В мальовничому і тихому місці біля озера, здається в оренду будинок, розглядається на короткий термін (літо) , в будинку є все для комфортного відпочинку і життя, можна з дітками і тваринами. Хто хоче відпочити від шуму міста , тривог і суєти, тоді це місце є ідеальним, навкруги сосновий ліс , каскад озер (Бучанське водосховище) , чисте повітря і тиша серед цієї краси, а ранішня кава після купання в озері підніме Вам настрій на цілий день! Телефонуйте на 05******80, відповім на всі запитання.

владелец
Оренда будинку
olx.ua

Здам в довгострокову оренду дім своїх батьків по генеральній довіреності. Будинок знаходиться в Києві на вулиці Будівельників 23, район Осокорки. ( не Дарниця) Площа 210 квадратів, 6 кімнат і кухня, 2 сан вузли. Є спорт зал, бар, кабінет та гараж. Територія 10 соток з садом, є альтанка з меблями, басейн з підігрівом та сауна. Дім обладнаний меблями, є все необхідне для життя. Гараж на 2 машини, в саду вольєр для собаки, басейн з підігрівом 7х3. Власник. Ціна 1050$ на місяць + газ, світло, вода + 11050$ сума застави. Далі помісячно. Оренда довгострокова. Шукаю родину з дітьми. Собаки, коти, кури, свині як улюбленці теж вітаються. Пишіть в пп, або звертайтесь за телефоном 06******39. Можу надати більше фото або відео. На літо не здаю, оренда мінімум рік.

владелец
Довгострокова оренда дому
olx.ua

Здається будинок 200 кв метрів. Від власника. Котеджне містечко "Нова Олександрівка" (Київська область) с. Безуглівка 6 просторих кімнат + простора кухня + 2 ванні кімнати + 2 гардеробні + окрема кімната вхід з вулиці. Отоплення - тепла підлога + в окремій кімнаті є пічка. Будинок енергоефективний. Добрі сусіди. Асфальтавана дорога. Закритий гараж на 2,5 машини. Є генератор на 8,5 кВт Посудомийка, духовка, варочна поверхня індукційна, пральна машинка, телевізор 55 дюймів, інтернет оптоволокно (працює без світла). Територія 18 соток. На вулиці є 3м батут, газонокосарка та автоматичний полив. Також є охорона в котеджному містечку. На ділянці близько 25 фруктових дерев, які дають плоди в різні місяці року. Також є місце для городу. Є плодовиті кущі шовковиці, смородини. Тихе спокійне місце, пташки співать і ракети не літають! Можу відправити відео огляд за потреби! (розміщено в TikTok  на сторінці sspiritual_life)

владелец
Здається будинок від власника КМ "Нова Олександрівка"
olx.ua

Дом 336кв метров, находится в пгт Гостомель, состоит из трёх этажей (2 этажа + подвал). Есть газ, вода централизованная с сэптиком на 11 кубов+ электричество трезфазное 32А на 17 кВт + камин и баня. В доме также есть 3 санузла на каждом этаже, гардеробная, шкаф купе, стиральная машина, гладильная доска с утюгом и многое другое. Расположен на 8,5 сотках

владелец
Аренда дома в Гостомеле
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Хазяїн. Екологічно чистий район. Сучасний двоповерховий просторий будинок. Загальна площа 250 кв. м. Відео та більше фотографії дома та участка при необхідності вишлю на Telegram або електронну пошту. Територія: 4 га. Ландшафтний дизайн. Упорядкована ділянка. На ділянці є корти, басейн та своє озеро. Раціональне планування. Свіжий ремонт. Будинок укомплектований новими меблями та побутовою технікою. На першому поверсі: кухня-їдальня з повним комплектом побутової техніки, вітальня, бібліотека, кабінет (можливо, використовувати як спальню) та гостьовий санвузол (з душовою кабіною). Тераса 20 кв. м. Сауна. Басейн. На другому поверсі: дві спальні, великий санвузол, більярдна кімната та тераса. Газове опалення, інтернет Wi-Fi, відеоспостереження, пожежна та охоронна сигналізації та тривожна кнопка. Також у будинку є камін, сауна, пральня, відкритий басейн, а також підсобне приміщення. На подвірї, барбекю. Оптоволоконний швидкісний інтернет. Усі комунікації заведено до будинку. Упорядкована територія. Асфальтований підїзд до будинку та освітлення вулиці. 3-5 хв. до зупинки міського транспорту. Чудова транспортна розвязка. Розвинена інфраструктура. Безліч переваг. Будинок будувався для себе, дуже теплий з ощадливим опаленням. Для постійного проживання. Світлий та затишний із приємною аурою. Барвисті краєвиди, свіже повітря. Місце, в якому можна насолодитися природою, відпочити від міської метушні. Будинок Вас не залишить байдужим. Торг. Без комісії

владелец
Хазяїн. Відео більше фото дома та частка вишлю на Telegram,  єл пошту.
olx.ua

Будинок розташований у 20 км від Києва по житомирській трасі.Мебльований з усіма зручностями(телевізор,холодильник,плита,пралка,душовий бокс)10 соток городу,місця для авто,сарай. 09******84 (вайбер телеграм) на довго тривалий термін, бажано сімʼя без тварин, або тварини будуть проживати на вулиці

владелец
Оренда будинку
olx.ua

Здається будинок 200 кв метрів. Від власника. Котеджне містечко "Нова Олександрівка" (Київська область) с. Безуглівка 6 просторих кімнат + простора кухня + 2 ванні кімнати + 2 гардеробні + окрема кімната вхід з вулиці. Отоплення - тепла підлога + в окремій кімнаті є пічка. Будинок енергоефективний. Добрі сусіди. Асфальтавана дорога. Закритий гараж на 2,5 машини. Є генератор на 8,5 кВт Посудомийка, духовка, варочна поверхня індукційна, пральна машинка, телевізор 55 дюймів, інтернет оптоволокно (працює без світла). Територія 18 соток. На вулиці є 3м батут, газонокосарка та автоматичний полив. Також є охорона в котеджному містечку. На ділянці близько 25 фруктових дерев, які дають плоди в різні місяці року. Також є місце для городу. Є плодовиті кущі шовковиці, смородини. Тихе спокійне місце, пташки співать і ракети не літають! Можу відправити відео огляд за потреби! (розміщено в TikTok на сторінці sspiritual_life)

владелец
Здається будинок від власника КМ "Нова Олександрівка" 15 км від Києва
olx.ua

Сдам будинок на березі Дніпра, загальна / площа 227 м2. три рівні: - на першому рівні - більярдна, сауна на дровах, санвузол (душова кабіна, туалет, пральна машина); на другому рівні - вітальня 44,5 м2 3 каміном, зоною кухні, санвузлом (гідромасажний бокс, туалет, бойлер), кондиціонер; на третьому рівні (мансарда) - дві спальні. На ділянці розташована альтанка зі своєю кухнею, мангалом і санвузлом. Захисні автоматичні ролети на вікнах. Гарні сусіди, спокійний район, договірна ціна, дзвоніть, здам без комісії рієлтора Телеграм: drnnka

владелец
Набережна, 16
rieltor.ua

Власник Оренда будинку 300 кв.м. з виходом на воду, Велика Дамба 10 км (Конча-Заспа) В довгострокову оренду (1 рік) пропонується затишний будинок, з власним виходом на річку Козинку (свій пляж, причал) та луг, з панорамою на заповідник. Будинок цегляний, загальна площа - 300 кВ.м, 2 рівні. В будинку: 4 спальні, бібліотека , 2 ванни кімнати, 3 санвузла, 2 гардеробні кімнати, пральна кімната (пральна та сушильна машини), кабінет з видом на воду. Велика закрита літня тераса. Вітальня з каміном та їдальня (45 кв.м), кухня 15 кв.м, горище. З меблями та всією необхідною технікою. Охорона сигналізація; Інтернет; Супутникове ТБ; 5 котлів: 2 газових (двоконтурний), 2 електричних, твердопаливний; Генератор 38 KWA; Генератор 3 KWA; Система очищення води; Септик. Ділянка 15 соток. Гараж на 2а/м ( + 5 паркомісць). Житлове приміщення для охорони. Дитячий ігровий майданчик. Великий цілорічний джакузі. Вольєр для собаки. Садові меблі. Автополив. Ландшафтний дизайн. Енергетично позитивне місце Все необхідне для вашого комфортного проживання. Ціна: 2000 $ + комунальні. Тільки довгострокова оренда (1 рік)

владелец
Старокиївська вул.
rieltor.ua

Від власника на літо/довгострокову оренду здається будинок 123кв м по вул.Вербицького. Затишне спокійне місце на березі річки, свій вихід до річки, велика територія з бесідкою та окремим гаражем У будинок заведений газ, також є електрокотел/бойлер, своя скважина з чистою водою Є генератор

владелец
Вербицкого, 84
rieltor.ua

Сдам будинок в лісовій частині Бучі. Будинок 240 кв.м, розташований на 15 сотках, ділянка огоджена парканом. Будинок мебльований та готовий до проживання. Облаштований всією необхідною технікою. В будинку є газове опалення та твердотопливний котел, також встановлено інвертор з акумуляторами на випадок виключення єлектроєнергії. Власна свердловина з питною водою. На першому поверсі; пральня, ванна кімната з сан вузлом, одна велика спальня з власною гардеробною кімнатою, велика кухня сумісна з залою. З залу є вихід на велику терассу ті задне подвір"я. На другому поверсі: чотири кімнати, великій санвузол з ванною та душевою кабіною, одна з кімнат обладнана власною гардеробною. На подвір"ї є великий навіс для авто; літня альтанка з комплектом плетених меблів. У дворі висажені фруктові дерева, та виноград. В будинку встановлено 3 кондиціонери, телевізори, кухонна техніка (посудомийна машина). Також на випадок довгого відлючення світла є генератор. ОРЕНДА ДОВГОСТРОКОВА. За більш детальною інформацією прошу звертатись за номером телефону.

владелец
Довгострокова оренда будинку. Лісова  Буча , вул. Михайловського
olx.ua

Здам будинок , с. Жуківці, вода під тиском , каналізація , твердопаливний котел, бак акумулятор тепла від котла також можна включити електричний котел , бойлер, холодильник , пралка, прекрасний краєвид , все інше по телефону.

владелец
Здам будинок в аренду
olx.ua

Здам будинок, термін оренди від чотирьох місяців. Додаткова інформація за телефоном

владелец
здам дім Осокорки
olx.ua

Нові будинки в оренду ( щодобово, або довгостроково) в мальовничому місті на річці Десна ( с.Літочки) Повністю обладнані технікою , меблями, посудом. Старлінк .

владелец
Нові будинки в оренду
olx.ua

Здається в оренду затишний будинок площею 300 м., в тихому мальовничому с.Кийлів, Бориспільського району. Три спальні, два хола, кухня, зона барбекю, два санвузла. Басейн 5*11 Територія 15 соток. Ліс в 300 метрах, Дніпро - 700 метрів.

владелец
Будинок біля Дніпра
olx.ua

Сдаётся частный дом на длительный срок в центральном районе г. Киева, ул. Гайдамацкая 64/2 ,бывшая Волжская,район центрального автовокзала. Рядом метро Демеевская,пешком 10-15 мин. Есть все коммуникации, газ.котел,установлен бойлер,есть банька на дровах. В доме две комнаты,плюс веранда кухня- столовая.Можно для семьи 2-3 человек. Мебель и все необходимое есть. По вопросам звоните,все расскажу.

владелец
Аренда частный дом Киев
olx.ua

Здаю перший поверх двоповерхового будинку, на березі Дніпра, оболонський район. Поруч пляж, магазини, є парковка. Газова колонка, електро підстанція, мебльована. Без дітей та тварин

владелец
Здам дачу 100м², Київ, оболонський район
olx.ua

Здається в оренду 2-х поверховий житловий будинок в Жулянах, розташований за 15 хв їзди від центру міста, має територію 6 соток з благоустроєм, парковку на 4 автомобіля, терасу з зоною барбекю. Характеристики та планування будинку: 1-й поверх: кухня-вітальня з чавунною пічкою-каміном, санвузол та кімната вільного призначення; 2-й поверх: три кімнати вільного призначення, два санвузли та балкон; підвал: котельня з обладнанням та пральня, кімната вільного призначення, санвузол, технічні приміщення. В підвал передбачено доступ з будинку та з вулиці. Інтерєр: - авторські інтер’єрні рішення; - стіни - фарбування та керамограніт; - вікна металопластик; - двері вологостійкі ПВХ; - підлога (керамограніт, ламінат); - санвузли (сантехніка HANSGROHE, GROHE, LAUFEN). Територія: - ландшафтний дизайн ділянки із зонуванням; - зовнішнє освітлення та автоматика для поливу; - тераса з зоною барбекю; - парковка на 4 автомобілі; - автоматичні ворота з можливістю віддаленого керування. Комунікації: водопровід, свердловина індивідуальна (60 м), система очистки води Ecosoft, гаряча вода - бойлер на 150 літрів; опалення - електричний котел, підігрів підлог на всіх поверхах включно з підвалом, дров’яна чавунна піч-камін у вітальні; інверторні кондиціонери в кожній кімнаті (охолодження та підігрів); система відеоспостереження оптичний інтернет, Wi-Fi; каналізація септик. Можливість підключення генератора (використання та обслуговування генератора обговорюється окремо). Будинок розташовано в котеджному містечку з відеонаглядом та цілодобовою охороною. Розташування: Будинок розташовано в котеджному містечку з цілодобовою охороною за 15 хв їзди на автомобілі від центру міста. Найближча станція метро Васильківська , Поряд знаходиться аеропорт Жуляни, ЖК Скайленд 2, Perfect Town, Parkland та Нова Англія, супермаркет Ашан, МЕТРО, Столичний ринок, авторинок спортклуби Sport Life Теремки.

владелец
Довгострокова оренда будинку, 240м2, Київ, Соломянський р-н
olx.ua

Здам в довгострокову оренду свій будинок у Лебедівці Вишгородського району, тільки для сімї. На ділянці є основний будинок, що складається з 3 кімнат та ванни, гостьовий будиночок з сауною, кімнатою відпочинку, та санвузлом. На подвірї є затишна бесідка, мангал, та чудова альпійська горка. Умови здачі: орендна плата за місяць + страховий платіж в сумі місячної оренди + комунальні послуги

владелец
Оренда без комісії будинку з сауною у Вишгородському районі
olx.ua

Мощун, Пуща-Водица .46 кв.м , 4 сотки спальня+кухня-гостиная. До озера две минуты. Отопление электрическое (дом не летний, можно жить зимой). Скоростной интернет. Я собственник. ДОМ НОВЫЙ! И вся мебель тоже! Был построен в августе 2021 года.

владелец
None 20000.0 UAH
lun.ua

Дачний будинок у Києві, закрита територія під охороною. Поруч ліс та озеро Міністерка. Пять хвилин від Мінського масиву, площі Шевченка. Є все необхідне для літнього відпочинку

владелец
Дача на літо в оренду Київ
olx.ua

Сдам квартиру- 39,9 м2, метро Теремки. дом - СИП панель - планировка таунхаус, огромный балкон! в частном секторе м/р Жуляны, земля - огромная своя территория. Отключена вода. Вода на улице. Сразу заселение! Сразу! Укомплектована мебелью и техникой, сразу можно заселиться и жить. Зимой тепло. Есть даже постельное белье. Отдельная парадное, отдельный вход. Огромная парковка на 4 машины. Без комиссии. Рядом есть такая же свободная - возможно расширение за отдельную плату! Торг - цена обсуждается! Расположена рядом с массивом Теремки -2 в микрорайоне Жуляны, в частном секторе, в районе международного аэропорта "Киев Жуляны". Соломенский район города Киева. До метро "Васильковская" ходит автобус везёт 10-15 минут, и до метро "Теремки" идёт автобус везёт 10-15 минут. До центра Киева -до метро Крещатик - 17 минут езды на автомобиле! Хорошая развитая киевская инфра структура, До остановки на Окружной дороге - автобус или пешком 15 минут. Хорошая транспортная инфраструктура - По Окружной маршрутки во все стороны Киева и Киевской области. рядом дорога Гатне, Софийская Борщаговка, Вишнёвый, Боярка , Васильков, до метро Академгородок и Святошин 18 минут, до метро Лукьяновская 40 минут на маршрутках. Цена сложена для торга. Есть специфика. Цены обсуждаем и договариваемся. Рассматриваю варианты и предложения индивидуально. Звоните. Если занят обязательно перезвоню.

владелец
Сдам квартиру - 49,9 м2, метро Теремки, СИП панель, в м/р Жуляны,
olx.ua

Сдам дом с бассейном в Буче. 4 спальни, 4 санузла, камин, бассейн с подогревом, сауна, барбекю, детская площадка.

владелец
Сдам дом с бассейном
olx.ua

Квартира под залогом. Сниму объявление после подписания договора. Без комиссии, хозяйка. Свободна с 22 мая, ул. Центральная, 3. 1-комн. кв. общей площадью 40 кв. м, 1/4 эт. Дом 2015 года постройки, в квартиру отдельный вход, так же имеется маленький дворик. Квартира состоит из коридора + с/у + кухня-студия + отдельная спальня. Чабаны, 4,6 км от метро Теремки. В квартире бойлер, холодильник, стиральная машинка. Техника куплена в 2023 году. Плита газовая, от газового баллона. Везде установлены счетчики. Под домом всегда есть место для парковки. Цена 8500 грн. + коммунальные платежи. Оплата 1-й месяц + залог 8500 грн.

владелец
Сдам 1-комн. квартиру 40 кв. м хозяйка аренда без комиссии
olx.ua
123...7
1 - 24 из 162 результатов

Популярные запросы