Будинок знаходиться у центрі міста. У житловому стані. Є дві кімнати в кімнатах є два розкладні дивани, телевізор. Плюс цього будинку це індивідуальне опалення, так що ви не від кого не залежите. Є холодильник та пральна машинка. З усіх питань телефонуйте, готова до перегляду!

Здається двухкомнатний дом в жил копе в центре города Н1
olx.ua

Здається будинок в Інгульськлму районі Для сім’ї можна з дітьми Є 3 ліжка двохспальних Кухня з необхідною технікою,ванна з душовою кабіною та джакузі. Свій невеличкий двір,місце для відпочинку та місце під авто. Також є в приміщенні басейн та сауна. Оплата перший і залогова сума+комунальні Ріелторів прохання не турбувати !

владелец
Здається будинок довгостроково
olx.ua

Здається в оренду будинок на довгий срок. вул Соборності, р-н жд Вокзалу. Шукаємо відповідальних мешканців, які розуміють що таке приватний будинок і шукають житло на довго. Заключення контракту- обовязково! Завдаток- перший+останній місяць - при підписанні договору. Коммуникації - вода в домі, +скважина. опалення - газове, электрика - 220, 380 В По всім питанням писати ВАЙБЕР *1*7*3*2*9*0*0*7*1*7*9*

владелец
olx.ua

Здам в оренду будинок з пічним опаленням.В будинку 3 кімнати ,кухня і сан вузол Вода і інтернет в будинку є Також на територіі є літня кухня Більше інформаціі по телефону: 09******19,09******34

Оренда будинку в районі Райлікарні з пічним опаленням
olx.ua

Здається в оренду будинок, при вїзді до Ракетного Урочища, не доїжджаючи до АТБ. Будинок до річки, з вікон вид на річку, є великий двір, гараж, літня кухня, вольєр для собак, автонавіс у дворі. Котел на опалення без привязки до світла. На кухні та їдальні теплі підлоги. Будинок в ідеальному стані. Повноцінних спальних місць 5, кімнат 6. Є все необхідне для комфортного проживання, сигналізація, відеоспостереження, автоматичні ворота. Запрошуємо на простір, власник проти військових та великого складу чоловіків у будинку. Є відео огляд будинку, пишіть номер Вайбера, скину

Ракетне Урочище/АТБ 2х поверховий 6к в гарному стані
olx.ua

Здається в оренду затишний двоповерховий будинок СТ Пруди, вул. Зелена 141. (Тернівка) Ідеальний варіант для сімейного відпочинку, або постійного проживання на природі. Орендна плата - 10 000грн/місяць + заставна сума (у розмірі місячної орендної плати) + комісія агенству. Комунальні послуги оплачуються окремо

Оренда двоповерхового будинку СТ Пруди
olx.ua

Сдается в аренду дом. В хорошем жилом состоянии. Есть мебель и бытовая техника. В доме две комнаты, кухня, с/узел. Просторная, светлая гостиная с мебельной стенкой, диваном. Установлен кондиционер. В спальне большая двуспальная кровать, шкаф для одежды. Гостиная проходная. Кухня с кухонной мебелью, довольно просторная. Есть стиральная машина, газовая плита. Холодильник к сожаления не работает. С/узел совмещен, установлена душевая кабина. Отопление - котел, горячая вода - бойлер, вода городская, канализация - септик. Дом теплый, уютный, комнаты светлые и просторные. Во дворе есть место для пары авто. Расположен в близи центральной части микрорайона. В шаговой доступности транспорт, рынок, магазины, супермаркет, поликлиника, школа. Улица асфальтирована , в ночное время освещена.

Аренда дома ул. Новостройная (Корабельный р-н)
olx.ua

Оренда будинку в найекологічному районі Миколаєва - Матвіївці,який розташований на березі річки Південний Буг, поруч великий сосновий Матвіївський ліс з озерами та чудовою рибалкою. Будинок розташований на земельній ділянці 6 соток Має 5 кімнати, санвузол, кухню та коридор, опалення газове,є свердловина з артезіанською водою. Гарне автобусне сполучення з центром міста,курсують муніципальні автобуси великої місткості Вартість оренди 8500 гривень Залог 8500 гривень Ріелторська послуга 4250 гривень

Оренда Будинку Матвіївка 5 кімнат, свердловина,гараж
olx.ua

Довгострокова оренда будинку, центр міста

владелец
olx.ua

Здається на тривалий термін затишна двокімнатна квартира в с. Мартинівка Вознесенського р-ну. Миколаївської обл. оснащена всіма необхідними зручностями для комфортного проживання. У квартирі проведено газ, встановлено автономне опалення та металопластикові вікна, що гарантує тепло та економію в холодну пору року. Всі меблі нові, є сучасна пральна машина, духовка та смарт-телевізор для вашої зручності. Квартира має два просторі балкони, з яких відкривається приємний вид на околиці. У пішій доступності знаходяться школа, дитячий садок, магазини, громадський транспорт та амбулаторія. Вознесенськ розташований всього за 10 км, ходять кожні півгодини маршрутки. Ідеальне поєднання спокійного життя у селі та зручного сполучення з містом! Від господаря, не рієлтор!

владелец
Здам двокімнатну квартиру в с.Мартинівка на довготривалий термін.
olx.ua

Здається в оренду цілий дом. До міста 10 хвилин. В домі 6 кімнат, 2 санвузла, 2 душеві кабіни, сауна, кухня, пральна машина. Великий холодильник та морозильна камера. Вай фай проведений. Своя парковка біля дому. Альтанка біля дома на 20 чоловік з мангалом.

владелец
Оренда дома довгостроково
olx.ua

Пропоную в оренду Двоповерховий будинок У місті Миколаїв, Варварівка. В будинку встановлено Індивідуальне газове Опалення. Планування будинку: 1й поверх - Холл, Вітальня з діючим каміном, Кухня, Сан вузол. Тераса з бесідкою, Місце для відпочинку, мангал , Бесідка . 2й поверх- холл, Спальна кімната, Ванна кімната, Сауна , балкон з дивовижним Оглядом На річку та Місто! Детальніше про будинок Розповім по телефону! Чекаємо вас на перегляд, Та до заселення!

Північна вул., 1
rieltor.ua

Сдам дом для командировочних на 7 человек . В доме есть вся необходимая мебель и техника.Воение ,полиция,командировочние приветствуются.12000аренда+12000+50%.Приглашаем на просмотр.Есть место для автомобилей.

Сдам дом для командировочних  можно на месяц,
olx.ua

Здаю будинок, котеджне містечко у Великій Коренисі. Загальна площа 180 м. кв., ділянка - 7 соток. Питна вода, світло 15 кВт, опалення електричне, тепла підлога на першому та другому поверсі, камін, каналізація-септик. Басейн, альтанка з мангальною зоною, озеленена територія з автоматичним поливом. Є все необхідне для комфортного проживання. Відеоогляд за запитом. Чекаю на Ваші дзвінки

Здаю будинок, котеджне містечко у Великій Коренисі. Ц5
olx.ua

УВАГА! ЗДАЄТЬСЯ БУДИНОК В ВАРВАРІВЦІ! НАЙРІДШАЙША ПРОПОЗИЦІЯ ! Оренда 4 кімнатного будинку в спокійному місці, прильотів не було, початок Варварівки, перша зупинка за мостом Кімнати роздільні, є велика кімната -їдальня, також в будинку є кухня та сумісний санвузол. Опалення газовим котлом, воду гріє бойлер, своя СВЕРДЛОВИНА В будинку є необхідні мебліі, , також є гараж Будинок розташований на присадибній ділянці площею 2 сот є заїзд для авто у двір, двір окремий. ПОРУЧ РІЧКА! Є МОЖЛИВІСТЬ ВИХОДУ ДО РІЧКИ,Є АЛЬТАНКА ТА МАНГАЛ Недадеко від будинку є місце для відпочинку та річка. Вартість оренди 12000 гривень+комунальні послуги Вартість залогової платні 12000 гривень Вартість рієлторської послуги 6000 гривень платити один раз при підписанні договору оренди Будинок здається на строк від 6 місяців ПЕРЕВАГА СІМЯМ

Поштова вул.
rieltor.ua

Свій котедж у Колеві біля моря здам в оренду. Закрита територія, басейн, дитячий майданчик, поле для міні футболу. Асфальтований підїзд. Будинок розташований на ділянці площею 12,5 соток. На першому поверсі велика кухня-їдальня з виходом на терасу, санвузол з душовою кабіною. На другому поверсі три кімнати, санвузол з душовою кабіною та велика лоджія. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер. На ділянці багато зелені, є барбекю. До моря 300 м. Дзвоніть.

Здам в оренду котедж в Коблеві.
olx.ua

Пропоную в оренду Будинок у Центрі міста Миколаїв, Район Сухий Фонтан. Будинок чотирьохповерховий . Встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Система Тепла підлога . Кондиціонери. Є місце для парковки Автомобіля, або трьох. Планування будинку: Перший поверх- холл, Другий поверх- Вітальня, Кухня, Гостьовий санвузол. Третій поверх: дві спальні кімнати. Четвертий поверх: Кімната Мансарда, можно використовувати як зал для занять спортом, йогой. Для запису на перегляд будинку, Телефонуйте!

Нікольська, 10/1
rieltor.ua

Здам половину будинку вул.12 Поздовжня і 9 Лінія. 2 кімнати+коридор+кухня+санвузол. Є двоконтурний котел (індивід. опалення+гаряча вода), м/п вікна, каналізація, інтернет, холодильник, пральна машина, газова плита, меблі. В БУДИНКУ Є ПРОВІДНИЙ ІНТЕРНЕТ І ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ До зупинки 7 хв. Ціна 5000 + комуналка по лічильникам Залогова платня 5000 Ріелторська послуга 2500

Поздовжня 12-а вул.
rieltor.ua

Двухэтажный дом со свежим ремонтом находится в Ракетной Роще. Рядом транспорт река Атб. В доме четыре отдельные комнаты. Отдельный двор место для парковки авто. Есть подвал.

Сдаю дом со свежим ремонтом
olx.ua

Сдаю 2х этажный дом для командировочных на 16 человек, дом поделенный на 4ре квартиры. Имеется вся необходимая мебель и техника. Стоимость 1 квартиры 8000+залог Есть место для 4х автомобилей во дворе и возле двора. Военные, волонтёры, полиция приветствуются. Приглашаем на просмотр.

Сдаю 2х этажный дом для команд на месяц, на 2 недели
olx.ua

Очаровательная усадьба расположена над рекой Южный Буг в 12 км от центра города Николаев [Николаевской области] Территория [43 сотки] огорожена забором. Подъезд с двух улиц, имеется две пары ворот, и две входные калитки. Территория в плитке, ландшафт, есть детская зона, сад и цветник, летняя кухня, беседка, летний душ и туалет, инструменталка, хозяйственные постройки, домик для персонала со всеми удобствами, бассейн, гараж на две машины. Возможность подключения к двум линиям электропередач [оформлено два лицевых счета]. Компьютерный полив ландшафта, капельный полив сада и цветника. Скважина 70м. Глубинный насос. На полив-3 гидрофора. Две сливные ямы. Охранная сигнализация. По всем вопросам звоните!

Аренда усадьбы
olx.ua

Частина дома,окремий вхід 43кв.м 2 кімнати,кухня,санвузол Старий Водопій(пʼятихатки) Антоніна

владелец
Здам в оренду частину дому
olx.ua

Дом находится на центральной ул р рощи рядом супермаркет стадион река остановка транспорта. В доме пять спален спортзал сауна бассейн беседка сад парковка для пяти автомобилей возможна Аренда части дома имеется помещение 100м. для гаража или склада

Сдаю дом с новым ремонтом
olx.ua

Отдельный дом,Соляные, 4 комнаты + 2 коридора,гараж ,погреб,удобства ,ванная комната, туалет, отопление, колонка,плита,груба. Рядом есть ещё маленький домик на двоих ,сад,большой двор,поместится 5 машин+ 1 в гараже,смотровая яма,для ремонта на всю машину, рядом река Южный Буг,Атб ,школа,детсад. цена договорная,срочно.

владелец
Сдам в аренду надолго комнаты, дом в/у
olx.ua
1 - 24 из 36 результатов