Здам в оренду 3х кімнатний будинок в с.Неліпино (3км від центра м. Свалява). Будинок в хорошому стані, є окремий санвузол, великий балкон та окремо кухня кімната. Також в оренду входить закритий гараж для автомобіля, бісєдка з мангал зоною.Більше питань по телефону

власник
Оренда 3х кімнатного будинка
olx.ua

Здається в оренду будинок у самому центрі міста (район площі Петефі) із спільним двором. Спальня, 2 кімнати для дітей та 2 відкриті кімнати відпочинку, кухня, 2 санвузла. Кухня простора, із газовою плитою, посудомийною машинкою, духовкою, мікрохвильовкою. В будинку тепла підлога, є кондиціонер. 2015 року будівництва. Оголошення від власника. Для тривалої оренди. Деталі за телефоном в оголошенні.

власник
Будинок в центрі міста район Петефі
olx.ua

Мальовниче місце. Прекрасне для риболовлі, шашликів , саме те для проживання та екотуризму . З друзями чи сімєю. Є інтернет та телебачення. Присадибна ділянка містить також все для ігор з дітьми на свіжому повітрі: атракціони, пісочниця, гірка, карусель. Є тераса і дві бесідки. Також є мангал для шашликів .

власник
Садиба в оренду з усіма зручностями в мальовничому Дубовому.
olx.ua

Напівособняк, 5 хв. до центру міста, школа, дитячий садочок, магазини, зелений ринок рядом. Спальня та дитяча кімната окремі, хол із кухнею через арку. Велика зручна кухня- їдальня , посудомийна машина. Діючий камін в холі, тепла підлога в кухні, коридорі, ванній кімнаті.

власник
Оренда напівособняка в центрі міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в довгострокову оренду напів-особняк в самому центрі міста! Власний двір з місцем для паркування та відпочинку з сімєю Зроблений євроремонт, стильний і сучасний дизайн 3 окремі кімнати, простора кухня, санвузол та великий сухий підвал для додаткового зберігання Всі меблі та техніка абсолютно нові, готові до використання Автономне опалення Кондиціонер Пральня та котельня розташовані в підвалі для вашої зручності Будинок обладнаний сигналізацією Ayax та ролетами на вікнах В будинку є все необхідне для комфортного проживання В дворі поряд з будинком росте велике дерево Інжиру Дуже хороша та зручна локація: поряд знаходиться Центральний ринок, парк для прогулянок, цілодобовий супермаркет АТБ та зупинка автобуса для зручних переміщень.

власник
Здається  в довгострокову оренду напів-особняк в самому центрі міст
olx.ua

Приватний будинок з кімнатою для здачі з окремим входом, санвузлом, туалетом і кухнею - ідеальне місце для комфортного проживання. Розташований у спокійному районі з гарним краєвидом на город , гори , річку і зручною парковкою, цей простір надає всі необхідні зручності для відпочинку та роботи. Аренда можлива як довгострокова так і подобова

власник
Оренда житла
olx.ua

Еко-дом,деревяний,с Синяк Закарпатська обл.

власник
Здача дома,Закарпатська обл с Синяк
olx.ua

Здам 2 кімнатну квартиру без римонту, ціна договірна потрібно привести до ладу квартира в центрі міста, парк лікарня дуже зручно тел 09******58 вайбер.

власник
Здам квартиру без римонту
olx.ua

3 кімнати кухня гараж баня річка

власник
Будинок в Синяку
olx.ua

Будинок з всіма удобствами Інтернет магазини школа садок поліклініка

власник
Оренда Будинку 5кімнат
olx.ua

Здається 2-х поверховий будиночок у подобову (1500грн/доба) або довготривалу оренду (15000грн/місяц). Місцезнаходження с. Синяк Закарпатської обл. Село розташоване в 25км від Мукачево, серед чарівних гір з річкою. Є санаторій "Синяк" з можливістю купити курсівку. На території санаторію є парк та гірськолижний спуск. В селі є кафе, магазини, церква На 2-му поверсі будинку знаходиться житлове приміщення типу студії (кімната з каміном, кухня, ванна кімната). Розраховано на проживання 2-3 осіб. На 1-му поверсі – лазня, кімната для відпочинку. На території є альтанка з мангалом та дровяною піччю. Є навіс для машин. Усі можна подивитися на фото. Можливий трансфер від вокзалів у Мукачеві.

власник
Синяк, 58
rieltor.ua

Здається в оренду будинок неподалік від м. Іршава. с. Собатино. (6 км. від міста) Три кiмнати. Індивідуальне газове опалення, електробойлер (80 літрів). Телевізор, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, увесь необхідний посуд. Wi-Fi. Простора територія, вихід до лісу, маленьке власне озеро, бісетка, мангал.

власник
Оренда будинку
olx.ua

Здаэться 1-кiмнатний будинок на 2-Людей без дiтей в приватному секторi Эвроремонт меблi iнтернет,кондицiонер,телевiзор вся битова технiка будинок пiд вiдео наглядом 5хвл до городу м.Мукачево деталi по тел:

власник
Оренда 1-кiмнатний будинок.
olx.ua

Здається в оренду таунхаус в тихому мікрорайоні міста, по вулиці Гвардійській (перехрестя з Нікітіна). Загальна площа 220 кв.м. Перший поверх хол кухня, санвузел , гараж, тераса. Другий поверх 3 спальні, простора ванна з санвузлом та душовою кабінкою та 2 балкони. Земля - 4 сотки. Будинок обладнано якісними меблями та побутовою технікою. Ціна 1500уо/міс.

власник
Здача в оренду будинку по вулиці Гвардійській 1500 $
olx.ua

Здається будинок, довготривала оренда, село Стричава Закарпатської області. Будинок реконструйований у 2015 році. Загальна площа будинку близько 100м2; у будинку холодильник, вода холодна-гаряча, електричний бойлер, душ, WC, пральна машина. Підлоги з підігрівом у душі, передпокої, кухні. З опалення - шпаргет, піч звичайна на дровах, камін. Високошвидкісний оптоволоконний інтернет, Wi-Fi, супутникове TV. Підвал. Город. Сад-яблуні, груші, сливи, черешня, горіх. У селі два магазини. Вартість оренди 4000гр/міс. + поворотний депозит 4000гр.

власник
Довготривала оренда, будинок, село Стричава Закарпатської області
olx.ua

Здається двохповерховий булинок в оренду по вул Молодіжна

власник
Здається будинок в оренду
olx.ua

Здається будинок, без господарів на двох - трьох осіб , такі наявні зручності для проживання :дві кімнати, ванна, туалет , закритий великий двір, огород! Тепло за рахунок електрики , або пічного опалення . 12 км від міста Хуст Ціна + комунальні послуги. Більш детально в телефонному режимі 06******59

власник
Оренда будинку
olx.ua

Здам в оренду 2 поверх власного житлового будинку. Окремий вхід ( господар проживає в прибудові , має окремий вхід). Зал, кухня, спальня, кімната. Підійде як однієї людини, так і для сімʼї ( є окреме дитяче ліжечко до 3-х років). Двір з барбекю зоною, у будинку надається також фінська сауна для користування . Звертатися напряму до власника за номером телефону +38********56 Василь Семенович

власник
Оренда 3 кімнатної квартири в приватному буд+сауна+барбекю зона
olx.ua

Всі деталі оренди за телефоном. +38********60

власник
Довгострокова оренда будинку
olx.ua

Здається в оренду будинок. Три кімнати, ванна, кухня. Новий ремонт. Є власне подвір’я. Центр міста Мукачево, вул. Волошина. Мінімальний строк оренди 1 рік.

власник
Здається в оренду будинок (квартира). Центр міста
olx.ua

Будинок в оренду, 2 кімнати з усіма зручностями, великий двір. Ціна 10000,00 плюс комунальні послуги

власник
olx.ua

Здаються в оренду новозбудований будинок з усіма зручностями, для комфортного і затишного проживання.

власник
Оренда будинку на довготривалий період
olx.ua

Здається в оренду затишний будинок зі всіма зручностями в центрі м.Хуст. В будинку є все необхідне для комфортного проживання. Вода цілодобово. Біля будинку є великий двір з альтанкою, сад, огород. Неподалік поліклініка, ринок, школа, дит.садок та ін. Пропозиція від власника. Перегляд за попередньою домовленістю. Торг можливий

власник
Оренда затишного будинку в центрі м.Хуст
olx.ua

Будиночок поділений на дві частини, в ньому можуть мешкати дві родини. У першу частину є одна спальня, ліжко в спальни нове, коридор, кухня з натурального дерева, душ і туалет, у другу частину є дві спальні, душ, туалет, і кухня, меблі нові. Фото з другої частини будинку ще немає. Ми знаходимося в спокійному місці, у нас ви зможете дуже добре відпочити. Також від нас 500 метрів знаходяться солоні озера, де ви можете щодня ходити купатися в басейн чи центральному озері. Від головної траси 300 метрів, поряд Алергічна лікарня. Десь 10 хвилин на машині продуктові магазини і, звичайно ж, не далеко Солотвінський ринок. Приватна територія, яка знаходиться під відео спостереженням, є місцем для пакування вашого автомобіля. На території є бісетка, гойдалка і красивий дубовий ліс. Орендувати можна вже.

власник
Здається будинок
olx.ua
1 - 24 з 36 результатів

Популярні запити