Здається 1-кімнатна квартира в ЖК Лікоград, вільна для проживання. Тепла, затишна, облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Бойлер, холодильник, телевізор, чайник, кондиціонер, мякі меблі, кухня, шафи купе. Лічильники води, опалення. Електролічильник подвійний тариф (день, ніч). Вікна у двір. Упорядкований район, гарна транспортна розвязка. До метро "Васильківська" 15 хв пішки, розвинена інфраструктура (магазини, школи, кафе, лікарні, аптеки, ресторани, банки, косметологи, будь-які сервіси), голосіївській парк та ВДНГ для прогулянок на природі. Орендна плата 15000 грн + застава у розмірі орендної плати + комунальні та комісія 50%.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7
rieltor.ua

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 9
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Пропонуємо в оренду 4-х кімнатну квартиру з терасою, вул. Степана Рудницького (Вільямса), 3/7. Квартира з гарним сучасним ремонтом, повністю укомплектована меблями та технікою. Квартира з гарним видом на місто. Зручне планування квартири: Перший поверх: Простора вхідна група. Велика спальня з власним санвузлом (ванна і душова кабіна), гардеробна. Дитяча кімната, розділена на 2 зони – зона відпочинку і зона для ігор та занять. Великий санвузол з ванною. Окрема кімната з диваном і з санвузлом з ванною, сходи на 2-й поверх. Другий поверх: Велика кухня-вітальня з виходом на терасу. Кухня зонована, має барний стіл, великий обідній стіл та кутовий диван. На 2-му поверсі окремий санвузол з душовою кабіною, пральня. В кожній кімнаті кондиціонер, телевізори; встановлено посудомийну машину, бойлер, два холодильники, є вся необхідна побутова техніка для кухні, тепла підлога, охоронна система.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7
rieltor.ua

ул.Вильямса (Рудницкого)17/11, Ліко град, метро Іподром\Васильківська вул.Вільямса 17/11(Рудницького) Уютная квартира в современном жилом комплексе поблизости от метро. Кондиционер Стиральная машинка Бойлер Плита Холодильник Микроволновка Электрочайник Утюг Гладильная доска Пылесос Шкаф-купе Гардеробный шкаф ... Есть посуда Интернет(несколько провайдеров в доме на выбор) Wi-Fi Роутер Небольшие коммунальные платежи и зимой и летом. Голосеевский район, Ликоград; Ближайшее метро Ипподром и Васильковская. Ашан, Сильпо, Новус - все в нескольких минутах пешком (2- 5 мин). Рядом: озера, парк, ВДНХ ТЦ Respublika, МЕТРО, Эпицентр.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 17/11
rieltor.ua

#106657 Перегляди можливі з 01.06. До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира в довгострокову оренду в новому ЖК Ліко Град за адресою вулиця Степана Рудницького 15, яка розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з євроремонтом, обладнана меблями і всією необхідною технікою: кондиціонери, електрочайник, духова шафа, варильна панель, мікрохвильова піч, холодильник, сушарка, пилесос, посудомийна машина, гардероб, витяжка, ванна, санвузол. Також є Wi-Fi, SMART телевізор, кабельне/цифрове ТВ. Для вашого комфорту пропонується засклений балкон, відеонагляд, пасажирський та вантажний ліфти, консєрж, територія під охороною. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція, чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, ТРЦ, ресторани, велика кількість магазинів, кінотеатр, відділення банків, банкомати, школи, аптеки, дитячі садки та майданчики, поліклініка, кафе, спортзал та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка – 30 хвилин до центру міста, метро, громадський транспорт. Агентство нерухомості "Квартали". Працюючи з нами, Ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною! Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія 50% за фактом підписання договору оренди.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 15/3
rieltor.ua

Простора, світла та тепла 2-х кім. квартира в сучасному ЖК «ВЕНЕЦІЯ» з видом на озера. Сучасний ремонт, повністю укомплектована меблями та технікою. Кімнати роздільні, два засклені балкони, бойлер 100л, кондиціонери, тепла підлога в с/в, лічильники тепла та води. Закритий двір, закрите паркування та підземний паркінг. 12 хвилин пішки від метро Іподром. У підїзді та по периметру комплексу цілодобове відеоспостереження. Добре розвинена інфраструктура. Поруч дитячі садки та школи. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або месенджери!

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14
rieltor.ua

В долгосрочную аренду семье (можно с детьми старше 6 лет, но без животных) сдается квартира, ул. Вильямса 3/7 в ЖК «Лико-град». 45 метров. Дом сдан, все ремонты закончены. Ухоженный двор с детскими площадками, окна выходят на лес. До метро 15 минут пешком. В квартире все есть: кухня MERX, холодильник Liebherr, духовой шкаф, варочная, микроволновка - Electrolux, стиральная машина - Bosch, посудомоечная машина - Electrolux, кондиционер - Mitsubishi, водонагреватель, WiFi, ТВ. Отдельная спальня з кроватью 10 метров квадратных, кухня-студия с раскладным диваном, гардеробная. Полностью меблирована. Все счетчики, в том числе отопления, на батареях термоголовки - квартира тёплая. Можно с детьми.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7
rieltor.ua