Оренда будинку в Софіївській Борщагівці, поруч Київ. Будинок розташований на закритій вулиці з цілодобовою фізичною охороною та відеонаглядом. Район тихий і спокійний Є цокольний поверх — топкова, пральня, спортзал (підходить як бомбосховище), сауна, душ і туалет. Будинок оснащений усіма сучасними зручностями — газове опалення, камін на дровах у кухні, центральна каналізація та водопостачання. Ділянка: 10 соток, де знаходиться басейн, літня альтанка та ландшафтний дизайн з великою кількістю зелених насаджень, хвойних кущів та туй. Зручне транспортне сполучення .

Печерская
rieltor.ua

Пропонується до оренди двоповерховий розкішний будинок в котеджному містечку Маєток. В будинку виконаний сучасний ремонт і ще ніхто не жив. 3 спальні та 1 робочий кабінет. Велика вхідна зона та багато простору на другому поверсі з виходом на терасу. На першому поверсі знаходиться кухня-гостьова з каміном. В разі вимкнення світла в будинку передбачене альтернативне живлення до 4-5 годин. В разі довшого відключення є генератор. Опалення газове, всюди додатко є електропідігрів підлоги. Безперебійне постачання води. Передбачено 3 повноцінних паркувальних місця для авто. Два під навісом і одне відкрите. Є підсобне холодне приміщення для велосипедів, шин чи інших необхідних речей. Повністю закрите містечко від сторонніх очей. Має хорошу охорону. Поруч ліс, озера і лише 14 км до Києва. Свіже повітря і спокій. Буду рада вам показати і розповісти детальніше про будинок. За необхідності є відеоогляд.

Кипарисова
rieltor.ua

Оренда будинку Пропонується в оренду чудовий будинок у мальовничому Круглику. Розташований на тихій вулиці поруч з лісом і з приватним доступом до озера, цей будинок є ідеальним вибором для тих, хто цінує затишок і природу. Загальна площа помешкання складає 240 квадратних метрів, а простора територія має площу 15 соток. Зручне розташування всього в 10 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро "Теремки" робить будинок доступним та комфортним для життя. Планування будинку включає: • На першому поверсі розташована кухня-вітальня з виходом на терасу, спальня (або кабінет), санвузол, гардеробна, кімната для прання, кладова, котельня та гараж. • На другому поверсі розміщуються спальня з гардеробом та санвузлом, дві спальні, ще один санвузол та дві тераси. Будинок виконаний у сучасному стилі з використанням якісних матеріалів, що забезпечує його естетичний вигляд та довговічність. На території є альтанка з барбекю зоною, басейн та доглянутий сад, де можна насолоджуватися часом на свіжому повітрі. У будинку є як газове, так і електричне опалення, що забезпечує комфортні умови проживання у будь-яку пору року. Також є людина, яка може доглядати за садом, басейном та іншими елементами території, що забезпечує додатковий комфорт для мешканців. Перегляди за попередньою домовленістю у будь-який зручний для вас час. A 6 3 0

садова
rieltor.ua

Одноповерховий будинок в стилі мінімалізм розташований в котеджному комплексі Белгравія. ***Відео огляд*** за посиланням surl.li/gzpnod Загальна площа коттеджа 175 кв.м, а також красивий гараж 110 кв.м, сучасна крита тераса 50 м2. Встановлена система розумного будинку, планшети для управління в кожній кімнаті, також повністю управляється з телефону. Дорогі канальні кондиционери. Електрокарнизи для штор, аудіосистема вмонтована в кожну кімнату - геотермальний котел Daikin, - електрокотел, - техніка Siemens, Liebherr. - камін Brunner панорамний Терраса з садовими меблями. Заселений комплекс, власна управляюча компанія, централізовані комунікації, цілодобова охорона! belgravia.com.ua

Привітна, 117
rieltor.ua

Здається дім в ідеальному стані. Дім 115 кв. Гарне місце росташування.5 хвилин пішки до кільцевої дороги, ТЦ КВІТНЯ, Новус, кінцева трамваю-3. Ділянка 12 соток, барбекю зона, клумби, у дворі великий виноградник і погріб, своя скважина, септик, чищення раз на 4 місяці, в будинку газовий котел, що не залежить від електрики, бойлер, лічильник світла та газу, на вікнах решітки. У дворі паркування на ваші два авто, також є достатньо місця біля двору. У будинку чотири кімнати (дві окремі дитячі, спальня і великий зал), велика зала і кухня, окремий санвузол. Зроблено повну хімчистку меблів та ковроліну. Є людина, яка доглядає ділянку (косить і прибирає буряни)

Святошинська, 104
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується Оренда будинку в двох хвилинах ходьби від метро Славутич на Осокорках. У дворі є паркомісце для авто. Електрокотел, свердловина. Будинок у відмінному стані. Фото відповідають. Телефонуйте, записуйтеся на перегляд. Перегляди з 22.09.2024 Ціна 25000 грн+ застава+ комун.послуги+ 50% комісія. ID: 1878

Зарічна вул.
rieltor.ua

Святопетрівське. 5 км до Кільцевої дороги. Центр. 2-поверховий будинок. Ландщафтний дизайн. Велика упорядкована територія (12 соток). Зона BBQ із каміном. Кухня, зал, їдальня, 4 спальні. 2 с/вузла. Джакузі + душова кабіна. Два басейни (на вулиці та в будинку). Сауна, камін. Більярдна. Власна свердловина з чистою водою + центральне водопостачання. Газове опалення. Асфальтовані дороги, освітлені вулиці. Вся інфраструктура у кроковій доступності. Супермаркет. Школа. Церква.

Молодіжна вул.
rieltor.ua

Можливо під офіс!!! Типовий ТАУНХАУС - окремий 2-х поверховий будинок з гаражем на 3 машини. Передпокій, кабінет, зал, туалет - на 1-му поверсі та Їдальня-кухня-бар, спальня з ванною та гардеробною - на 2-му поверсі Кабінет на 1-му поверсі легко переоснащується у 2-у спальню. Відеоспостереження 4 кол. камери, переговорний пристрій з ел.замком (з 3-х місць) та фотопамяттю, безлімітний Wi-Fi (вхід по оптиці 1 Гб), супутникове ТБ (2 тарілки, повний пакет НТВ, Україна, Росія та 1500 імп.каналів) або цифрове ТБ по інтернету, 3 телевізори з ресиверами, 3 кондиціонери, прання. машина, сейф, холодильник для вина та вбудована техніка: холодильник-морозильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч Зручне місце росташування, станція метро "Дорогожичи" 7 хвилин пішки. Розвинена інфраструктура.

Ольжича вул.
rieltor.ua

Довгострокова оренда будинку 320 м2 по вул. Богатирська Преміальний будинок КООП "Чорнобилець", Оболонський р-н Перший поверх теплі полі зі смарт терморегулятором; другий поверх – радіатори. Будинок максимально утеплений та енергоефективний, опалення: газовий котел. Кондиціонери у кімнатах. Лазня на дровах з кадушкою, кімната відпочинку з припливно-витяжною системою вентиляції з рекуператором. Кухня повний комплект: мікрохвильова піч, духовка, індукційна плита, подвійний холодильник із льодогенератором. Велика винна шафа Liebherr, велика морозильна скриня. На вулиці барбекю зона з професійним газовим грилем та тандиром Камін англійський у вітальні Великий телевізор із Apple TV та преміальною системою звуку 5.1 Якісний високошвидкісний інтернет. Пральна кімната з пральною машинкою, сушильною машинкою, утюг Karcher з парогенератором. Система автоматичного поливу. Свердловина 87м з системою повного водоочищення. Каналізація: Септік з фільтраційним полем Сонячні панелі, інвертори та lifepo4 резервні аккумулятори + резервний генератор. Освітлення «розумний дім» В будинку є укриття 25 м2 Гараж плюс критий паркінг на 2 машини з автоматичними воротами. Припливно-витяжна система вентиляції з рекуператором у спальнях на 2-му поверсі. У разі нестачі газу в мережі передбачена можливість опалення на балонах із пропан бутаном. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Богатирська вул.
rieltor.ua

Предлагается на аренду Дом (720м2) в Козине на Дамбе, 60 соток зеленой территории с выходом на р. Козинка. В доме 8 комнат из которых 6 спален, гостевая комната с камином, SPA-зона, крытый бассейн 12 м., сауна, спортзал, 6 сан.узлов, игровая комната, отдельный блок для персонала, гараж на 2 автомобиля. Земельный участок 60 соток с выходом на р. Козинка. Шикарный зелёный газон, авто полив, крытый ангар для лодок, крытая беседка с комплексом барбекю. Ландшафт украшают парковые деревья и множество растений, плодоносящий фруктовый сад. МОЖНО ПОД ОФИС!!!!

Шевченка вул.
rieltor.ua

✨ Оренда Розкішного Будинку в Селищі Білогородка, Київська область! ✨ ‼️ УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА! ‼️ 🏡 Котеджне містечко «Зелений Бульвар» Закрита, охоронювана територія, лише 10 хвилин авто від станції метро Житомирська. Поруч відсутні військові обєкти – ідеальне місце для спокійного життя! 📐 Загальна площа: 130 м² 🏠 2 поверхи 🌳 Ділянка: 5 соток, доглянута та затишна Планування будинку: Перший поверх: Простора вітальня Сучасна кухня Робочий кабінет Санвузол Другий поверх: Дві затишні спальні Ванна кімната та туалет Гардеробна Переваги будинку: Тераса та мангал – ідеально для відпочинку на свіжому повітрі Гараж на одне авто та два додаткові паркомісця Вода зі скважини Електричне опалення з теплими підлогами на першому поверсі – економія тепла взимку Можливість встановлення генератора при відключенні електроенергії – забезпечте безперебійний комфорт Техніка в наявності: два телевізори, холодильник, пральна машина WIFI – завжди на зв’язку 🛋️ З ремонтом та меблями – готовий до проживання 🔥 Камін – створює затишок та тепло Особливості: Індивідуальне опалення Стіни з СІП панелей Алюмінієві вікна Балкон для вашого комфорту 💰 Довгострокова оренда Новобудова – сучасні стандарти та висока якість 📞 По всім питанням пишіть або дзвоніть у WhatsApp! Не втрачайте шанс жити у комфорті та безпеці! Цей будинок – ідеальне рішення для вашої родини. Зв’яжіться зі мною прямо зараз та забронюйте свій новий дім мрії!

владелец
Амосова, 35В
rieltor.ua

Білогородка. вулиця Лисенка, великий цегляний будинок 127 м²., (із власним бомбосховищем), два поверхи, 3 кімнати плюс кабінет, кухня-їдальня 35 м²., 3 санвузли в комбінаціях ванна + туалет, душ+ туалет, туалет, електричний бойлер, водопостачання індивідуальне – свердловина, каналізація – септик, ландшафтний дизайн, автоматичний полив газонів, на території побудована зона барбекю з окремою терасою, інтернет, асфальтований під’їзд, 10 соток землі. тихий мікрорайон Білогородки, вулиця забудована та постійно проживають сусіди.

Лисенка
rieltor.ua

Пропонується в оренду будинок для довгострокового проживання. Київська обл., Вишгородський р-н, с. Осещіна, с/т Роза 2. Великий, правильної форми, простора земельна ділянка, 20 соток. Основний будинок 180м.кв. Має :Три спальні та велика кухня їдальня. Два санвузли. Гардеробна. Вбудована кухня, посудомийна машина, електроповерхня, духовий шафа, витяжка, холодильник, електрочайник, тостер. Три кондиціонери. Хоз блок. Також на території є гостьовий будинок із мангалом. Фруктовий сад, та своя теплиця. Качалки. Відкатні ворота, парко місце на чотири машини.

7лінія
rieltor.ua

Оренда частини будинку. Гатне, вул. Київська. До ТЦ Мегамаркет три зупинки або 20-30 хвилин пішки. В будинку дві окремі кімнати, великі 25 м.кв. і 14 м.кв. , велика кухня 14 м.кв., невелика ванна, туалет на вулиці. Необхідні меблі та побутова техніка. Оплата 10000 грн плюс комунальні послуги, зимою 3000-3500 грн. При заселенні оплата за перший місяць проживання, заставна сума та комісія рієлтора 50 відсотків від місячної орендної плати за будинок.

Київська вул.
rieltor.ua

Оренда стильного та сучасного будинку для великої родини! Будинок новий, ніхто не проживав Закрите котеджне містечко Goodlife Park Вишгородський район, с. Лебедівка, Дамба Київського водосховища Сучасний функціональний та дуже затишний будинок повністю готовий до проживання, можна заїжджати у будь-який час! Інтерєр будинку продуманий до дрібниць, що забезпечує мешканцям зручність використання та функціональність! Загальна площа будинку 397 кв. у два поверхи + дві тераси + навіс на авто та гостьова парковка. Дві великі тераси з чудовим краєвидом на ліс! Планування: - Вітальня з каміном - простора кухня - кабінет (ігрова кімната) - 4 спальні - 3 санвузлів - ванні кімнати - вбиральні кімнати - Пральня. - гардеробні На території доглянутий газон та сосни. Поруч безліч зон для відпочинку з дітьми та доглянута берегова лінія з мариною для катерів. Котеджне містечко має свою інфраструктуру, що робить проживання ще комфортнішим і приємнішим: басейн, банний комплекс, тенісні корти, все для водного відпочинку. Також на території є ресторан, а за 2 км від дороги розташований партнерський комплекс "Шелест". Містечко автономне, має свій генератор та свою свердловину. Буде вільний з 20 вересня. Перша сдача. Пів року проживав друг власника. Запрошуємо на перегляд будинку вашої мрії разом з агенцією THE CAPITAL

Набережна вул.
rieltor.ua

Здається будинок довгостроково. С. Березівка Макарівький,Бучанський р-н, 30 км від Києва. Газ, вода, світло, опалення роздільне газові конвектори. Є груба на дровах, криниця.

владелец
olx.ua

Частина будинку з окреми входом , 3 Комната , кухня , санвузол, загальна площ 50 м. кв. Мебльована з технікою, Голосївський р-н , провулок Самбірський . В ціну входять комунальні платежі .

владелец
Сдам в оренду частину  будинку з окремим входом
olx.ua

Фастів, вулиця Буцикова Здам будинок порядній платоспроможній родині на довгий термін. гарне місце розташування - поряд з центром міста гарний стан охайні, благородні меблі теплий, чотири кімнати, кухня, сумісний санвузол, кладовка телевізор, холодильник Опалення - газовий котел Газова колонка поряд лікарня, школа, торговий центр, дитячий содочок, парк десять хвилин ходьби до вокзалу. Перевага надається родинам з місцевою реєстрацією без тварин і з дітками від семи років. 7 000 гривень + комунальні послуги. Оплата перший та останній місяць + ріелторська комісія. Запрошую на перегляди за попереднім записом

Здам будинок поряд з центром міста.
olx.ua

Пропоную на оренду Танхаус на Воєнстрої. Тільки після ремонту ніхто ще не проживав,все нове . Загальна площа 120м²,перший поверх кухня-гостинна ,санвузол,вихід на терассу і задній двір. На першому поверсі підлога повністю підігрівається ,тепла.Другий поверх 4 кімнати, дві спальні і дві дитячі кімнати,великий санвузол. Є підвальне приміщення де все підготовлене під житло якщо потрібно. Отоплення двух видів газовий котел і дровяний, генератор присутній,гараж,альтанка ,хоз прийстройки. Меблі замовлені у всі кімнати, всі кімнати будуть обставлені.Є додаткові відео і фото ,телефонуйте. Ціна одного танхауса 1500$ можливий торг

Здається Танхаус на Воєнстрої
olx.ua

Осокорки, приватний сектор, 2 км від метро Славутич по Центральній. Вул. 66 садова, буд. 51. Простора студія 46 кв.м. на першому поверсі двоперверхового клубного будинку, із власним закритим подвірям та паркомісцем. Тепловий насос на холод/тепло. Газова плита. Додатково: барбекю зона, комора, скважина, вивіз сміття, генератор. Інтернет в блекаут працює. Сусіди "айтішники". Закрита вулиця в оточенні 3 озер, 2 пляжі біля будинку. Тихе і спокійне місце. Зупинка міського автобусу. Магазин, СТО, мийка та інші послуги в межах 1 км. Їздять ВСІ доставки їжі та товарів. Оренда від 7 місяців. Можна з котиком!Оплата 18тис+клмун.пл+залогова сума+50%

Довгострокова оренда квартири на Осокорках
olx.ua

Котеджне містечко "СОНЯЧНА ДОЛИНА", загальна площа 411 м.кв. 2012 рік забудови, вітальня, камін на дровах, пять спальних кімнат, сауна, кімната відпочинку з виходом у двір, кладова, пральна кімната, пять сан.вузлів, гараж на два авто. Земельна ділянка 18 соток, газон, авто полив, відкритий басейн, дорослі хвойні дерева. Котеджне містечко з власним парком відпочинку, тенісний корт, дитячий майданчик. Всі комунікації централізовані, цілодобова охорона, власна служба експлуатації, потужний дизель генератор.

Романків. Будинок з басейном. 5 спален. 18 соток землі.
olx.ua

Оренда магазину, червона лінія, б-р Олександрійський 52, від власника без комісії. Загальна площа 96м/кв, автономне опалення, кондиціонер, сигналізація, пожежна сигналізація, два входи, С/В, прибудинкова терріторія. Можливо оренда з торговим обладнанням. Або продаж бізнесу під ключ. Фасадне приміщення під будь який вид діяльності. Ціна вказана за 1м/кв при звичайній оренді.

владелец
Оренда бульвар Олександрійський
olx.ua

Оренда Будинок в м. Ірпінь, КМ Sweet home район Центрального міського парку Закрита територія містечка. Будинок укомплеткований всіма необхідними сучасними меблями та технікою для комфортного проживання, має 2 поверхи, 5 кімнат, 2 с/в та простору літню терасу. Опалення індивідуальне газове, лічильник день/ніч на електроенергію, в наявності є генератор. Доглянута прибудинкова територія. Поруч є школа, садочок, супермаркети, парк, фітнес зали, салони краси, ресторани і все необхідне. Ціна 1800 дол/міс + ком послуги

Оренда будинок в закритому КМ Sweet home м. Ірпінь
olx.ua

Оренда частини будинка в с. Ворзель по вул. Кічеївська. Загальна площа будинку 50 м2, планування: дві окремі кімнати, кухня, суміжний санвузол. В наявності є побутова техніка: пральна машина, холодильник, газова плита з духовою шафою. Комунікації: газ, електрика, свердловина, каналізаційна яма, гаряча вода- бойлер, опалення – індивідуальний газовий котел. Інтернет – WI-FI. Також є паркомісце для одного авто в дворі. Інфраструктура в пішій доступності: крамниці, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Візьмуть родину на довготривалий термін. Ціна: 7000 грн. + комунальні платежі.

Оренда частини будинка в с. Ворзель по вул. Кічеївська
olx.ua
1 - 24 из 1170 результатов