Здається в оренду елітний особняк в Конча-Заспі (Дамба) з генератором , що пропонує неперевершене поєднання розкоші та комфорту для вашої сімї. Загальна площа особняка становить 290 квадратних метрів, розташована на закритій території, що забезпечує максимальний рівень приватності та безпеки. Це ідеальне місце для комфортного проживання та відпочинку великої родини. Особняк споруджений за сучасними європейськими стандартами, він дотримується вишуканої культури та естетики. Розташований на прекрасній ділянці площею 50 соток, що омивається річкою Дніпро, особняк оточений живою зеленню, що створює атмосферу неперевершеної приватності та затишку. У будинку розташовані всі необхідні зручності для комфортного проживання. На першому поверсі розташовані гараж, кухня, санвузол та інші побутові приміщення, а на другому - просторі спальні, санвузол та два балкона з чудовими видами на природу. Особливим акцентом є басейн зі зливним ефектом, який створює атмосферу розкоші та релаксації. Велика відкрита літня тераса дозволяє насолоджуватися природою у будь-яку пору дня. Особняк обладнаний системами водопостачання, опалення та електропостачання. Територія постійно охороняється кваліфікованим персоналом, що забезпечує максимальний рівень безпеки та спокою для його мешканців. Запрошуємо вас на перегляд цього втілення розкоші та комфорту, ідеального для тих, хто цінує якість життя та неповторні моменти в обєднанні з природою. #880

Аренда дома с генератором/бассейном Козин/Конча Заспа/Обуховской район
olx.ua

АРЕНДА БУДИНКА в современном стиле, окруженного живописным сосновым лесом. Этот великолепный дом площадью 700 кв.м. расположен в тихом и спокойном месте на закрытой, тупиковой улице, обеспечивая полную конфиденциальность и уединение. На первом этаже вас встречает просторный холл, уютная гостиная с камином и панорамными окнами, открывающими великолепный вид на сосновый лес. ТАКЖЕ на этом уровне расположена кухня-столовая с выходом на террасу, санузел, зона СПА с бассейном размером 9х4 м и сауной, а также гостевая спальня с собственным санузлом. На втором этаже расположены три просторные спальни, каждая из которых имеет свой собственный санузел и гардеробную, кабинет, тренажерный зал и кинотеатр, где вы сможете наслаждаться просмотром фильмов в уютной обстановке. ЭТОТ дом отличается высоким качеством ремонта и предоставляет все необходимые удобства для комфортного проживания. На участке площадью 50 соток выполнен ландшафтный дизайн, создан уютный сад. Также на территории есть зона барбекю и детская площадка, что делает этот дом идеальным для семейного отдыха. Не упустите возможность арендовать этот уникальный дизайнерский дом и насладиться роскошью и уединением в окружении живописной природы. Конфиденциальность гарантируем, Звоните. Мы поможем продать, сдать вашу недвижимость . АН "Ваш Успех". Приглашаем к сотрудничеству собственников.

Шевченка пров., 55
rieltor.ua

Пропоную в оренду будинок в Обухівському районі, с. Козин, КМ Золоті ворота. - Загальна площа 550м2, 6 кімнат: вітальня з каміном, кухня/їдальня, кабінет, 3 спальні з санвузлами, більярдна, басейн, сауна. - Ділянка 22 сотки. - Гараж на 2 авто. - Повний комплект меблів та техніки. - На території ландшафтний дизайн, зона барбекю, альтанка, будинок для персоналу.

Володимирська вул., 29
rieltor.ua

Конча Заспа, Козин аренда имения в сосновом лесу. Участок 90 соток, на территории расположены два дома (один готовый с ремонтом, второй под отделку), дом для приема гостей 108 м2, гаражи 84 м2, дом для персонала, дом для охраны. Основной дом 812 м2, полностью готов для проживания. 1-й этаж — прихожая, кухня-столовая с большими панорамными окнами и вторым светом, зал с камином, гостевая спальня со своим с/у и гардеробная, гардеробная при входе, с/у. 2-й этаж — три спальни, каждая со своим с/у и гардеробной комнатой. Большая игровая комната. Цоколь — зона СПА (бассейн, хамам, сауна), спорт зал, котельная, прачечная. Дом для приема гостей обустроен полноценной кухней, большим мангалом, зоной отдыха, с/у. На участке выполнен ландшафтный дизайн, уличный бассейн с подогревом, детская игровая зона.

Конча Заспа, Козин аренда имения в сосновом лесу.
olx.ua

Аренда дома Золотые Ворота Площадь дома 450м2, трехэтажный, с современным ремонтом в стиле хай-тек. В нем на первом этаже расположена кухня-столовая , красивая гостиная с домашним кинотеатром и спальная комната со своим с/узлом. На втором - две спальные комнаты со своими санузлами и гардеробными. Удобства расположились в цокольном этаже - это спортзал, бассейн, тренажерный зал и бытовая комната. Дом очень теплый, светлый, полы из натурального дерева, два выхода во двор, красивая терраса, кондиционирование. Мебель итальянских производителей, все из натуральных материалов. Техника - Miele, телевизоры -Bang&olufsen. Участок- 21сотка, с красивым ландшафтом, высокими деревьями, с автополивом и вечерней подсветкой. Место для автомобилей вынесли в отдельный дом гараж, в нем помещаются два автомобиля и есть комната для персонала. Также на участке есть красивая, Зимняя беседка с мангалом, камином, мебелью, техникой и оборудованием. Беседка автономная от дома. К этому городку очень быстро можно добраться из города, по хорошей дороге. Ваши дети могут гулять по нему, ходить на озеро, дышать чистым воздухом.

Старокиевская улица, 65, Козин (Обухов), Киевская 6000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на оренду просторий та світлий будинок із власним виходом до річки Козинка . У будинку виконано високої якості ремонт, обладнано сучасною побутовою технікою іноземного виробництва відомих світових брендів. Внутрішнє оздоблення будинку та меблі знаходяться у відмінному стані. На території будинку сучасний ландшафтний дизайн та озелення декоративними насадженнями. Передбачено місце для активного відпочинку, барбекю та проведення часу з близькими та рідними. У будинку є власний басейн та сануна! Будинок розташований на затишній і тихій вулиці - Луговій, поруч з елітними житловоми коттеджами, також дуже зручна траспортна розвязка, що дає Вам зручно та швидко добратися до торгового центру, парку відпочинку, ресторану, гарного лісу та гольф поля. 3 1 5 9 1 7 3 5 4 3 7 9

Луговая улица, 34, Козин (Обухов), Киевская 6500.0 USD
dom.ria.com

Оренда будинку Пропонується вражаючий будинок у смт Козин, розташований на 8-му кілометрі на Великій греблі в кооперативі "Міжріччя". Цей прекрасний будинок розташований на ділянці площею 24 сотки, більша частина якої виведена під індивідуальне будівництво. Площа будинку становить 390 квадратних метрів, розподілених на три поверхи. Великі скляні вікна, що сягають підлоги, створюють вражаючий ефект і дозволяють насолоджуватися прекрасним видом з будинку. У будинку є: 4 просторі спальні; кухня-їдальня; вітальня; гардеробна; 5 санвузлів; тераса на другому поверсі. На ділянці розташовано: відкритий басейн; криту альтанку площею 50 квадратних метрів з зоною барбекю; лазню площею 100 квадратних метрів на два поверхи (верхній поверх призначений для проживання); дворівневий критий паркінг на 6 автомобілів (нижній рівень 100 квадратних метрів можна використовувати як господарський блок для зберігання речей та бомбосховища); будиночок охорони площею 50 квадратних метрів з кухнею, душем і повністю обладнаний для проживання; генератор потужністю 24 кіловати; фруктовий сад. Є вихід до річки Козинка (за 50 метрів), пляж і дитячий майданчик. Цей будинок стане ідеальним вибором для комфортного життя вашої родини або відмінним місцем для відпочинку. Запрошуємо на перегляд! A 3 6 5 2

Старокиевская улица, 12, Козин (Обухов), Киевская 3500.0 USD
dom.ria.com

Предлагается в аренду таунхаус в Козыне в КГ Монтана Виледж. Первая сдача после ремонта. Никто не жил. Площадь дома 290 м.кв. Планировка: 1 этаж: кухня-гостиная с выходом на террасу, гардеробная, кладовая, гостевой с/у, бойлерная, гараж. 2 этаж: мастер спальня с с/у и гардеробной, две детские комнаты, с/у. 3 этаж: гостиная, гардеробная, кабинет, гостевая спальня. Дом укомплектован всей необходимой техникой. Газовый и электрический котел, система очистки воды, генератор. Участок 4.5 сотки с выходом на берег небольшого ручья. На участке уложен газон с автополивом. Небольшая терраса с шатром и садовой мебелью. Перед домом площадка на которой возможно парковать до 4х авто. Видео есть!

Київська вул.
rieltor.ua

Пропонується в оренду квартира в Таун хаосі, площею 450 м2. Розміщується на 1-2 поверсі, має 5 спальні, 1 кабінет, 4 з/в, 2 кухні, балкони. Є генератор У вартість входять комунальні платежі. Таун Хаус розташований у КМ "Альбатрос", який знаходиться в Козині (Дамба) на вул. Старокиївська. КМ знаходиться під цілодобовою охороною. Перегляди можливі у будь-який зручний для вас час. 3 1 5 9 1 7 3 3 5 4 4 7

Старокиевская улица, 135, Козин (Обухов), Киевская 2500.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ % ОРЕНДА 3-х поверхового будинку в КОЗИНІ ВІД ВЛАСНИКА! Пропонується в оренду будинок 913 м2 в преміальному, з видом на річку Козинка, у котеджному містечку: Обухівський р-н, смт. Козин. Життя у гармонії з природою у передмісті Києва. Коротко про будинок: - газ; - 913 м2; - 15 соток; - 8 спалень; - 6 санвузлів у будинку. - басейн з підігрівом. - електрична сауна з таймерами. - бойлер який працює від котлів. - з червоної цегли; - дах утеплений скло ватою; - прекриття - бетонні плити; - будинок з добре розведеною системою вентиляції, кондиціонування відбувається по зонам за потребою; - автоматичний автополив із власної скважини; - ворота автоматичні одні на весь навіс, другі автоматичні роздвижні; - 2 газових котел ; - обладнання для басейна.Ї Вода власна скважина. Каналізація центральна. У будинку є відеоспостереження, WI-FI по всім зонам включаючи барбекю. Сигналізація дому виведена зі сповіщенням через телефон і виведена на місцеву охорону. Розташоване поблизу ТРЦ "МегаМаркет", ТЦ "Домосфера", аутлет-містечка "Мануфактура", комплексів відпочинку "Блакитні озера" та "Бірюза". Поруч знаходяться кафе, ресторани, магазини. До Києва можна дістатися за 20 хвилин Новообухівською трасою.

власник
Нова, 177
rieltor.ua

Уникальное предложение аренды дома в Козине – идеальное решение для комфортного проживания даже в условиях отключения электроснабжения! Сдаётся дом на ул.Южная в живописном районе Козин, именно то, что вам нужно на период от 3 до 5 месяцев. В дополнение к обычному комфорту, этот дом оснащен генератором, который обеспечит вас электроэнергией даже в случае отключения света. Локация идеальна – всего 5 минут до набережной реки Козинка, а рядом с домом расположена детская площадка. Основные характеристики дома: Общая площадь 360 квадратных метров. Земельный участок 0.13 Га с ландшафтным дизайном и фруктовым садом. Внутри вы найдете гостевую комнату с камином, столовую, просторную кухню, 3 спальни, детскую комнату, кабинет, 3 санитарных узла, подвал, бильярдную комнату и гараж. Утепленный пол обеспечит вам комфорт даже в холодное время года. Дом полностью оснащен всем необходимым для комфортной жизни. Есть генератор, два котла (газовый и твердотопливный), скважина, интернет и 4 кондиционера. Не упустите эту уникальную возможность! ID объявления: 15337. Криптовалюта, usdt, bitcoin По запросу отправим больше фото/видео. Приглашаем вас на просмотр, с уважением Команда АН Маяк. Офис: ЖК Французский вартал 2, ул. Джона Маккейна. ЖК Новопечеркие Липки, ул. Драгомирова Dubai OAE ( Объединённые Арабские Эмираты )

Аренда дома 300м2 в Козине, Конче-Заспа, Киевская область возле воды
olx.ua

Оренда будинку Пропонується в оренду світлий та затишний двоповерховий будинок у котеджному містечку Alpen Park, що розташоване в Козині. Площа будинку становить 165 квадратних метрів, а площа ділянки 5 соток. Планування будинку: 1 поверх простора вітальня з кухнею, кімната вільного призначення, санвузол, вихід на літню терасу. 2 поверх 3 спальні, 2 гардеробні, 2 санвузли, вихід на балкон. У будинку встановлений бойлер та газовий котел, що забезпечує комфортне опалення в холодну пору року. У містечку вже підведено комунікації: електропостачання, газопостачання, дренажна каналізаційна система, водопостачання з артезіанської свердловини 30-70 м. Також в КМ підключено оптоволоконний інтернет, цифрове і кабельне ТБ. Усі будівлі мають індивідуальне огородження і окремі підїзди. Зроблено ландшафтний дизайн території з урахуванням розташування столітніх дерев. Все містечко огороджено по периметру надійним парканом. Вїзд відбувається тільки через спеціальний контрольно-пропускний пункт. Окремо сплачуються комунальні послуги, а також обслуговування прибудинкової території у розмірі 4000 гривень. Не втрачайте можливість забезпечити собі комфортне та затишне проживання в закритому котеджному містечку! Запрошуємо на перегляд будинку в зручний для вас час. A3.799

Центральная улица, 25, Козин (Обухов), Киевская 2500.0 USD
dom.ria.com

В оренду пропонується чудові будинки у селищі міського типу Козин. На мальовничій ділянці в 1 гектар розташовується 3 окремі будівлі, 2 з яких житлові і 1 будинок для відпочинку. Ідеально підійде для великої родини чи посольства. Перший будинок: 1100 м2. - Цокольний поверх: 2 пральні, 2 газові котельні, 2 гаража, 2 підвали, 2 сауни, 2 кімнати, 1 більярдна кімната, 2 санвузли, 1 маленький басейн, 2 виходи на вулицю. - Перший поверх: 2 санвузли, 2 вбиральні, 2 кімнати для персоналу, 2 вітальні з кухнею, 2 камінні зали - Другий поверх: 6 спалень, 4 вбиральні, 6 санвузлів, 4 з них - великі з ванними, 3 поверх: 2 спальні, 2 великі кімнати з електричним каміном та домашнім кінотеатром, 2 великі санвузли У будинку представлені меблі відомої італійської фабрики, яка виготовляє меблі для перших осіб держав з усього світу. Другий будинок: 700 м2. - Цокольний поверх: велика більярдна кімната, в якій також розташована колекція зброї. - Перший поверх: велика банкетна зала з кухнею, в якій можна проводити зустрічі, святкування заходів, сімейні зустрічі. В іншій частині будинку на першому поверху розташований великий басейн, сауна, місця для релаксу. - Басейн: довжина 17м., глибина від 1, 6м до 2, 15м., ширина 6м. Басейн з протитечією, оздоблення - італійська мозаїка. ТЕХНІЧНІ ДАНІ ДОДОМУ: - водопостачання централізоване (зараз вже буриться свердловина) - Опалення: газові котли окремо в кожному будинку, так само частково є електричні та водяні підлоги. - Є власний генератор на 26 кВт 3 1 5 9 1 7 3 4 1 6 7 8

Каштановый переулок, 12, Козин (Обухов), Киевская 17000.0 USD
dom.ria.com

У Конча-Заспа Козин пропонуємо Вам елітні таунхауси в Клубному домі Холідей. Безкоштовно відвідування басейну, сауни та тренажерного залу, більярд. На території є парковка, альтанка з мангалом, дитячий майданчик. Поруч ліс та річка Козинка. Чисте повітря та тиша. Їхати на печерськ 25 хвилин. Елітний район, респектабельні сусіди. Таунхаус 120 м.кв: простора вітальня з сучасною кухнею, підігрів підлоги, кондиціювання, індивідуальне опалення, великий 2х секційний холодильник, широкоекранні телевізори з супутниковим ТБ, Wi-Fi, три санвузли, 3 спальні, пральна машинка з сушінням, ліжка матрацами, вбудовані шафи. Можливо, обладнати кімнати під кабінет чи дитячу кімнату. Окремо оплачується комунальні послуги та прибирання. Втомилися від галасливого життя столиці і бажаєте щоранку прокидаючись відчувати затишок та умиротворення? Тоді це ідеальна пропозиція для вас Телефонуйте, чекаємо на вас на переглядах. 3 1 5 9 1 7 3 4 1 8 3 2

Паевая улица, 19, Козин (Обухов), Киевская 1400.0 USD
dom.ria.com

Конча-Заспа Дамба, площа 720 м.кв., гостьова кімната з каміном, друге світло, SPA-зона (критий басейн 12 м., сауна, спортзал), шість спальних кімнат, шість сан.вузлів, ігрова кімната, окремий блок для персоналу, гараж на два авто. Земельна ділянка 0, 6Га з виходом на р. Козинка, газон, авто полив, критий ангар для човнів, крита альтанка з комплексом барбекю, дорслі паркові дерева та рослини, плодоносний фруктовий сад.

Старокиевская улица, Козин (Обухов), Киевская 5500.0 USD
dom.ria.com

Здаю в довгострокову оренду танхаус зі свіжим сучасним ремонтом в елітному КМ "Montana Village" в смт Козин (КончаЗаспа). Будинок має гараж і свою особисту територію в 1 сот. і огороджений живоплотом-самшиту. Стильна трьох-поверхова забудова, простора закрита територія з басейном, майданчиком для дітей і зонами барбекю Ландшафтний дизайн Власна цілодобова охорона Є свій вихід до озера. Комплектація меблями в рахунок оренди по домовленості з власником Планування будинків: - на 1-му поверсі планування студіо - вітальня/кухня/обідня зона - на другому 2 спальні з санвузлами (одна з видом на озеро), гардеробна - на третьому 2 спальні з санвузлами (одна з видом на озеро), гардеробна За потреби деякі спальні можна облаштувати як кабінет, лаунж зону або за бажанням Ремонт виконаний з якісних материалів і обладнаній побутовою техникою відомих світових виробників Поряд з котеджних містечком знаходяться: Queen Сountry Club з басейном та преміум фитнес центром, Супермаркети Фора, Favore, заправка, ресторани Harvest, Queen Cantry, Franco, Тандир Школи і дитачі садочки (державні і приватні) Автомийки, автосервіси, піцерії, кафе та всі послуги для життя Самий безпечний и екологічний район под Києвом Відмінна транспортна розвязка: 20км до центру Києва, 15км до ст.м. Видубичі 10хв до ТРЦ Атмосфера з картингом і кінотеатром, ТЦ Домосфера і ТРЦ Art Mall Будинкок введено в експлуатацію, всі необхідні документи готові. A 1 4 1 2

Паевая улица, 12, Козин (Обухов), Киевская 2500.0 USD
dom.ria.com

Оренда таунхауса Козин в елітному котеджному містечку Монтана Вілладж (Montana Village), з виходом на озеро з двору, закрита територія, що охороняється, гараж з пультом, площа таунхауса 240 м2+ тераса 45м2 з великим навісом і садовий меблі газон та система автоматичного поливу газону, вихід на велике озеро, перший поверх кухня-вітальня, вбудована техніка, посудомийка, великий холодильник XXL, телевізор, туалет, душова кабіна. Індивідуальне опалення, міська каналізація! Другий поверх три спальні та два санвузли, дві душові кабіни, ванна, джакузі, третій поверх під дахом, кімната та великий кабінет. Будинок мебльований, сушильна та пральна машина, індивідуальне опалення, міська каналізація ! Охоронна територія, сигналізація, відеоспостереження, інтернет оптоволоконний (швидкість на вибір), wi-fi. Тихе, спокійне місце, відстань від траси 500 метрів. Комунальні оплачуються окремо. 3 1 5 9 1 7 3 3 0 0 2

Киевская улица, 12, Козин (Обухов), Киевская 2200.0 USD
dom.ria.com

Без комісії. 🏡 Вашему вниманию предлагается роскошный трехэтажный таунхаус в живописном месте – Козин, Киевская область, Обуховский район. Он расположен в закрытом комплексе "Холидей". 📐 Характеристики: Общая площадь таунхауса составляет 120 м². 🏠 Планировка: Первый этаж: просторная кухня, гостиная, полностью оборудованные всей необходимой мебелью и техникой, а также гостевой санузел. Второй этаж: большая спальня и санузел с душевой кабиной. Третий этаж: две отдельные спальни и санузел с ванной комнатой. 🌳 Инфраструктура комплекса: Отдельная парковка. Детская площадка. Беседка. Бассейн. Тренажерный зал. Общая гостевая с бильярдом, идеальное место для проведения деловых встреч. Сауна. 🚗 Удобное расположение: До Киева всего 18 км по Столичному шоссе, что займет всего 15 минут без пробок. Кроме того, в Козине вы найдете пляжи, набережные, супермаркеты, а также частные и государственные школы и садики. Не упустите возможность стать жителем этого уютного и современного таунхауса! Свяжитесь с нами сегодня, чтобы узнать больше и договориться о просмотре. 0992319718 Аліна 0963208248 Вартість 1600 доларів + к.п БЕЗ Комісії

Пайова вул., 19
rieltor.ua

Оренда 2-х поверхового будинку, Київ у смт Козин, Обухівського району загальна площа якого складає – 241 м2, житлова – 140 м2. Ділянка – 9 соток. Будинок збудований з якісних матеріалів провідних виробників. Сама будова будинку складається з 2 поверхів, які вміщують: простору кухню-студію з вбудованими меблями та побутовою технікою, 4 спальні кімнати, 2 вбиральні кімнати, 3 санвузли з німецькою сантехнікою, один з яких зєднаний зі спальною зоною, простору вбиральню, коридор з декоративним освітленням. З кухні-студії є вихід на облагороджену терасу із встановленим барбекю. У кожній кімнаті встановлений кондиціонер, загалом 5 кондиціонерів. У спальні та вітальні LEd телевізор 75". Високошвидкісний інтернет забезпечує 3 роутери. По периметру ділянки встановлено 8 камер відеоспостереження. Будинок оснащений системою розумного будинку. Тепла підлога на всьому першому поверсі, і тепла підлога у сан. вузлах на другому поверсі. По всьому будинку встановлені панорамні вікна, зроблена декоративна штукатурка, використано 3Д панелі, багаторівневе освітлення, водяний підігрів підлоги. Особлива увага приділена опаленню: надекономічний геотермальний насос (і будь-яке подорожчання газу та електроенергії Вам не страшні). Усі комунікації введені до будинку: електрика – 3 фази, артезіанська свердловина, центральна каналізація, пільговий тариф на опалення з метою економії. Для перебійної роботи електрики біля є свій генератор. Ділянка - 9 соток правильної форми, з гарним газоном та автополивом, паркуванням на два автомобілі. Територія будинку огороджена ударостійким скляним парканом з автоматичними воротами. Для додаткової зручності до будинку прибудований гараж, який вміщує кілька автомобілів, і має вихід прямо в будинок, що особливо комфортно в зимовий період. 3. 1. 5. 9. 1. 7. 3. 3. 9. 4. 0. 2

Шевченка вул.
rieltor.ua

Конча-Заспа. Козин. КГ «Золотые Ворота» Продажа дома с выходом на воду! Площадь дома: 450 м2 Современный классический ремонт. Рациональная планировка: Гостиная с камином, кухня, 3 спальни, 5 с/узлов, бассейн, сауна Укомплектован брендовой мебелью и бытовой техникой Техническая оснащенность дома: Центральное кондиционирование, подогрев пола под плиткой Площадь участка: 0,18 га с выходом на Козинку! На территории: Ландшафтный дизайн, барбекю Коммуникации: Водоснабжение - центральное Канализация - центральная Без %, при контракті від 1 року. Без комиссии! Владею информацией, об аренде и продаже всех, актуальных предложений домов Конча-Заспы и Новообуховского направления!

Золотоворітська вул.
rieltor.ua

Сдам в аренду домик 40 м2. в Козыне,свой выход к воде. Площадь 40кв.м, 2 комнаты,кухня, санузел,душевая кабинка, стиральная машина. Большая веранда, двор, выход к Днепру. Цена 800 евро лето,на долгосрочно -700 евро.

Сдам в аренду домик 40 м2. в Козыне.Свой выход к воде,двор
olx.ua

До вашої уваги пропонується Будинок (400м2) ідеальний варіант бізнесу під садок, так само можна розглянути під будь-який вид діяльності. У будинку є окрема кімната котельні, де встановлені електрокотел. На вулиці дитячий майданчик, загальна площа ділянки 8 сотів + підвал. Паркан огороджений. паркувальні місця на території. - 1-й поверх - два кабінети - роздягальня - спортивний зал - сан вузол 2й поверх - 5 кабінетів - кухня для персоналу - ігрова кімната - сан вузол дитячий - сан вузол дорослий 3 1 5 9 1 7 3 3 0 9 4 7

Кожедуба улица, 3А, Козин (Обухов), Киевская 2000.0 USD
dom.ria.com

Комфортний будинок побудований з дерева за фінською технологією. Дизайн будинку сподобається поціновувачам класичного стилю. Меблі з натурального дерева та вся необхідна техніка. Будинок в світлих тонах надає відчуття затишку та спокою, має три поверхи, столова зона освітлена "другим світлом", що створює відчуття легкості і повітряного простору в будинку. Будинок має велику терасу, а на терасі є невеликий басейн для літнього відпочинку. Також будинок оснащений припливно витяжною вентиляцією, більшість освітлення диммується. На цокольному поверсі є дві спальні кімнати, сауна, ванна кімната, великий гардероб, пральна кімната, зона відпочинку, технічне приміщення, додатковий холодильник. На першому поверсі - передпокій з шафами для верхнього одягу та взуття, велика вітальня, столова зона та велика кухня, кабінет, ванна кімната, комора з додатковим холодильником. На другому поверсі - мастер (господарська) спальня, зі своєю гардеробною та ванною кімнатою, дві дитячі спальні зі спільною ванною кімнатою, та ігрова кімната або третя дитяча. Ділянка будинку озеленена газоном з автополивом та різними рослинами: розарій, магнолії, великий оазис рододендронів, малина, фруктові дерева, спірея, гортензії та інші рослини. Також є навіс на два автомобіля, а також місце для парковки ще двох автомобілей. Територія огороджена забором та має закритий вїзд, периметральний відеонагляд. Це ексклюзивне місце та будинок, ідеальний для сімї, що любить затишок та природу. Додатково за необхідністю можливе доповнення меблями, або можемо навпаки прибрати зайві меблі. 3 1 5 9 1 7 3 5 3 9 9 1

Береговая улица, 12, Козин (Обухов), Киевская 4900.0 USD
dom.ria.com

Оренда будинку 500м2, Козин, КМ Золоті ВолотаАренда поместья в Козине, в самом элитном коттеджном городке «Золотые Ворота».На 47 сотках разместился основной дом, гостевой дом и отдельное место для приема гостей с видом на свою набережную и озеро. Интерьер этого дома и сумасшедшая территория , не остановит равнодушным никого. Вся мебель в доме привезена на заказ, некоторые детали интерьера ждали не один год. Вся техника мировых производителей, все только самое лучшее. В основном доме 3 главных спальни, так же отдельные комнаты для всего вашего персонала. Большая гостиная и стволовая для приема ваших гостей, кухня , выход на терассу с сумасшедшим видом на набережную и зона спа с бассейном, хамом и зоной отдыха. Дом эклюзивный, только закрытая аренда для самых востребованных клиентов. Просмотры по договорённости .#3159.17344610

Оренда будинку 500м2, Козин, КМ Золоті Волота
olx.ua
123...9
1 - 24 з 196 результатів

Популярні запити

Географія Козин