Вулиця Городоцька - Зимна Вода Ексклюзивна пропозиція оренди затишний укомплектований 2-поверховий будинок з трьома ізольованими спальнями, 2-ма санвузлами (ванна/душ) та власною закритою територією площею 4 га (зона барбекю, гараж на 2 авто). На першому поверсі кухня, душова, вітальня. На 2-му пов. дві ізольовані спальні з двоспальними ліжками, ортопедичні матраци, простора ванна. Зручний відкритий балкончик. Житло укомплектоване всією необхідною побутовою технікою, індивідуальне опалення, підігрів підлоги в: санвузол, кухня, коридор. Вода централізована. Чудовий варіант для комфортного проживання для сімей з дітками або для людей, які працюють з дому. Є школи, садочки, супермаркет, кіоски, поряд лісопарк, зручний доїзд. Власники дружні до домашніх улюбленців. Показ у зручний час, телефонуйте!

Оренда будинку  вул.Городоцька
olx.ua

Здам особняк в оренду для прожиття вся техніка є деталі за тел!!! Оплата за перший і останній місяць Район мотозавод Городоцька 190

власник
На підсилення особняк
olx.ua

Оренда будинку житлова та комерційна. Елітний район, поруч Метро, Епіцентр, Три Слони. Будинок окремостоячий, огороджений. Велика прибудинкова територія 12 соток. Будинок 3 поверховий, 7 кімнат, 2 санвузли, гараж на 2 машини. Будинок з ремонтом, омебльований, є вся необхідна сучасна побутова техніка. Нова сантехніка. Постійне водопостачання. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Відеоспостереження. Великі підсобні приміщення.

Городоцкая улица, 300, Зализнычный, Львов, Львовская 1200.0 USD
dom.ria.com