Оренда будинку Перша здача Брюховичі-Бірки. Оренда чудового будинку на 3-и поверхи,площею 210кв.м з подвірям,літньою кухнею,навіс під авто(автоматизовані ворота) Всього 20-25хв.на автівці і Ви вже в самому центрі Львова. 10хв.від дому школа,магазин. Тихо і спокійно,водночас вся вулиця обжита,хороші сусіди. Поруч соснові ліси,озеро,відпочинкові комплекси. Найпрестижніший і найбезпечніший район Львова. 1-й поверх:коридор,вітальня,кухня студія(вихід на терасу),котельня,санвузол(душ),камін на дрова. 2-й поверх:спальня,офіс,дитяча кімната,кімната,санвузол(ванна),балкон просторий. 3-й мансардний:відкритий простір,простора кімната(зонована) Індивідуальне опалення,підігрів підлоги. Вся побутова техніка:пральна машина,посудомийна машина Інтернет оптоволокно. Своє велике подвіря,літня кухня-повноцінний ще один будинок,піч для приготування шедеврів. Телефонуйте Радо проведу показ в зручний для Вас час. 06******90 Катерина Бойко АН Golden city

Брюховицька
rieltor.ua

Здається в оренду будинок в смт. Брюховичі за вул. Вишнева Код квартири - # 2 4 5 2 2 1 0 9 • індивідуальне газове опалення; • двоконтурний котел; • вторинне житло; • власне подвір’я; • ремонт; • гараж; • балкон; • закрита територія; У будинку: • газова плита; • витяжка; • духова шафа; • пральна машина; • холодильник; • телевізор; Просторий та великий будинок для довготривалого комфортного проживання. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та купуйте якісне житло вже зараз. На великій кухні розташовані необхідні робочі поверхні, шафи для посуду та побутова техніка ( газова плита, витяжка, холодильник). У будинку 6 просторих роздільних кімнат з необхідними меблями, тут є велика зала, їдальня та кілька спалень. Хорошою особливістю будинку є закрита власна територія, де можна облаштувати зону відпочинку та проводити вихідні з користю. На території подвір’я також є гараж.

Вишнева, 3
rieltor.ua

Оренда котеджу у м. Брюховичі, вул. Садова [#16741]. Площа котеджу 360/140/20м², три житлових поверхи. У будинку є все необхідне для комфортного проживання. На першому поверсі: велика вітальня з діючим каміном та балконом у закритий двір,кімната/кабінет. На другому поверсі три кімнати: дві спальні і гостьова. На третьому - великий простір, є робоча зона, можливо обладнати додаткову кімнатау при потребі. Велика гардеробна кімната. У цоколі гараж на два авто, пральна, технічна кімната. Вода - власна свердловина, опалення - двоконтурний котел. Встановлено систему охорони в будинку. Закритий двір, відеонагляд, сигналізація, є свій генератор. Ідеальний варіант для спокійного заміського життя із безпроблемним добиранням до Львова. За додатковими фото - пишіть у месенджери. Вартість оренди 1 750$ + КП Є можливість розтермінування оплати послуг агентства. Надаємо фіскальний чек про оплату послуг.

Оренда котеджу у м. Брюховичі, вул. Садова
olx.ua

Здається в оренду затишний будинок площею 120 квадратних метрів з пятьма кімнатами На території є ставок із рибкою, простора та тиха ділянка. Довкола привітні сусіди. На території є маленький гостьовий будинок. Будинок оснащений усім необхідним для комфортного проживання, власники докуплять посудомийку, є пральна та сушильна машини. На обох поверхах є санвузли. В будиночку світло та затишно. Відеоогляд ндішлемо у вайбер, телеграм. Без СП.

Оренда 5 кім будинку в Брюховичах
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Усі питання по телефону з власником 06******19 або на Лайф пишіть 09******80 Будинок дуже зручний для проживання сімї з чотирьох шести персон, або для групи айтішників які бажають поєднувати свою працю на відстані в хороших умовах. Пропозиції з реабілітаційними центрами не розглядаються.

владелец
Оренда будинку від власника Львів Брюховичі Оренда дома
olx.ua

Будинок 250м.кв. здам в довготривалу оренду порядній сімї, можна із собачкою(на подвірї). Дім знаходиться в мальовничому куточку смт.Брюховичі ("Поле Чудес" недалеко від ресторану БАЙКА) і з красивими пейзажами в західно-північній частині м.Львів, на відстані 8км. до центру міста. Поруч знаходиться ліс, озера з пляжами для відпочинку і релаксу, а також ресторани магазини, почта, банк і інша інфраструктура із зручним асфальтовим доїздом та пішохідними тротуарами. До ваших послуг 6 просторих світлих кімнат з кондиціонерами, меблями,телевізорами, холодильником,праскою, 3-и санвузли, велика кухня, два балкони, гараж на два авто ,велике просторе подвіря із фруктовим садом, альтанкою і мангалом.Інтернет, ВайФай, саталітарна антена і Т-2. Опалюється газовим сучасним котлом, є твердопаливний котел і електричний підігрів батарей, 3-х фазна розводка. Прошу не пропонувати під реабілітаційні центри, будинки пристарілих і інші перевалочні бази.

БудинокДімОренда
olx.ua

География, Брюховичи