Своя, без посредников и комиссии. Сдам в аренду 1-комнатную квартира-студию в г. Каменское, ул. Ивана Сирка 37. Возможна как долгосрочная, так и краткосрочная аренда. Идивидуальное газовое отопление, вся мебель и техника, кондиционер , смарт ТВ. 2 дивана. Посуда, постельное. Фото соответствуют.

власник
Власник. Сдам в аренду квартиру с А/О, на любой срок. Без комиссии
olx.ua

Здаю свою двокімнатную теплу квартиру по вул.Лисенко(Беседова)1 поверх,2 ет дома за 5000 тис+ комунал.Ірина 0687631703

власник
Миколи Лисенка вул., 69
rieltor.ua

2х комн, все необходимое для проживания есть, можно для командировочных на любой срок (цена договорная)

власник
Проспект Василя стуса, 27
rieltor.ua

Для порядних, охайних добродіїв здам однокімнатну квартиру по вул. Богдана Хмельницького Квартира розташована в пятиповерховому будинку на 3 поверсі. Броньовані двері, водонагрівач, пральна машина, кондиціонер, індівідуальне єлектричне опалення, мебльована кухня та житлова кімната - все необхідне для проживання невеликої сімї .

власник
Сдам однокомнатную квартиру в Каменском
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВАЖЛИВО! Ріелторів прошу не турбувати. Вільна з 27.05 Про квартиру: Після повного ремонту в квартирі жили всього 6 місяців. Самий новий та екологічний район лівого берега. 5 мікрорайон. Проспект Дружби Народів 61. Квартира після ремонту, нові меблі та матраси. Повністю та дуже якісно замінена електрика. Дуже світла та тепла, не кутова. Є 2 балкони. Техніка: Телевізор 43 дюйми Пральна машинка Холодильник Мікрохвильова піч Варильна газова поверхня (дуже зручно при віялових відключеннях світла) Бойлер для гарячої води Інфраструктура: Квартира с чудовим краєвидом на ліс. 2 хвилини пішки і ви вже можете прогулюватись у хвойному лісі. 25 хвилин пішки до голубих озер. 2 хвилини пішки до найближчих продуктових магазинів. 5 хвилин пішки до «Лагуни». Поруч Єва, 4 аптеки, магазин «м‘ясний» та невеличкий ринок, де дачники привозять на продаж домашні фрукти та овочі. 15 хвилин пішки до нового Атб. Майже у дворі знаходиться 25 школа та «Парк щастя». Оплата: Оплата в перший день заселення за перший та останній місяць одразу. Є залогова вартість у розмірі 10 000 грн, яка повертається при виселенні і при умові, якщо немає пошкоджень житла. + комунальні послуги. Тваринки: Можна зі стерилізованими котиками або кішечками та стерилізованими маленькими породами собак:) Для зв‘язу olx, вайбер або телеграм на вказаному номері у оголошенні:) Бажаю легкого пошуку:)

власник
ВЛАСНИК! Здам СВОЮ 2-x ком. квартиру, 5 мікрорайон
olx.ua

Сдам в аренду однокомнатную квартиру по ул. Айвазовского, 3/5 дома. Удобная развязка. Рядом есть стоянка.Плюс коммунальные услуги и залог.

власник
Сдам в аренду однокомнатную квартиру
olx.ua

Сдам однокомнатную квартиру на 3м микрорайоне Левый Берег от хозяина. 4 этаж, балкон, рядом лес, стоянка 2мин от дома. Квартира с мебелью, новый диван, стенка. Стиральная машина, бойлер, холодильник, интернет (вайфай). Счетчики на воду, электричество, газ. Рядом школы, садики, супермаркеты, остановки общественного транспорта. Стоимость 4800.Оплата за перв и последний месяцы, коммун отдельно по счётчикам.

власник
Сдам однокомнатную к-ру Лб от хозяина.
olx.ua

Сдам квартиру, уютная, комфортная, со всем удобствами. Квартира находится по улице Магнитогорская.

власник
От владельца сдам однокомнатную квартиру ул Магнитогорская
olx.ua

Житлові комплекси у Кам'янське

Географія Кам'янське