ID Обєкта : 17643 Здам 3 кімн. таунхаус на пр. Науки, 65. Розташований на Павловому Полі в садовому селищі за церквою. Найближче метро 23 серпня. Будинок 2 поверховий. Площа 75 кв. м. Планування: кухня-вітальня та спальня на другому поверсі. Окремо є робоче місце, як міні кабінет. Своя невелика ділянка, окремий вихід на неї. Паркування перед будинком. Ділянка 2 сотки. Опалення: електрокотел. Додатково є бойлер. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Науки просп. (Леніна), 65
rieltor.ua

Здається одноповерховий окремий будинок. Тільки сімї можна з дітками, можна з тваринами. Новий сучасний ремонт та техніка. Площа біля 100м2. Свій маєток, вїзд для машини. Розташування: пр. Науки, 65 + 1 кілометр вглиб садового товариства. Доволі безпечна місцевість

Здається окремий будинок м. 23 серпня
olx.ua

обєкта 5074 Здається в оренду трикімнатні апартаменти на другому поверсі у двох поверховому будинку на пр. Науки, 65 Це ідеальне місце для тих, хто шукає комфорт та функціональність в одному місці. Розташований у чудовому районі, де всі зручності знаходяться в пішій доступності. У будинку є два поверхи на кожному поверсі є двоє трикімнатних окремих апартаментів. У кожному з них є свій санвузол та кухня. Дана пропозиція - це чудова можливість жити в приватному будинку та проводити час на свіжому повітрі. 1 поверх має теплу підлогу та дровяний камін, що створює затишну атмосферу у будь-яку пору року. Своя свердловина та каналізація, а також дві IP камери забезпечують безпеку та комфорт для мешканців. Швидкісний інтернет у будинку. Підігрів води здійснюється за допомогою двох бойлерів по 150 літрів, а опалення - електричне, лічильник день/ніч. Заїзд до будинку оснащений автоматичними воротами на керування. Є місце для паркування автомобілів. Цей будинок справжня знахідка для тих, хто шукає комфорт та функціональність в одному місці. Вартість оренди за місяць -6000 грн + електроенергія за лічильником. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Науки проспект, 65, Павлово Поле, Харьков, Харьковская 6000.0 UAH
dom.ria.com