительный срок. Меблирована. Техника. От хозяина. Оплата помесячно+ залог 5000 грн+ ку

владелец
Сдам 1 к квартиру Космос
olx.ua

Сдам двухкомнатную квартиру по улице Кияшко, Днепровский район. Я хозяин, без агентских услуг!!! Рядом остановки транспорта, супермаркет Сильпо. В пешей доступности находится зеленая зона, парк и остров "Хортица". Квартира в жилом состоянии, чистая и ухоженная. Балкона нет. Есть вся необходимая для жизни мебель, холодильник, телевизор, в каждой комнате спальные места, два дивана и двуспальная кровать. В квартире колонка, горячая вода у Вас будет постоянно. Квартира на 4 этаже 4-ох этажного дома. Желательно без животных и не более 4-ох человек. Условия аренды 4000 грн. в месяц + коммунальные услуги + Вы сразу оставляете 4000 грн. за последний месяц проживания. Звоните.

владелец
Сдам 2-х комнатную квартиру по ул. Кияшко, комнаты раздельные, хозяин!
olx.ua

Сдам 1км квартиру на 2м этаже 9ти этажного дома в центре Бородинского. Дом ОСББ, детская площадка, магазины, остановка , школа рядом. Из мебели и техники : новый диван, бойлер, холодильник, газ.плита ( как на фото). Квартира сдается на длительный срок .

владелец
Сдам 1 км квартиру . Бородинский
olx.ua

Сдам квартиру, 9 этаж. Квартира чистая, готова к проживанию. Комнаты раздельные. Просторная кухня.

владелец
Сдам 2-х комнатну квартиру на ул. Украинской
olx.ua

Двухкомнатная полнометражная квартира, 2 этаж, в центре города. Есть необходимая мебель и бытовая техника.

владелец
Долгосрочная аренда квартиры в центре города
olx.ua

Оренда 1х кімнатної квартири за адресою вул. Професора Толока (Дніпровський район), 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Є вся потрібна техніка: бойлер, холодильник, техніка Квартира знаходиться в спокійному районі, в кроковій доступності, парк, магазини, школи, дитячі садки, зупинки транспорту, ринок. Кінцева маг. Варус Оплата 4000 грн (+ комунальні послуги) Прохання дзвонити, а не писати в ОЛХ. Телефонуйте, або пишіть у вайбер, домовимося про огляд.

владелец
Оренда 1 кім.квартири. Бородинський(Дніпровський)р-н. Власник
olx.ua

Здаю як 2х кімнатну, тобто комуналка сплачується 2/3 (наприклад опалення 2100 нараховано, сплачуєте1400). Водонагрівач на 80л., кондиціонер 7ка, сейф, балкон, холодильник, броньовані двері+загальний тамбур. Лічильники лише на світло (старий дисковий) та воду... Також можимо надати у користування пилесос, гладильню, столові прибори та ін. Є рідвідка до пральної машинки, є сама машинка але потребує ремонт. Розташування будинку та поверхах забезпечує захист від вибухів неподалік ( за час війни жодного скла не розбилося). Інфраструктура: 100м. Ринок, магазини, аптеки, поліклініки (доросла та дитяча в радіусі 500м.) За 800м. кінцева зупинка транспорту 6-ти маршрутів у різні напрямки міста.

владелец
Авраменко улица, 12, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 4500.0 UAH
dom.ria.com

Сдам 2-х ккімнатну квартиру, Космічний р-н., ул.Чумаченко,25а, 8/9. Евроремонт, є всі меблі та техніка. Дуже гарне розташування, поруч зупинка, АТБ, ринок, парк, автостоянка.

владелец
Чумаченка вул., 25А
rieltor.ua

Просьба реелторам не звонить.Сдам 2 ком.квартиру на космосе,возле Ореховского кольца,рядом АТБ,и др.магазины,конечка транспорта,квартира частично меблирована, бойлер,холодильник,1 этаж,балкон,лоджия большая.БЕЗ ЖИВОТНЫХ!!!!

владелец
Сдам 2ком.квартиру
olx.ua

Сдам 2 к. В квартире есть вся необходимая техника для комфортного проживания.

владелец
Сдам 2 ком. квартиру Светлая 12 9/14 этаж.
olx.ua

Квартира на первом безопасном этаже, район Пушкина, в самом центре города, две минуты от проспекта , состояние отличное.

владелец
Сдам 2 комнатную квартиру, центр города
olx.ua

Без комисии аренда 1к кв долгосрочно новый дом есть все для жизни Новокузнецкая 57 пески 4 южный

владелец
Долгосрочна аренда квартиры
olx.ua

Здам в оренду 1 кім квартиру Шевченківського районі вул магістральна 80 ,10 поверх Квартира в жилому стані,2 дивани двоспальні, є всі необхідні меблі і техніка Кондиціонер, бойлер, пральн.машинка, холодильник Оренда 5000 грн+ ком.посл(+5000 грн залогова сума)

владелец
Здам однокімнатну квартиру
olx.ua

Здається однокімнатна квартира по вулиці Бочарова, 2-й Шевченківський мікрорайон. Поряд автобусна та трамвайна зупинка, парк, магазини. Квартира частково мебльована.

владелец
Квартира по вулиці Бочарова, довгострокова оренда
olx.ua

Здам в довгострокову оренду 2-кімнатну квартиру в м. Запоріжжі для двох дорослих без тварин по вул. Незалежної України, р-н універмаг "Україна", центр (Вознесенівський район). 3/5 поверх, нові металопластикові вікна, свіжий косметичний ремонт, балкон не засклений. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями. 9000 грн. + комунальні послуги, торг (+залогова сума в розмірі місячної оренди). Власник. Рієлторам не турбувати!

владелец
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 80
rieltor.ua

Від власника. Здам у оренду 3 кімнатну квартиру по вул. Рубана на 8 поверсі 9 поверхового будинку, хортицький район.Квартира облаштована всією необхідною для проживання технікою і меблями. В кожній кімнаті є ліжка. В квартирі два балкони, встановлені сучасні пластикові вікна. Є бойлер для гарячої води на 80 літрів. Встановлені лічильники на воду, газ, е/е. Додаються реальні фото квартири. При заселенні оплачується місячна орендна плата + страхова сума у розмірі орендної плати, яка по закінченню оренди повертається. Оплата комунальних послуг за поточний місяць здійснюється у наступному місяці. Здаю квартиру орендарям без тварин. На всі запитання відповім по телефону.

владелец
Здам в оренду 3-кімнатну квартиру від власника по вулиці Рубана
olx.ua

Сдам в долгосрочную аренду 2х к квартиру в центре города , новострой , по ул Гагарина 3. Закрытый охраняемый двор с консьержем. Общая площадь 80м, просторная кухня - студия , 2 сан узла-гостевой и при спальне(ванная). После косметического ремонта.удобное расположение , остановка , супермаркет в доступности 100 м, рядом школы , садики. Преимущественно семейным парам.

владелец
Сдам 2к квартиру
olx.ua
1 - 24 из 57 результатов

Популярные запросы

География, Запорожье