Подільський р-н, дачні кооперативи по вулиці Газопровідна, поруч вся необхідна інфраструктура, транспорт, навчальні заклади, торгівельні центри. Будинок 2 поверхи. Загальна площа 80м2. Перший поверх-передпокій, кухня+вітальня, душ+туалет, другий поверх-2 спальні, туалет. Інтернет. Опалення-електрокотел, вода- скважина. Ділянка 3 сотки, є місце для паркування авто. !!!Посередникам не турбувати!!!

власник
Оренда Будинка Київ
olx.ua

Оренда 1-поверхового нового будинку 113 кв.м у Києві, в тихому місці, Нивки, за 7 хв. від ТЦ Ретровіль і за 8 хв. від ТЦ Лавина. Здається перший раз. Стильний, якісний євроремонт у світлих тонах: 4 кімнати, 2 санвузли, вікна в підлогу з вітальні з виходом на велику терасу з обіднім великим столом. Всі меблі в будинок буде закуплено забудовником під конкретний запит орендарів (вже входить в ціну оренди). Цегляний будинок з утепленням мін.ватою, електрообігрів, бойлер, кондиціонери. Доглянутий рулонний газон, 6 соток, велика крита тераса із садовими меблями. Можна з тваринами. ID: 1557

Газопровідна вул.
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Невеличкий будинок по вул. Газопровідній( Берківці). Зроблено косметичний ремонт, поставили металопластикові вікна, утеплили пенопластом, залишилося поштукатурити. Теріторія огорожена, є місце для автомобіля і є місце для тварин та дітей. В домі туалет, душ, підвал. Декілька хвилин від лісу, 15-ть хвилин від ТЦ Лавина, Епіцентр, Новус, Ашан( на машині кілька хвилин). Також ходе автобус до метро Академгородок, або на Виноградар. В першу чергу цікавить довгострокова оренда.

власник
Газопроводная улица, Берковец, Киев, Киевская 250.0 USD
dom.ria.com