Здається будинок всі зручності, меблі, техніка. Дві великі спальні з санвузлами, на 2 поверсі. Великий хол- кухня і санвузол на 1 поверсі. Гараж. Розташований по вулиці Полтавська, 5 хвилин до маршрутки та магазину.

Здам будинок 2 пов Полтавська 18000
olx.ua

Аренда дома ~65м2 район Николаевка ул.Никитина (рядом АТБ, Файно маркет, МАУП). В доме АГВ, 2 комнаты, мебель, техника-холодильник, стиралка, интернет. Без животных. Цена 10000 грн/мес+к.у.

Аренда дома ~65м2 район Николаевка.
olx.ua

Здається затишний будиночок Новомиколаївка З окремим двором та заїздом Три кімнати. Всі зручності в будинку. Є меблі та побутова техніка. За детальнішою інформацією звертайтесь по телефону. Лариса, агенство нерухомості «Еліт»

Здається в оренду будинок Новомиколаївка
olx.ua

Здам будинок в р-ні Новомиколаївкі. 3 кімнати, кухня, санвузел. Автономне газове опалення, холодильник, пральна машина, телевізор. Вїзд, місце для авто, літня кухня, город.

Здам будинок, Новомиколаївка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вся информация только по телефону! Есть Вайбер. Сдам полдома с отдельным двором и постройками. Улица Воронцовская. (Байгородская.) Есть большой гараж. Раён Большая Балка. Вся информация только по телефону...

власник
Сдам жильё, есть всё
olx.ua

В будинку, є всі необхідні меблі, та техніка, інтернет, парко місце для машини.

3к.Будинок. Р-н Кущівка
olx.ua

Сдам пол дом три комнаты есть въезд, вход отдельный есть флигель в доме есть санузел, ванная.

Сдам дом на Маслениковке р-н 33 школы.
olx.ua

Сдам 2 комнатный дом в районе ул. Жадова, отдельный двор, въезд. Мебель, техника. Сдаётся с 1.06.24 ( смотреть можно раньше ) . Сдаётся для небольшой семьи из 2-3 человек, без животных.

Сдам 2 к дом район Жадова-Соколовка
olx.ua

Здам будинок район міськ сад /Арнаутово. Гарна природа ,затишок і тиша гарантовано. Будинок окремий, власне подвіря, 3 кімнати(2 з низ окремі) , є все необхідне для проживання. За більш детальною інформацією телефонуйте. Інна

Здам будинок 3 кімнатни
olx.ua

Район 3-ї поліклініки В будинку - дві окремім кімнати, одна прохідна . Шість спальних мість Опалення газовий котел Бойлер Холодильник Мікрохвилевка Пральна машина Є вїзд для машини Ціна 9000 гр

Здається в оренду будинок
olx.ua

Здам будинок з усіма зручностями. В будинку 3 кімнати (2 окремі), кухня та сан. вузол. Є всі необхідні меблі та побутова техніка (пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч). Окремий двір, вїзд, поряд зупинка, магазини. 9000грн. плюс ком. послуги, передплата, телефон 09***************18.

Оренда будинку в р - ні Дитячої обласної лікарні
olx.ua

Здам будинок на початку Кущівки (район Дитячої обласної лікарні). Будинок окремий, із власним двором та вїздом. Загальна площа 70 м.кв. Автономне газове опалення, гаряча вода - бойлер. В будинку 3 кімнати (2 окремі), кухня, коридор, сан. вузол. Є всі необхідні меблі (спальне місце в кожній кімнаті) та побутова техніка: холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч. Бажано сімя, можна з дітками, деякими домашніми тваринами (котиком). Для отримання більш детальної інформації телефонуйте!

Оренда будинку на початку Кущівки, біля дитячої Обласної лікарні
olx.ua

Здам двокімнатний будинок з місцем для стоянки авто ціна 7500 грн

власник
Здам двокімнатний дім з місцем для стоянки авто
olx.ua

власник
Святослава Хороброго, 85/54
rieltor.ua

Автономне газове опалення,меблі,техніка,інтернет,є двір,вїзд для авто.

2 Кім.Дім.Меблі,Техніка,Вїзд для авто.
olx.ua

Здам будинок. Фото відповідають дійсності. Паркомісце для автомобіля. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту.

власник
Оренда Будинок Новоолексіївка
olx.ua

Будинок розташований в тихому та безпечному кооперативі «Ятрань». В будинку є закрита тераса та кухня-студія. Він повністю мебльований та готовий до проживання. В будинку є всі зручності: проведена вода та електроенергія, є власний бойлер, унітаз, душова кабінка, холодильник, вбудована електрична плита, кондиціонер, проведений швидкісний інтернет, телевізор, тепла підлога, встановлена сигналізація. Будинок теплий (стіни з ракушняку, оздоблені зовні штукатуркою) з опалення, яке здійснюється дровами (наявна піч булер’ян). Вам також буде постійно доступна вода хорошої якості, адже на території власна свердловина. Замінені всі комунікації: каналізація, труби для водопостачання. Родзинкою цього затишного будинку є великий двір з фруктовим садом (6 соток). Місце для авто. Паркан, яким огороджена вся прибудинкова територія, забезпечить вам спокій та приватність. Оренда 300$/міс 09*********86 Єгор

власник
ОРЕНДА будинку в дачному кооперативі "Ятрань"
olx.ua

Двух поверховий будинок. р-н масляниківка. Кухня Вітальня: Побутові прибори, поверхня, холодильник вбудований Liebherr, пральна машина. Духовки немає, витяжка. Є розкладний обідній стіл, стільці. Диван, крісло, шафа і комод. 3 окремі спальні на другому поверсі. Ванна, 190 см. Тумба з умивальником, пральна машина. Є сушка для рушників (велика) 1 спальня має великий вбудований шкаф, кондиціонер. Ліжко 2-х місце. 2-а комод, стіл письмовий, ліжко з ортопедичним матрасом 2х140 см. 3-я диван і стіл. Вода з свердловини, фільтрація. дуже великий септик. Опалення; Твердопаливний котел. Тобто топимо самі, або бойлер 300 л. Від світла. 2 ємності накопичування збиткового тепла, перший поверх, ванна, і прихожа тепла підлога. 2-й батареї. Важливо! Є басейн. 7х3 м. На сьогодні він не запущений, можливо, але це не дешево! Для запуску ще треба замінити кварцовий пісок в фільтрі, вичерпати стару воду і наповнити новою (3-4 дні) Потрібно вмикати фільтрацію кожного дня поки користуєшся, і сипати спеціалізовані суміші. (3-4 тис. грн на сезон) Слідкувати за цим, Трохи є мороки з ним. Оплата можлива по безготівковій формі. Договір. Поруч школа, магазин і 2 супермаркета. Краще мати власний автомобіль для зручності. Зупинка транспорту за 500 м.

власник
Здам в оренду (дом) будинок Арнаутово
olx.ua

АКТУАЛЬНО!!! ВІЛЬНИЙ!!! Здається половина будинку на Лелеківці. Загальна площа 90м2, складається з двох житлових кімнат (25 та 16м2), передпокою, санвузла та просторої кухні!! Є вся побутова техніка (холодильник, телевізор, пральна машинка, мікрохвильова піч) та необхідні меблі. Окремий двір, в"їзд для автомобіля. Опалення автономне електро!! 6000 грн. + комунальні послуги. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДІМ", ми працюємо для Вас! Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно!

Лелековка
rieltor.ua

Домик в хорошем состоянии. С мебелью . С техникой . Интернет. Въезд Можно с животными.

Сдам домик район Кущевка
olx.ua

. Здам пол дома район Лелековка комната20кв.м,кухня11кв.м ванна, туалет, стиральная машина новая, отдельный вход, интернет.

власник
Здам пол дома от хозяина.
olx.ua

Двоповерховий затишний будинок, розташований в тихому і закритому від сторонніх очей містечку району вулиці Полтавської, сумує за інтелігентною сім’єю, яка готова укутати його пледом, наповнити запахом кави та зігріти теплотою своїх сердець. Взамін готовий запропонувати абсолютно все, що потрібно такій сім’ї для комфортного і безтурботного проживання. Розповідати про нього можна довго, але, якщо цінова пропозиція є прийнятною для вашого бюджету, варто приїхати, подивитися і залишитися. Будинок впевнений: він виправдає всі ваші сподівання!

Здам двоповерховий будинок Полтавська
olx.ua

Терміново продається частина будинок після ремонту.у звʼязку з переїздом і сімейними обставинами.6-го грудня 146/2. Можлива продаж в кредит,рассрочку або Лізинг з авансом 30%.ціна 25000

власник
будинок з правом викупу
olx.ua

Оренда половини будинку по типу однокімнатної квартири. Усі зручності. Автономне опалення. Близько до Центру. Приймаємо на квартиру з дитиною. Здаємо в оренду половину будинку з ремонтом по вул Єгорова по типу однокімнатної квартиру. Вїзду немає. Поряд паркувальний майданчик. Можна з тваринами.

Половина будинку. Wi-Fi
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів